Ειδήσεις 51

[Διαγωνισμός] Κερδίστε το Xenoblade Chronicles 2!

Το Xenoblade Chronicles 2 αποτελεί (άλλο) ένα διαμάντι για το Nintendo Switch, όπως αναλυτικά σας παρουσιάσαμε στο review μας! Μάλιστα μέλος μας, το οποίο ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, μας έδωσε ένα αντίτυπο του τίτλου για να σας το δώσουμε! Πως; Δείτε αμέσως μετά!

Διαβάστε περισσότερα

Φήμη

[Φήμη] To Call Of Duty: Black Ops 4 έρχεται στο Switch;

Λοιπόν, αυτή δεν είναι η φήμη που ελπίζαμε να ακούσουμε για το Call Of Duty: Black Ops 4. Σύμφωνα με το Gaming Intel, το Call of Duty έρχεται στο Nintendo Switch, αλλά όχι με τον τρόπο που περιμένατε. Η φήμη αναφέρει ότι στο Nintendo Switch θα έρθει μόνο η αναγγελθείσα Battle Royale έκδοση του τίτλου, η οποία λέγεται ότι αντικαθιστά το single player campaign  σε κονσόλες και PC.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

3.1GB update για το South Park: The Fractured But Whole!

Η Ubisoft έφερε και επίσημα το South Park: Το Fractured But Whole στο Switch. Αλλά μερικοί χρήστες που έχουν το παιχνίδι από νωρίς στα χέρια τους, μας ενημέρωσαν για κάποιο day one patch. Το patchείναι σημαντικό, και μάλιστα ανέρχεται στα 3,1GB.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 118

Και άλλο footage από το Brakes Are For Losers (BAFL)

Προκαλέστε τους φίλους σας, επιλέξτε ένα funky αυτοκίνητο και περάστε τους όλους με τις ικανότητες οδήγησης και τα βρώμικα κόλπα σας! Το BAFL είναι ένα αφιέρωμα στα παλαιά παιχνίδια αγώνων αλά Arcade Racing!

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Ο Bill Nye μας εξηγεί πως δουλεύει το Labo!

To Nintendo Labo ήρθε πλέον επίσημα στο Switch και η Nintendo συνεργάστηκε με τον Bill Nye για να εξηγήσει το πώς λειτουργεί και να αναδείξει μερικές από τις δημιουργίες που μπορείτε να κάνετε με ένα Switch και το Labo. Απολαύστε τον!

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 118

Footage από το PixelJunk Monsters 2 !

Το πνεύμα του δάσους, Tikiman, έχει μπλεξίματα! Ένας στρατός από μυστηριώδη τέρατα έχει εισβάλει στο ειρηνικό του δάσος! Κατασκευάστε πύργους μέσα στο δάσος  για να καταστρέψουν τους εισβολείς! Προστατέψτε το Chibis, το μέλλον της φυλής Tiki!

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Και άλλα στοιχεία δείχνουν πως το Paladins έρχεται στο Switch!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει φήμες πως το Paladins έρχεται στο Switch, αλλά σήμερα έχουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες από ποτέ. Όλα αυτά προέρχονται από ένα datamine στο τελευταίο update του τίτλου. Φαίνεται λοιπόν ότι η Switch έκδοση έχει την κωδική ονομασία «Oasis» προς στιγμή. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν πολλές αναφορές για έναν «Oasis Account», αλλά αυτό είναι στα Αγγλικά. Όταν εξετάζετε όλες τις άλλες γλώσσες, μπορείτε να δείτε τις ίδιες λεπτομέρειες να αναφέρονται ως Nintendo Account! Αν αυτό δεν είναι η πλέον απτή ένδειξη ότι το παιχνίδι οδεύει ολοταχώς στο Switch, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι!

Ειδήσεις

1,3 εκατομμύρια demo downloads για το Octopath Traveler

Η Square Enix επιβεβαίωσε πως στο τέλος Ιανουαρίου το demo του Octopath Traveler είχε κατεβάσει πάνω από ένα εκατομμύριο φορές. Ο αριθμός αυτός έχει έκτοτε ανέλθει στα 1,3 εκατομμύρια, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία αυτή την εβδομάδα.  Στην Ιαπωνία, ηSquare Enix θα κυκλοφορήσει το OST μαζί με το παιχνίδι στις 13 Ιουλίου. Έχει πάνω από 80 κομμάτια και καλύπτει 4 CDs.

Διαβάστε περισσότερα