Ειδήσεις 2

O δικός μας Dimpap28 στο House Twenty Four της Wind!

Το Popcode οργάνωσε το τέλειο Σαββατιάτικο πρωινό για 4 τυχερούς gamers που κληρώθηκαν να επιδείξουν τα skills τους σε ένα από τα διασκεδαστικότερα online games του Nintendo Switch, το πολύχρωμο Splatoon 2. Στην παρουσίαση -ποιός άλλος- από τον δικό μας Dimpap28 aka Δημήτρη Παπαλέξη!

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 372

Switch: Η κονσόλα με το ρεκόρ μεγαλύτερης εγκατεστημένης βάσης!

Το PS4 ίσως ήταν η κονσόλα με τις καλύτερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για τον Φεβρουάριο του 2018, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Switch δεν τα πάει καλά.  Ο αναλυτής του NPD Mat Piscatella μοιράστηκε σχόλιο σχετικά με το πόσο καλά τα πάει το Switch.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 372

Νεο "ανοιξιάτικο" trailer για το Switch!

Κυκλοφόρησε νέο επίσημο trailer για το Nintendo Switch στην Ιαπωνία. Το βίντεο διάρκειας 01:15 επικεντρώνεται αφενός στους τρόπους παιχνιδιού του Switch αφετερου δε στους επερχόμενους τιτλους όπως τα Splatoon 2, Kirby Star Allies, Donkey Kong: Tropical Freeze και Mario Tennis Ace…

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 69

O producer του ARMS σκέφτεται ήδη sequel του τίτλου!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Famitsu , μεταφρασμένη από το NintendoEverything , ο Kosuke Yabuki αποκάλυψε κάποιες από τις σκέψεις του σχετικά με τις ενημερώσεις του παιχνιδιού, σημειώνοντας ότι το σχέδιο ήταν πάντα το ARMS να φθάσει στην έκδοση 5.0.0 μέχρι το τέλος του 2017.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 1

Η Funimation θέλει τον Goku στο νέο Smash!

Ανακαλύψαμε στο πρόσφατο Nintendo Direct ότι το πλέον αγαπημένο Super Smash Bros έρχεται στο Nintendo Switch και μάλίστα φέτος! Φυσικά, πολλές εταιρείες θα ήθελαν τη μασκότ τους στο παιχνίδι και η Funimation είναι μία από αυτές. Η  Funimation  θέλει πραγματικά ο Goku να κάνει μια εμφάνιση στο παιχνίδι και δεν το κρύβει! Δείτε τι ακριβώς «τίτίβισε» αμέσως μετά!

Διαβάστε περισσότερα