Dragon Ball Xenoverse 2 στο Switch

Όσο το Nintendo Switch συνεχίζει να πουλάει καλά, όλο και περισσότεροι τίτλοι θα έρχονται και θα επιβεβαιώνονται επίσημα για την κονσόλα. Έτσι η Bandai Namco ανακοίνωσε άλλο ένα Switch τίτλο που δεν είναι άλλος από το  Dragon Ball Xenoverse 2 ! Η Switch εκδοχή του τίτλου θα υποστηρίζει  ad-hoc multiplayer καθώς και motion controls, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Το παιχνίδι 2 παιχτών σε μια κονσόλα προφανώς και υπάρχει και εδώ, με τη χρήση ενός Joy Con ανά παίχτη.

Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε το trailer του Portal Knights !

Η 505 Games έδωσε στη δημοσιότητα άλλο ένα trailer για το sandbox action RPG τίτλο της που ακούει στο όνομα Portal Knights. Το εν λόγω game έρχεται βέβαια στο Switch, χωρίς επίσημη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση δείτε το και πείτε μας την άποψή σας!

Διαβάστε περισσότερα »

Overview trailer για το Disgaea 5

To Disgaea 5 είναι όπως όλοι η σειρά, ένα ιδιαίτερο tactical RPG, που έρχεται στο Switch. Συγκεκριμένα κυκλοφορεί στις 26 Μαΐου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμο και το demo για να πάρετε μια πρώτη γεύση από τον τίτλο. Αμέσως μετά παρακολουθήστε το επίσημο overview trailer του τίτλου που δείχνει και εξηγεί πολλά μέρη του τίτλου

Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε το καλύτερο fan made trailer του Switch!

H Nintendo πραγματικά απέτυχε να επικοινωνήσει στις gaming μάζες το Wii U, με αποτέλεσμα την πλήρη απάθεια ως προς την εν λόγω κονσόλα. Ευτυχώς η Nintendo τα άλλαξε όλα με το Switch, με σωστό και πλήρες promotion. Μάλιστα η Nintendo έκανε τόσο καλή δουλειά, που κάποιοι τη ζήλεψαν και έκαναν ένα fan made trailer του Switch που πραγματικά εντυπωσιάζει, καθώς περιλαμβάνει ακόμα και πτώση από αεροπλάνο με το Switch να δείχνει τον Link να κάνει κάτι αντίστοιχο με το paraglider! Δείτε το αμέσως μετά!

Διαβάστε περισσότερα »

COD World War 2 στο Switch;

Σας το είχαμε πει και στο παρελθόν,  πως υπάρχουν βασιμότατες ενδείξεις πως η σειρά Call Of Duty, έρχεται και στο Switch πλέον, στην επόμενη κιόλας εκδοχή της, ήτοι το COD World War 2 . Ο πρόσθετος λόγος που το αναφέρουμε εκ νέου και σήμερα είναι πως διέρρευσε εικόνα, από την οποία φαίνεται η σύνδεση στο online σύστημα του Call Of Duty με το Nintendo account μας! Δείτε αμέσως μετά την εικόνα:

Διαβάστε περισσότερα »

Niantic: "Αυτό το καλοκαίρι θα είναι legendary"!

Ο Archit Bhargava, global marketing product leader για την Niantic, προκάλεσε στα gaming πλήθη πανικό με μόλις 5 λέξεις! Όταν παρέλαβε το ένα από τα πέντε παρακαλώ βραβεία για το Pokemon Go στα Webby Awards, ο κος Bhargava δήλωσε «Αυτό το καλοκαίρι θα είναι legendary«! Εσείς τι ερμηνεία δίνετε;

Διαβάστε περισσότερα »

Οι πλέον αναμενόμενοι τίτλοι

Έφτασε, για άλλη μια φορά, η στιγμή που το famitsu ανακοινώνει τα charts με τους πλέον αναμενόμενους τίτλους, με βάση τις ψήφους των αναγνωστών του. Αν και δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, ξεχωρίζει η άνοδος κατά 11 θέσεων παρακαλώ του ARMS. Ακολουθεί ολόκληρη η λίστα:

Διαβάστε περισσότερα »

Ποιος είναι ο αρχικακός του ARMS;

Τα Direct της Nintendo έχουν γίνει τόσο μεστά, που εύκολα μπορούν να μας ξεφύγουν λεπτομέρειες και μάλιστα σημαντικές! Έτσι αυτό που ξέφυγε της άμεσης προσοχής μας είναι ο αρχικακός στο ARMS, τίτλος που θα κυκλοφορήσει στις 16/6/2017! Αν και προς το παρόν δε ξέρουμε κάτι παραπάνω, συμπεραίνουμε πως πρόκειται για ένα robot αρκούδα με 6 χέρια με αντρική μάλιστα φωνή. Τέλος και αναφορικά με το πως είναι εξωτερικά, δείτε τα screenshot που ακολουθούν αμέσως μετά:

Διαβάστε περισσότερα »

Hollow Knight στο Switch!

To Hollow Knight αποτελεί άλλο ένα hit indie τίτλο, που γνωρίσαμε από το steam. Αποτελεί ένα ιδιαίτερο metroidvania τίτλο με όμορφο gameplay και εξαιρετική μουσική. Ο εν λόγω τίτλος ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει και στο Nintendo Switch, που προσωπικά θεωρώ πως του ταιριάζει απόλυτα! Μάλιστα οι εκδότες του πλέον συνεργάζονται και με άλλους devs (Shark Jump Studios) ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατόν η ολοκλήρωση της μετάβασης στην κονσόλα της Nintendo! Κλείνουμε με ένα βίντεο από τον τίτλο:

Διαβάστε περισσότερα »

Cat Quest στο Switch!

Όπως θα έχετε δει και άλλα νέα που σας μεταδίδουμε στο πρόσφατο επεισόδιο του Cat Mario ανακοινώθηκαν αρκετά indie games. Σε αυτό το νέο θα επικεντρωθούμε στο Cat Quest της  The Gentlebros Games που θα έρθει εν ευθέτω χρόνο στο Switch. Ο τίτλος αφορά ένα 2d Open World RPG game σε ένα φανταστικό κόσμο από -όπως μπορείτε να φανταστείτε- γάτες! Δείτε και το trailer που ακολουθεί για να πάρετε μια γεύση από τον τίτλο!

Διαβάστε περισσότερα »

Powered by WordPress