821_xx_6146_cc_mario

Ο Mario στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξήχθησαν στο Ρίο της Βραζιλίας έφτασαν στο τέλος τους και όπως κάθε φορά μέσω της τελετής λήξης οι διοργανωτές ανέθεσαν τους επόμενους αγώνες στη χώρα που θα τους αναλάβει. Έτσι, το 2020 η πόλη του Τόκιο θα υποδεχθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας να δίνει το παρόν στην τελετή λήξης του Ρίο, παρευρισκόμενος σε χρόνο ρεκόρ από το Τόκιο με τη βοήθεια του… Mario!

Διαβάστε περισσότερα »

playtonic_yookalaylee_art_final-1024x614

Νέο και εντυπωσιακό βίντεο για το Yooka-Laylee

Yooka-Laylee είναι το νέο ανοιχτού τύπου platform τίτλου, που δημιουργήθηκε από την ομάδα που μας έδωσε διάφορα gaming διαμάντια όπως το Banjo-Kazooie και το Donkey Kong Country. Για να απολαύσετε και σεις λίγο από τον επερχόμενο τίτλο δεν έχετε παρά να δείτε το κάτωθι εντυπωσιακό αν μη τι άλλο βίνετο!

Διαβάστε περισσότερα »

Pokemon Go και τα μυαλά στα κάγκελα λοιπόν!

Η Pokemon Go φρενίτιδα εκτόξευσε τις πωλήσεις του 3DS!

Θα το γράφουμε και θα το λέμε κάθε μέρα: Το Pokemon Go ήρθε για να μείνει. Σε αυτό το πλαίσιο, της όλης δηλαδή φρενίτιδας που επικρατεί, η Nintendo Αμερικής είδε τις πωλήσεις του φορητού της συστήματος, του 3DS, να εμφανίζουν αύξηση πωλήσεων 80% (!) σε σχέση με τον Ιούλιο του περασμένου έτους

Διαβάστε περισσότερα »

CqJq1GIXEAEG6Jx

To Zelda Breath Of The Wild κερδίζει τον τίτλο του πιο πολυσυζητημένου επερχόμενου τίτλου στο Facebook!

Το Zelda Breath Of The Wild είναι δίχως άλλο ο τίτλος που περιμένει όλη η gaming σκηνή. Οι διακρίσεις αν και ο τίτλος δεν έχει (δυστυχώς) ακόμα κυκλοφορήσει έρχονται η μια πίσω από την άλλη. Σειρά έχει λοιπόν το facebook το οποίο απέδωσε τον τίτλο του “Most talked about UPCOMING GAME” στον εν λόγω sequel της σειράς Zelda

Διαβάστε περισσότερα »

WiiU_PokkenTournament_gameplay_02-656x369

Το Pokken Tournament έφτασε τις 1.000.000 πωλήσεις!

To Pokken Tournament, είναι ως γνωστόν ένα fighting game με τα αγαπημένα μας pokemon, το οποίο εισήγαγε νέα στοιχεία στην fighting σκηνή και αν μη τι άλλο φαίνεται να αγαπήθηκε από το gaming κοινό ανά τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα »

article_summersplatdown_20160815_large_thumb

Νεο Splatoon Testfire!

Είστε μήπως από τους λίγους που δεν έπεσε στα χέρια σας το Splatoon; Θέλετε να το δείτε και να δοκιμάσετε μήπως την τύχη σας σε ένα ανελέητο βάψιμο; Αν ναι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα multiplayer demo του τίτλου μεταξύ 25 και 28 Αυγούστου!

Διαβάστε περισσότερα »

Cp913YVWcAAsW5Z

3DS : Σύντομα διαθέσιμο σε 3 νέα χρώματα

Άλλο ένα tweet από την Nintendo Ευρώπης, άλλη μια είδηση λοιπόν! Κάπως έτσι λοιπόν ανακοινώθηκαν 3 νέα χρώματα για το 3DS XL : πορτοκαλί-μαύρο, λευκό και ροζ-λευκό, τα οποία και θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη αλλά λογικά και στη χώρα μας, από την νέα επίσημη αντιπρόσωπο CD Media,  από τις 11/11/2016!

Διαβάστε περισσότερα »

pvf9ewpbk3chcalbe7bi

Υπάρχει κάτι πιο εντυπωσιακό σε αυτό το ρολόι!

Όμορφο, κομψό και αν μη τι άλλο συλλεκτικό, καθώς θα κυκλοφορήσουν μόνο 85 παρόμοια ρολόγια στον πλανήτη. Ωστόσο το κομψοτέχνημα του ελβετού Romain Jerome, το οποίο θα παρουσιαστεί στο “World Watch Fair” , κρύβει ένα ακριβό μυστικό!

Διαβάστε περισσότερα »

hr

Ο λόγος που θέλουμε το Hololens λέγεται AR NES Gaming!

Ναι το ξέρουμε πως η παρούσα είδηση, δεν είναι η τυπική είδηση για τη μαμά Ninty που σας ενημερώνουμε, ωστόσο δεν μπορούσαμε να την παρακάμψουμε! Ο λόγος για μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή του Hololens, των γυαλιών δηλαδή επαυξημένης πραγματικότητας της Microsoft, που αφορά το παιχνίδι NES τίτλων με background το σαλόνι μας!

Διαβάστε περισσότερα »

large

Το Pokemon Go θα έχει κέρδη 1 δις δολλαρίων το 2016!

Όσο και αν θέλουν οι όποιοι και λιγοστοί πολέμιοι του Pokemon Go, ο τίτλος φαίνεται πως ήρθε για να μείνει! Το εξαιρετικά επιτυχημένο, για την κατηγορία του, λοιπόν App Annie, το οποίο παρακολουθεί τις τάσεις των smartphone apps, προχώρησε σε μια εκτεταμένη έρευνα, με πλέον εντυπωσιακό στοιχείο αυτό των κερδών ποσού 1 δις δολλαρίων στο πρώτο έτος της κυκλοφορίας του!

Διαβάστε περισσότερα »

Powered by WordPress