Ειδήσεις 2

Νέο trailer για το Detective Pikachu!

Αυτό το τρέιλερ επικεντρώνεται σε περαιτέρω λεπτομέρειες της ιστορίας, αποκαλύπτοντας νέους χαρακτήρες, λεπτομέρειες της πλοκής και σκηνές δράσης ! Φυσικά, το χιούμορ και η προσωπικότητα του Detective Pikachu δρουν αν μη τι άλλο καταλυτικά!

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 2

Νέα και αλλαγές στο ninty.gr!

Η Nintendo τα πάει περίφημα (και) με το Switch, η δυναμική της ανεβαίνει με ρυθμούς ίσως γρηγορότερους και από το Wiiκονσόλα ορόσημο αν μη τι άλλο– και μαζί με όλα αυτά μεγαλώνει και το ninty.gr! Πως; Μα με τη δική σας αμέριστη βοήθεια και συμμετοχή! Αρχικά θα ήθελα ένα θερμό καλωσόρισμα στο νέο μέλος της ομάδας των newsposter, τον γνωστό εδώ και καιρό rockass14!

Διαβάστε περισσότερα

Nintendo Switch 49

Έρχεται το Trailblazers στο Switch!

H Rising Star Games και η Supergonk ανακοίνωσαν το Trailblazers, ένα νέο παιχνίδι αγώνων για το Switch που θα κυκλοφορήσει αυτήν την άνοιξη στο Switch. Θυμίζουμε πως η Supergonk δημιουργήθηκε από βετεράνους της βιομηχανίας με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας σε στούντιο όπως Codemasters, Bizarre Creations και Lionhead. Το στούντιο «δημιουργεί υψηλής ποιότητας τίτλους αγώνων indie, και υπερηφανεύεται για τη δημιουργία καινοτόμων εμπειριών που δεν έχουμε έως τώρα δει«.

Διαβάστε περισσότερα

Nintendo Switch Ειδήσεις 300

Ένας χρόνος χρειάστηκε για την ανάπτυξη του Switch News app

Το Nintendo Switch μπορεί να μην έχει πληθώρα εφαρμογών, αλλά μία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.

Ο λόγος για την εφαρμογή Switch News. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μας ενημερώνει για νέο περιεχόμενο, όπως κυκλοφορίες, ειδήσεις, προσφορές, trailers και ενημερώνεται ακόμα και σε sleep mode. Διαβάστε περισσότερα

Wii U 4

Update για το Netflix στο WiiU!

Ενώ πολλοί άνθρωποι είναι πιθανό ακόμα να περιμένουν τη δημοφιλή εφαρμογή του Netflix να εμφανιστεί στο Switch, το Netflix είναι διαθέσιμο στο Wii U εδώ και χρόνια. Σήμερα, η εφαρμογή έλαβε μια ενημέρωση, η οποία θα γίνει αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Nintendo Switch 49

To A Hole New World έρχεται στο Switch την πρώτη ημέρα του Μάρτη

Στην αγαπημένη μας πόλη εισβάλλουν τέρατα από τον Upside Down World! Εσείς, ο Δάσκαλος των φίλτρων, πρέπει να νικήσετε το κακό ολομόναχοι, χωρίς tutorial ή «Easy Mode» για να σας βοηθήσουν! Θα πρέπει να βασιστείτε μόνο στη βοήθεια της Fäy, της νεράιδας σας και των φίλτρων σας!

Διαβάστε περισσότερα