Digital Expo 2017: Gaming και Τεχνολογία γίνονται ένα!

Η μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα fan της Nintendo, το αγαπημένο σας ninty.gr, με χαρά σας ανακοινώνει την παρουσία μας στην έκθεση gaming και τεχνολογίας Digital Expo που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 30/9/2017-1/10/2017  στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106Θα διαθέτουμε δικό μας περίπτερο με αγώνες καθώς και αρκετή όρεξη για gaming κουβέντα! Μάλιστα μέσα στα πολλά τουρνουά που θα διεξαχθούν με τίτλους από όλες τις πλατφόρμες, θα υπάρχουν και αρκετά της Nintendo, όπως το ARMS, το Splatoon καθώς και τα Pokémon Sun και Moon, στα οποία το ninty.gr θα παράσχει την αμέριστη βοήθεια που χρειάζεται!Τέλος να διευκρινίσουμε πως τις επόμενες μέρες θα κληρώσουμε δωρεάν προσκλήσεις μίας και δύο ημερών αποκλειστικά για τα μέλη μας! Δείτε προσεκτικά το ανάλογο δελτίο τύπου με τις πλήρεις λεπτομέρειες για την απίθανη έκθεση!

Διαβάστε περισσότερα »

To Golf Story στο Switch!

Mπορεί ο τίτλος Golf του NES να μας απασχόλησε στο παρελθόν, ωστόσο σήμερα κυκλοφορεί ένας άλλος τίτλος βασισμένος στο εν λόγω άθλημα! Ο λόγος για το Golf Story, της Sidebar Games που κυκλοφορεί σήμερα στο eShop του Switch έναντι 14,99€! Κλείνουμε με το ανάλογο trailer!

Διαβάστε περισσότερα »

Το Juicy Realm έρχεται στο Switch!

Άλλος ένας roguelike τίτλος έρχεται στο Nintendo Switch το 2018. Το Juicy Realm αποτελεί ένα «μιξ» τυχαίων αντικειμένων όπως το Binding of Issac, μηχανισμών όπως το Enter the Gungeon και το Vlambeer, ενώ θα διαθέτει boss αλά Zelda! Και όλα αυτά από τη μόλις 2 ατόμων ομάδα που κρύβεται πίσω από τον τίτλο!

Διαβάστε περισσότερα »

RiME: 22 λεπτά video footage!

To Rime ως γνωστόν αποτελεί έναν από τους τίτλους του Switch που περιμένει αρκετός κόσμος!

Αμέσως μετά μπορείτε να πάρετε μια αρκετά μεγάλη «δόση» του τίτλου, καθώς ακολουθεί offscreen βίντεο footage διάρκειας 22 ολόκληρων λεπτών!

Διαβάστε περισσότερα »

H μεγαλύτερη λίστα τίτλων του Switch που θα κυκλοφορήσουν!

Οι τίτλοι του Switch πολλοί τόσοι που καμιά φορά ακόμα και εμείς ξεχνάμε αρκετούς, αδικώντας τίτλους διαμάντια!

Έτσι αποφασίσαμε να μαζέψουμε σε μια πλήρη λίστα τους επερχόμενους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν μαζί με το αντίστοιχο trailer τους! Καλή σας απόλαυση!

Διαβάστε περισσότερα »

Έρχεται το Borderlands 2 στο Switch αν...

O Randy Pitchford, CEO της Gearbox Software η οποία είναι πίσω από τη δημιουργία του Borderlands 2 ρωτήθηκε στο twitter πόσα rt θα χρειαστούν για να φέρει το Borderlands 2 στο Switch! H απάντησή του αποστομωτική : 1.000.000 rt! Πάμε βέβαια στοίχημα πως αν συνεχίσει την ίδια φρενήρη πορεία το Switch, το Borderlands 2 θα έρθει και με πολύ λιγότερα rt! Δείτε το διάλογο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε τα πρώτα βίντεο για τα Resident Evil Revelations 1 και 2 στο Switch!

To υλικό από το φετινό Tokyo Game Show ήταν πραγματικά πλήρες και απολαυστικό! Κατά τη διάρκεια ενός stage event στο εν λόγω show, η Capcom μας έδειξε για πρώτη φορά υλικό (βίντεο) για τα επερχόμενα Resident Evil 1 και 2 στο Nintendo Switch!

Δείτε το!

Διαβάστε περισσότερα »

Κυκλοφόρησε το demo του Lost Sphear!

Η Square Enix ανακοίνωσε, ως γνωστόν, πως σύντομα θα κυκλοφορήσει demo για το Lost Sphear κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show αυτή τη βδομάδα. Τηρώντας στο έπακρο όσα υποσχέθηκε κυκλοφόρησε ήδη στο Ιαπωνικό Store το demo που υποσχέθηκε! Το Lost Sphear demo θα καταλάβει 793MB χώρου σε microSD ή στην εσωτερική μνήμη του Switch. Όσοι βέβαια έχετε και Ιαπωνικό account μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα!

Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε βίντεο από το Lego NinjaGo Movie Videogame!

To της  Lego NinjaGo Movie Videogame της TT Games, έρχεται στο Nintendo Switch  σε λίγες ημέρες (6/10/2017), ωστόσο αμέσως μετά απολαύστε ένα αναλυτικότατο βίντεο διάρκειας 40 ολόκληρων λεπτών από το τον τίτλο!

Καλή σας διασκέδαση!

Διαβάστε περισσότερα »

Ανακοινώθηκε DLC για το Fire Emblem Warriors!

Στο Tokyo Game Show η Koei Tecmo ανακοίνωσε τρία διαφορετικά  DLC που θα έρθουν στο Fire Emblem Warriors! Το πρώτο DLC θα κυκλοφορήσει φέτος και θα βασίζεται στο  Fire Emblem Fates . Το χειμώνα του 2018 θα δοθεί στην κυκλοφορία το Fire Emblem Shadow Dragon DLC και τέλος την άνοιξη θα έρθει το Fire Emblem Awakening! Κάθε DLC θα κοστίζει 1,400 γιέν (~10,50€), ωστόσο θα υπάρχει και η επιλογή αφοράς όλων των DLC με μια αρκετά καλύτερη τιμή (3.000 γιέν δηλαδή 22,50€)

Διαβάστε περισσότερα »

Το Zelda BoTW GOTY του TGS!

Το αγαπημένο μας Legend of Zelda Breath Of The Wild τα πήρε όλα και έφυγε και στο πρόσφατο Tokyo Game Show!

Για την ακρίβεια απέσπασε το βραβείο «Award of Excellence» καθώς και τον τίτλο του «Game of the Year«!

Το άξιζε πιο πολύ από όλους τους τίτλους! Δείτε τέλος το βίντεο με την απονομή στον Aonuma και την παρέα του που ακολουθεί!

Διαβάστε περισσότερα »

Powered by WordPress
Website Security Test