Το Snipperclips διαθέσιμο τη μέρα κυκλοφορίας του Switch

Το Snipperclips θα είναι τελικά launch τίτλος του Nintendo Switch στην Ευρώπη. Περαιτέρω,

 

Διαβάστε περισσότερα »

Ανοιχτή η πόρτα για το Mass Effect Andromeda στο Switch;

To Mass Effect Andromeda αποτελεί το τελευταίο μέρος της διαστημικής sci fi σειράς Mass Effect, που είναι γνωστή για το υψηλό της επίπεδο και τους απανταχού fan ανά τον κόσμο. Ωστόσο ο τίτλος αρχικά φαίνόταν πως δεν υπήρχε περίπτωση να μεταπηδήσει στο Switch. Επειδή όμως απ ‘οτι φάνηκε κάτι άλλαξε ο παραγωγός του τίτλου, Fabrice Condominas δήλωσε:

Διαβάστε περισσότερα »

Wonder Boy: The Dragon’s Trap: Nέο 12λεπτο video!

To Wonder Boy: The Dragon’s Trap είναι άλλος ένας τίτλος που περιμένουμε στο Switch και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς είναι ένας τίτλος όμορφος και πολύ προσεγμένος στον οπτικό αλλά και ακουστικό τομέα. Αποτελεί ένα 2D platform τίτλο που αποτελεί remake από τον αρχικό τίτλο στο Sega Master System. Αμέσως μετα΄ακολουθεί ένα απολαυστικό 12λεπτο βίντεο όπου παίρνουμε μια καλή ιδέα για τον τίτλο! Δείτε το!

 

Διαβάστε περισσότερα »

Διεθνή imressions για το Switch

Το embargo για τα πρώτα επίσημα impressions του Switch παρήλθε και σύσωμη η gaming κοινότητα βομβαρδίστηκε από άρθα και videos αναφορικά με το Switch, το Zelda, την οθόνη του την αυτονομία του κ.ό.κ. Τα άρθρα που διαβάσαμε και σας προτείνουμε και εσάς αλλού αποκλίνουν και αλλού συγκλίνουν. Πάμε να τα δούμε!

Διαβάστε περισσότερα »

[Update] To Switch ΔΕΝ θα υποστηρίζει bluetooth headsets!

Μερικά αρκετά ενδιαφέροντα νέα συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες μόνο ημέρες πριν την κυκλοφορία του Nintendo Switch! Οι εν λόγω πληροφορίες ήρθαν από μια συνέντευξη από τη γαλλική αλυσίδα Melty  που όπως μαθαίνουμε παρερμηνεύφθηκε, με τους Yoshiaki Koizumi και Shinya Takahashi της Nintendo! Αρχικά  επιβεβαιώθηκε επίσημα πως θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε  κάνοντάς μας να πιστέψουμε πως τα bluetooth headsets ήταν συμβατά με το Switch, ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι συμβατά! Σαφώς υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματων ακουστικών/ηχείων μέσω της παραδοσιακής minijack θύρας, ακόμα και όταν το σύστημα είναι docked!

Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε τη νέα πίστα του Splatoon 2!

Φάτε μάτια ψάρια λοιπόν αναφορικά με την νέα πίστα του Splatoon 2, με το όνομα «Diadema Amphitheater«.  Η αποκάλυψη έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού  του τίτλου στο Twitter account. Το εν λόγω πεδίο μάχης, σύμφωνα με την ιστορία, φιλοξενούσε rock μπάντες όπως τη θρυλική Squid Squad. Αρκετά με τα λόγια όμως! Δείτε την!

Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε το unboxing του Switch από τον Shibata!

7 περίπου μέρες μείνανε για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Nintendo Switch, η απήχηση και δημοτικότητα του οποίου βρίσκεται πραγματικά σε πρωτόγνωρα επίπεδα! Τώρα ήρθε η σειρά να απολαύσουμε τον πρόεδρο της Nintendo Europe, τον Satoru Shibata, να κάνει unboxing το Switch! Δείτε!

Διαβάστε περισσότερα »

[Spoiler Alert] Δείτε τι κάνουν τα ανάλογα amiibo στο Zelda Breath Of The Wild

H Nintendo, πιστή σε μια νοοτροπία που δεν αφήνει να διαρρεύσουν πολλές πληροφορίες για το Switch και τους τίτλους του, δεν μας είχε ενημερώσει για το τι κάνουν τα νέα Zelda themed βστο επερχόμενο και πολλά υποσχόμενο Zelda Breath Of The Wild. Ωστόσο πλέον χάρη στο GameXplain γνωρίζουμε τι κάνουνε τα amiibo! Δείτε! Διαβάστε περισσότερα »

[Review] Yo-Kai Watch

Με την αφορμή της κυκλοφορίας του Yo-Kai Watch 2 στην Ευρώπη ήρθε επιτέλους η στιγμή να ολοκληρώσω την παρουσίαση του πρώτου μέρους της σειράς. Ένα παιχνίδι που καταφέρνει να θυμίζει αρκετά άλλα παιχνίδια όμως ταυτόχρονα να μην αντιγράφει κανένα. Διαβάστε περισσότερα »

[Φήμη] Έλλειψη Neon Switch στον ορίζοντα;

Χρήστης του NeoGAF ανέφερε πληροφορία από υπάλληλο της αλυσίδας Target πως θα διατεθούν στην αγορά «πολλά περισσότερα γκρι Switch«, ενώ άλλος χρήστης ανέφερε πως πληροφορήθηκε από άλλο υπάλληλο της αλυσίδας πως «μέχρι τις 10 το πρωί της πρώτης ημέρας των προπαραγγελιών υπήρχαν διαθέσιμα neon switch«. Σίγουρα όλα τα ανωτέρω είναικαι θέλουμε να μείνουν– απλές φήμες, ωστόσο όλα αυτά σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη υψηλή ζήτηση του μπλέ-κοκκινου -aka neon- Switch μας βάζει σε σκέψεις

 

 

Powered by WordPress