Η Nintendo ερευνά τα ζητήματα αποσυγχρονισμού των Joy-Cons

Ένα αρνητικό νέο από πολλούς reviewers του Διεθνούς Τύπου που έχουν στα χέρια τους εδώ και μια βδομάδα το Nintendo Switch είναι ότι παρατήρησαν προβλήματα στο συγχρονισμό των joy-cons, με ορισμένους να υποστηρίζουν αποσύνδεση στο αριστερό Joy-Con και άλλους να αναφέρουν θέματα παρεμβολής εμποδίων στην επικοινωνία με την κονσόλα.

H Nintendo, Διαβάστε περισσότερα »

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το Nintendo Switch

Η Digital Foundry έχει κάποια νεώτερα στοιχεία σχετικά με τα σωθικά του Nintendo Switch βασισμένα σε μια διαρροή πληροφοριών και κάποιες πληροφορίες από μια Κινέζικη εταιρεία. Ειδικότερα: Διαβάστε περισσότερα »

Το Fast RMX στο launch του Nintendo Switch

Το remix του παιχνιδιού Fast Racing NEO ονόματι Fast RMX, το οποίο για πολλούς αποτελεί το συνεχιστή του F ZERO της Big N, είναι έτοιμο για τις 3 Μαρτίου 2017. Ο Manfred Linzner που εκπροσωπεί το Studio πίσω από τον τίτλο, μας έδωσε κάποιες επιπλέον πληροφορίες: Διαβάστε περισσότερα »

5 πράγματα που -ίσως- δεν ξέραμε για το Nintendo Switch

Το Nintendo Minute είχε καλεσμένο τον Koizumi-san, τον άνθρωπο της Big N που βρίσκεται πίσω από το Super Mario Odyssey και ένα μεγάλο κομμάτι του Nintendo Switch. Διαβάστε περισσότερα »

Το Snipperclips διαθέσιμο τη μέρα κυκλοφορίας του Switch

Το Snipperclips θα είναι τελικά launch τίτλος του Nintendo Switch στην Ευρώπη. Περαιτέρω,

 

Διαβάστε περισσότερα »

Ανοιχτή η πόρτα για το Mass Effect Andromeda στο Switch;

To Mass Effect Andromeda αποτελεί το τελευταίο μέρος της διαστημικής sci fi σειράς Mass Effect, που είναι γνωστή για το υψηλό της επίπεδο και τους απανταχού fan ανά τον κόσμο. Ωστόσο ο τίτλος αρχικά φαίνόταν πως δεν υπήρχε περίπτωση να μεταπηδήσει στο Switch. Επειδή όμως απ ‘οτι φάνηκε κάτι άλλαξε ο παραγωγός του τίτλου, Fabrice Condominas δήλωσε:

Διαβάστε περισσότερα »

Wonder Boy: The Dragon’s Trap: Nέο 12λεπτο video!

To Wonder Boy: The Dragon’s Trap είναι άλλος ένας τίτλος που περιμένουμε στο Switch και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς είναι ένας τίτλος όμορφος και πολύ προσεγμένος στον οπτικό αλλά και ακουστικό τομέα. Αποτελεί ένα 2D platform τίτλο που αποτελεί remake από τον αρχικό τίτλο στο Sega Master System. Αμέσως μετα΄ακολουθεί ένα απολαυστικό 12λεπτο βίντεο όπου παίρνουμε μια καλή ιδέα για τον τίτλο! Δείτε το!

 

Διαβάστε περισσότερα »

Διεθνή imressions για το Switch

Το embargo για τα πρώτα επίσημα impressions του Switch παρήλθε και σύσωμη η gaming κοινότητα βομβαρδίστηκε από άρθα και videos αναφορικά με το Switch, το Zelda, την οθόνη του την αυτονομία του κ.ό.κ. Τα άρθρα που διαβάσαμε και σας προτείνουμε και εσάς αλλού αποκλίνουν και αλλού συγκλίνουν. Πάμε να τα δούμε!

Διαβάστε περισσότερα »

[Update] To Switch ΔΕΝ θα υποστηρίζει bluetooth headsets!

Μερικά αρκετά ενδιαφέροντα νέα συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες μόνο ημέρες πριν την κυκλοφορία του Nintendo Switch! Οι εν λόγω πληροφορίες ήρθαν από μια συνέντευξη από τη γαλλική αλυσίδα Melty  που όπως μαθαίνουμε παρερμηνεύφθηκε, με τους Yoshiaki Koizumi και Shinya Takahashi της Nintendo! Αρχικά  επιβεβαιώθηκε επίσημα πως θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε  κάνοντάς μας να πιστέψουμε πως τα bluetooth headsets ήταν συμβατά με το Switch, ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι συμβατά! Σαφώς υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης ενσύρματων ακουστικών/ηχείων μέσω της παραδοσιακής minijack θύρας, ακόμα και όταν το σύστημα είναι docked!

Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε τη νέα πίστα του Splatoon 2!

Φάτε μάτια ψάρια λοιπόν αναφορικά με την νέα πίστα του Splatoon 2, με το όνομα «Diadema Amphitheater«.  Η αποκάλυψη έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού  του τίτλου στο Twitter account. Το εν λόγω πεδίο μάχης, σύμφωνα με την ιστορία, φιλοξενούσε rock μπάντες όπως τη θρυλική Squid Squad. Αρκετά με τα λόγια όμως! Δείτε την!

Διαβάστε περισσότερα »

Powered by WordPress