Ειδήσεις

110.000 πωλήσεις σε 2 ημέρες για την επετειακή έκδοση του Nintendo Classic Mini Famicom!

Το Nintendo Classic Mini Famicom Weekly Shonen Jump 50th Anniversary Edition κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το περασμένο Σάββατο. Χάρη στη Media Create, γνωρίζουμε τώρα πόσο καλά πούλησε το σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 3

Το Switch δεν είναι η σωστή πλατφόρμα για το Yakuza

Η επιτυχημένη σειρά Yakuza της Sega συνδέθηκε με τις κονσόλες της Sony, αλλά οι οπαδοί της Nintendo πήραν μια γεύση της σειράς όταν το πρώτο και δεύτερο παιχνίδι ήρθαν στο Wii U στην Ιαπωνία. Δυστυχώς, οι πωλήσεις δεν ήταν καλές, αλλά μην ξεχνάμε πως  ο Toshihiro Nagoshi της Sega δήλωσε ότι η κυκλοφορία τους ήταν «ένα πείραμα» .

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

2 νέα βραβεία για την Ubisoft και το Mario + Rabbids: Kingdom Battle !

Τα ετήσια Develop Awards πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα και η Ubisoft Μιλάνου και Παρισιού κέρδισαν δύο από τα μεγαλύτερα βραβεία. Τα βραβεία ήταν για τον καταξιωμένο τίτλο  Mario + Rabbids: Kingdom Battle και συγκεκριμένα για το Animation & Visual Design του παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Θα ξανακυκλοφορήσουν τα αρχικά Super Smash Bros. amiibo!

Ο επίσημος λογαριασμός της Nintendo στο Twitter έχει κάποια καλά νέα για τους συλλέκτες των Super Smash Bros. amiibo . Οι Ridley, Inkling και Wolf θα κυκλοφορήσουν στις 7 Δεκεμβρίου, την ίδια μέρα με τον Super Smash Bros. Ultimate, και θα κοστολογούνται στα 15,99 $. Όσο για τα αρχικά Smash amiibo, η Nintendo δεν τα ξέχασε. Πολλά από τα αρχικά Smash amiibo θα κυκλοφορήσουν εκ νέου ξεκινώντας «αργότερα φέτος», και θα κοστίζουν $ 12.99. Κλείνουμε με το ανάλογο tweet:

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Miyamoto: Συμπόρευση θεματικών πάρκων της Nintendo και των βιντεοπαιχνιδιών της

H Nintendo εδώ και καιρό αναζητά συνεχώς τρόπους να επεκταθεί. Τον Ιούνιο του 2017, η σχεδόν 130 ετών εταιρεία αποκάλυψε την επέκτασή της σε θεματικά πάρκα σε συνεργασία με τα Universal Studios. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στην πιο πρόσφατη συνεδρίαση των μετόχων της εταιρείας, ο Miyamoto και ο πρώην πρόεδρος της Nintendo Tatsumi Kimishima συζήτησαν για τα ανωτέρω. Αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα

Nintendo Switch Ειδήσεις

Τα Ghost Parade και Death Mark έρχονται στο Switch

Η Aksys Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο τίτλων για το Switch.

Το πρώτο είναι το Ghost Parade, της ινδονησιακής Lentera, το οποίο ενσωματώνει στοιχεία action, adventure, RPG, platform, horror.

Το δεύτερο είναι το Death Mark, το οποίο είναι ένας horror adventure τίτλος.

Δείτε τα τρέιλερ. Διαβάστε περισσότερα