Ειδήσεις

Και άλλο footage του FIFA 19 στο Switch!

Εν μέσω μουντιάλ ο,τιδήποτε σχετίζεται με το ποδόσφαιρό είναι must. Και ποιος ο πλέον κατάλληλος ποδοσφαιρικός τίτλος, από το επερχόμενο FIFA 19, που έρχεται (και) στο Switch σε λίγους μήνες! Αμέσως μετά δείτε νέο footage του τίτλου στο Switch!

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Η Nintendo δηλώνει πρόθυμη να εγκαταλείψει την "Direct" προσέγγιση σε μελλοντικές Ε3

Η Nintendo έχει βάλει τη δική της πινελιά στην E3 τα τελευταία χρόνια, με εκπομπές κατ ουσίαν στο διαδίκτυο, αντικαθιστώντας την παραδοσιακή ζωντανή παρουσίαση οπου βλέπουμε σήμερα από άλλους εκδότες με βίντεο με προ-εγγεγραμμένο footage από games. Φαίνεται ότι αυτή η νέα μέθοδος δεν αποτελεί πάγια τακτική της εταιρείας και έτσι  μπορούμε να δούμε τη Nintendo να επιστρέφει σε ένα πιο συνηθισμένο τρόπο παρουσίασης.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Videogames πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο

Είναι η αρχή μιας νέας εβδομάδας, οπότε είναι καιρός να δούμε πώς πάνε οι διάφορες κυκλοφορίες videogames στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην Ευρώπη και είναι το God Of War ανέβηκε και πάλι στο νούμερο ένα αυτή την εβδομάδα. Όσον αφορά το Nintendo Switch, υπάρχουν μόνο δύο τίτλοι στην πρώτη δεκάδα και είναι το Mario Kart 8 Deluxe και το FIFA 18. Αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την ιστορία του F-Zero!

Το νέο βίντεο που ακολουθεί από τον Daniel Ibbertson διερευνά όλη την ιστορία της σειράς F-Zero, ρίχνοντας μια ματιά στα παιχνίδια που έχουν κάνει το F-Zero ένα από τα πιο αγαπημένα franchises στον κόσμο, αν και υποτιμημένο!

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Off-screen footage του Monster Boy and the Cursed Kingdom

H FDG Entertainment μας έδειξε σχετικά πλάνα του πολλά υποσχόμενου Monster Boy and the Cursed Kingdom  στην Ε3 που ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες Απολαύστε λοιπόν αμέσως μετά οff-screen footage του Monster Boy and the Cursed Kingdom !

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 2

Ο Neil Druckmann της Naughty Dog συναντήθηκε με τον Shigeru Miyamoto στην E3!

Η E3 είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους οπαδούς των videogames ώστε να συναντηθούν με τα είδωλά τους. Στη φετινή εκδήλωση, ο Neil Druckmann της Naughty Dog κλήθηκε να συναντηθεί με τον μοναδικό Shigeru Miyamoto για πρώτη φορά. Ο Druckmann λέει ότι συνομιλήσε με τον θρυλικό σχεδιαστή της Nintendo και ήρωά του, τα παιχνίδια του οποίου σημάδεψαν αμέτρητα άτομα τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτή η συγκεκριμένη συνάντηση δρομολογήθηκε από τον Damon Baker, ανώτερο διευθυντή των σχέσεων της Nintendo of America. Κλείνουμε με το διθυραμβικό σχετικό tweet:

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Απειλή βόμβας στην Nintendo Νέας Υόρκης!

Αυτό και αν είναι περίεργο! Η Nintendo NY έλαβε απειλή για βόμβα. Αυτό επαληθεύεται από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Ο λόγος για τη βομβιστική απειλή υποτίθεται ότι έγινε επειδή κάποιος ήταν αναστατωμένος που το κατάστημα αφαίρεσε τα SSB  Demo kiosks!  Όποιος και αν είναι ο λόγος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρουμε ότι η κατάσταση αντιμετωπίστηκε και καμία ζημιά δεν προκλήθηκε!

Διαβάστε περισσότερα