Ειδήσεις

Footage από το Layers of Fear: Legacy !

To Layers of Fear: Legacy είναι ένα ψυχολογικό και ψυχεδελικό παιχνίδι τρόμου για έναν ζωγράφο αγωνίζεται να δημιουργήσει το δικό του Magnum Opus. Μάθετε τη σκοτεινή ιστορία του παρελθόντος, ενώ συλλέγετε προσεκτικά επεξεργασμένα προσωπικά αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε στο παιχνίδι. Αμέσως μετά ακολουθεί εκτεταμένο footage!

Διαβάστε περισσότερα

Nintendo Switch Nintendo Switch Reviews

Bayonetta 2 [Switch Review]

O δεύτερος τίτλος της σειράς ακολουθεί άμεσα τα γεγονότα του πρώτου, με την πλοκή να αποτελεί τις συνέπειες των κατορθωμάτων της Bayonetta στο προηγούμενο παιχνίδι. Με την ανισορρόπηση των τριών πραγματικοτήτων και ένα αποτυχημένο κάλεσμα δαίμονα η πρωταγωνίστρια μας εμπλέκεται σε μια περιπέτεια στην οποία θα βρεθεί ενάντια σε αγγέλους αλλά και δαίμονες, με σκοπό να σώσει την Jeanne.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Nintendo eShop Charts!

Κυκλοφόρησαν τα charts για το eshop του Switch, για την εβδομάδα που μόλις τελείωσε. Όπως  περιμένετε και όπως καταλαβαίνεται από την εικόνα της είδησης στην κορυφή βρέθηκε η πληθωρική Bayonetta (1&2), ενώ το Rocket League κρατάει ακόμα στην 3η θέση!

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 2

Νέο trailer για το Detective Pikachu!

Αυτό το τρέιλερ επικεντρώνεται σε περαιτέρω λεπτομέρειες της ιστορίας, αποκαλύπτοντας νέους χαρακτήρες, λεπτομέρειες της πλοκής και σκηνές δράσης ! Φυσικά, το χιούμορ και η προσωπικότητα του Detective Pikachu δρουν αν μη τι άλλο καταλυτικά!

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 7

Νέα και αλλαγές στο ninty.gr!

Η Nintendo τα πάει περίφημα (και) με το Switch, η δυναμική της ανεβαίνει με ρυθμούς ίσως γρηγορότερους και από το Wiiκονσόλα ορόσημο αν μη τι άλλο– και μαζί με όλα αυτά μεγαλώνει και το ninty.gr! Πως; Μα με τη δική σας αμέριστη βοήθεια και συμμετοχή! Αρχικά θα ήθελα ένα θερμό καλωσόρισμα στο νέο μέλος της ομάδας των newsposter, τον γνωστό εδώ και καιρό rockass14!

Διαβάστε περισσότερα

Nintendo Switch 50

Έρχεται το Trailblazers στο Switch!

H Rising Star Games και η Supergonk ανακοίνωσαν το Trailblazers, ένα νέο παιχνίδι αγώνων για το Switch που θα κυκλοφορήσει αυτήν την άνοιξη στο Switch. Θυμίζουμε πως η Supergonk δημιουργήθηκε από βετεράνους της βιομηχανίας με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας σε στούντιο όπως Codemasters, Bizarre Creations και Lionhead. Το στούντιο «δημιουργεί υψηλής ποιότητας τίτλους αγώνων indie, και υπερηφανεύεται για τη δημιουργία καινοτόμων εμπειριών που δεν έχουμε έως τώρα δει«.

Διαβάστε περισσότερα

Nintendo Switch Ειδήσεις 300

Ένας χρόνος χρειάστηκε για την ανάπτυξη του Switch News app

Το Nintendo Switch μπορεί να μην έχει πληθώρα εφαρμογών, αλλά μία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.

Ο λόγος για την εφαρμογή Switch News. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μας ενημερώνει για νέο περιεχόμενο, όπως κυκλοφορίες, ειδήσεις, προσφορές, trailers και ενημερώνεται ακόμα και σε sleep mode. Διαβάστε περισσότερα