Έρχεται mobile Animal Crossing!

Σε μια κίνηση έκπληξη ανακοινώθηκε νέο Direct, στην Ιαπωνία, στις 25/10/2017 και ώρα (Ελλάδος) 06:00 το πρωί, το οποίο θα αφορά αποκλειστικά την παρουσίαση της mobile εκδοχής του Animal Crossing!

Νέα αναφορικά με το Nintendo Switch ή το 3DS δε θα υπάρξουν ωστόσο.

Διαβάστε περισσότερα »

Ανακοινώθηκε το One Piece Pirate Warriors 3 για το Nintendo Switch

Ένας ακόμα Warriors κλώνος ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch! Μετά τa Dragon Quest Heroes , FIre Emblem Warriors καθώς και τα

Διαβάστε περισσότερα »

Μetroid Prime: Γενικές ιδέες, αχρησιμοποίητo υλικό.

Για τους σκληροπηρυνικούς οπαδούς της σειράς Metroid, η σειρά Prime είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι τους και κατά γενική ομολογία από τις καλύτερες τριλογίες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Μέσα σε ένα κύκλο ανάπτυξης ενός βιντεοπαιχνιδιού πολλές ιδέες δεν υλοποιούνται γιατί δεν είναι αρκετά καλές είτε γιατί δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να υλοποιηθούν. Μετά από τόσα χρόνια που έχουν βγει οι τίτλοι, οι δημιουργοί τους νιώθουν κάποια νοσταλγία είτε μοιράζονται μαζί μας ιδέες οι οποίες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε το intro trailer του Sonic Forces!

Το Sonic Forces βρίσκεται προ των πυλών, καθώς μη ξεχνάτε πως κυκλοφορεί στις 7/11/2017!

Μάλιστα η μαμα Sega κυκλοφόρησε το intro trailer του τίτλου, που μπορείτε να απολαύσετε αμέσως μετά!

Διαβάστε περισσότερα »

Νέο update για το Splatoon 2

Η νέα αναβάθμιση το Splatoon 2 έφερε το παιχνίδι στην έκδοση 1.4.1 η οποία παρέχει λύσεις σε προβλήματα. Συγκεκριμένα: Διαβάστε περισσότερα »

Kirby Battle Royale!

Ήρθε η ώρα να προκαλέσετε τους φίλους σας και να δούμε ποιός είναι ο ο πιο δυνατός Kirby! Πότε; Μα στις 3/11/2017 που κυκλοφορεί το Kirby Battle Royale αποκλειστικά στο Nintendo 3DS. Μάλιστα είναι δωρεάν διαθέσιμο το σχετικό demo του τίτλου, το οποίο όχι μόνο μπορείτε να απολαύσετε αλλά και να μεταφέρετε την πρόοδό σας (save) και στον τίτλο όταν τον αγοράσετε! Το Kirby Battle Royale είναι ένα γρήγορο 3D action game όπου οι παίχτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Kirby σε μια κατά μέτωπο μάχη με άλλους Kirby! Υπάρχουν 10 διαφορετικά Battle modes, online multiplayer, local multiplayer καθώς και single-player Story Mode!Αμέσως μετά απολαύστε αποκλειστικά 3 gameplay βίντεο  του τίτλου!

Διαβάστε περισσότερα »

Νέο update για το Mario Kart 8 Deluxe

Μετά το τεράστιο update του Nintendo Switch ως κονσόλα, σειρά θα έχει πλήθος παιχνιδιών προκειμένου να μπορούν να επωφεληθούν κάποιων εκ των νέων δυνατοτήτων του. Έτσι το Mario kart 8 Deluxe στην 1.3.0 έκδοση παρέχει: Διαβάστε περισσότερα »

To RiME στο Switch καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από PS4/XBOX One!

Το RiME έρχεται στο Switch στις 17/11/2017, μετά από αρκετή υπομονή για έναν πολλά υποσχόμενα τίτλο. Ωστόσο το παράδοξο με τον εν λόγω τίτλο είναι πως η Switch έκδοσή του θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα το RiME στο Switch καταλαμβάνει 6.9GB έναντι 4.29 GB σε Xbox One και 4.25 GB στο PS4. Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η διαφορά άραγε; Πρόσθετο υλικό; Χαμηλότερη συμπίεση; Πείτε μας στα σχόλια!

Διαβάστε περισσότερα »

[Video Review] Fire Emblem Warriors (Nintendo Switch)

Από τότε που η Nintendo αποφάσισε να δανείζει τους χαρακτήρες της σε τρίτους για τη δημιουργία παιχνιδιών για τις κονσόλες της, έχουμε δει ιδιαίτερα αξιόλογες προσπάθειες. Ειδικά η Tecmo Koei απέδειξε με το Hyrule Warriors για το Wii U ότι μπορεί να συνδυάσει την τεχνοτροπία των warriors παιχνιδιών της με τον θρυλικό κόσμο του The Legend of Zelda και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο και αξιοπρεπές. Τώρα, είναι η σειρά του Fire Emblem να συνδυαστεί με τη λογική του hack n slash και ιδού το Fire Emblem Warriors για το Nintendo Switch. Ωστόσο, αν πει κανείς ότι το Fire Emblem Warriors είναι ένα απλό crossover θα πει τη μισή αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα »

Pokémon Ultra Sun και Ultra Moon story trailer!

Tο κάτωθι trailer  όπως μπορείτε να δείτε εστιάζει στην ιστορία της έλευσης του Necrozma στην περιοχή Alola για να κλέψει το φως! Μπορούμε επίσης να απολαύσουμε σημαντικά ιστορικά περιστατικά με χαρακτήρες του «κλασσικού«Sun/Moon , στον νέο τίτλο Ultra Sun/Ultra Moon. Τι περιμένετε; Δείτε το!

Διαβάστε περισσότερα »

Powered by WordPress
Website Security Test