Sonic-the-Hedgehog-728x409

Project Sonic 2017 για NX

Ο Sonic επιστρέφει μαζί με την παλιά φιγούρα του εαυτού του το 2017. Προσέξτε στο τέλος του video τα συστήματα στα οποία θα βγει.

Μήπως τελικά το NX είναι πράγματι τόσο δυνατό όσο τα άλλα;

BogusGeneralBlueandgoldmackaw-size_restricted

Pokemon GO : Παγκόσμια πρωτιά σε downloads για iOS !

Τα ρεκόρ λένε πως υπάρχουν για να σπάνε. Αυτό μάλλον άκουσε και το κύμα των οπαδών του Pokemon GO και ισοπέδωσε κάθε ρεκόρ που υπήρχε! Έτσι ο εν λόγω τίτλος είναι πλέον ο βασιλιάς σε app launch καθώς σε μόλις μια εβδομάδα, έγινε download περισσότερες φορές από κάθε άλλη εφαρμογή ή game υπήρχε έως σήμερα στο iOS!

Διαβάστε περισσότερα »

Metroid Prime: Blast Ball

Δωρεάν στο eShop το Metroid Prime: Blast Ball

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν κατακρίνει τον νέο τίτλο Metroid Prime για το Nintendo 3DS, καθώς τον θεωρούσαν έως και προσβολή για τη σειρά. Ένα mode όμως του παιχνιδιού φαινόταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό και δεν ήταν άλλο από το Blast Ball, το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του eShop του Nintendo 3DS!

Διαβάστε περισσότερα »

large (1)

Nintendo : Aonuma κάνε νέο IP!

Ο μέγιστος Aonuma είναι εδώ και δεκαετίες γνωστός από το Zelda. Ωστόσο μύθοι σαν και αυτόν δεν μπορούν να περιοριστούν -θέλουμε να πιστεύουμε- σε έναν και μόνο τίτλο, ακόμα και αν αυτός είναι η μεγαλειώδης εν λόγω gaming σειρά. Έτσι σε πρόσφατη συνέντευξή του στο EDGE ο Aonuma δήλωσε!

Διαβάστε περισσότερα »

13700069_10154165759251210_957617806497324011_n

Pokémon GO @ Public Σύνταγμα!

Όσοι μας ακολουθούν στο facebook πήραν μια ιδέα από χθες. Όσοι δεν μας ακολουθούν μπορούν να το κάνουν από εδώ.

Pokémon στην είσοδο του Public Συντάγματος την Πέμπτη στις 19.00; Go!

Βάζουμε lures, μαζεύουμε Pokémon! Έλα στο πρώτο Pokémon Hunting event της πόλης που οργανώνουμε μαζί με τη Samsung. Εκτός από Pokémon ένας τυχερός θα φύγει και με ένα Samsung S7 δώρο.

Σας περιμένουμε!

Περισσότερα στην σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.

large

Gamestop : Σε ευχαριστούμε Nintendo!

Πολλές μα πολλές μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού επωφελούνται από την ύπαρξη Pokestops και Gyms γύρω τους, καθώς οδηγούνται εκεί συχνά πυκνά ορδές παιχτών! Έτσι και η αλυσίδα λοιπόν Gamestop διαθέτει 400 (!) περιοχές στην Αμερική που είναι  Pokestops και Gyms. Το αποτέλεσμα; Πέρα από κάθε μα κάθε φαντασία!

Διαβάστε περισσότερα »

wario-money-bag-greed-640x392

Nintendo - Sony = Σημειώσατε άσσο!

Βλέπει κανείς το ταβάνι για Pokemon και Nintendo; Προς το παρόν η απάντηση είναι ένα εμφατικό όχι!  Οι λόγοι σίγουρα πολλοί, αλλά στο παρόν άρθρο θα ασχολήθουμε με τη πλέον τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία της μετοχής της Nintendo σε σχέση με μια εταιρεία που πως τη λένε πως τη λένε, α Sony! Ξέρετε που βγάζει από τηλεοράσεις μέχρι PS4. Ε είτε το πιστεύετε είτε όχι

Διαβάστε περισσότερα »

myth

7 Μύθοι και πραγματικότητες για το Pokemon GO

Ναι το Pokemon GO είναι εθιστικό, είναι ωραίο, πρωτότυπο κλπ κλπ. Ωστόσο αυτό που δεν κάνει το Pokemon GO είναι να μας καθοδηγεί σε οποιοδήποτε μέρος του, οπότε μοιραία και με ταχύτητα φωτός διαδόθηκαν φήμες για διάφορα δήθεν κόλπα, για καρικά φαινόμενα, νεκροταφεία (!), τον Eevee και άλλα. Ας δούμε τους πλέον δημοφιλείς 7 μύθους λοιπόν!

Διαβάστε περισσότερα »

Untitled

Pachter: Η Nintendo έκανε απίστευτη δουλειά με το νέο Zelda στην Ε3

Ε πλέον θα πιστέψουμε πως ο ήλιος θα ανατείλει από τη δύση! Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Michael Pachter ο οποίος έχει πολλάκις τοποθετηθεί ιδιαίτερα επικριτικά ως προς την Nintendo, δήλωσε στο τελευταίο επεισόδιο του Pachter Factor πως..

Διαβάστε περισσότερα »

large

Sony: Τα Invizimals ήταν στον πραγματικό κόσμο πριν το PokemonGo

Τι και αν το Pokemon GO είναι το αδιαμφισβήτητο φαινόμενο του Augmented Reality που έχει προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα; Τι και αν η μετοχή της Nintendo κοντεύει να φτάσει στα ύψη; Η Sony βρήκε τρόπο να μας αφήσει άφωνους! Πως;

Διαβάστε περισσότερα »

Powered by WordPress