HACS_001_EUpkgeBR_R_ad-0_LR

Nintendo Switch! Όλα όσα είδαμε! - Μεγάλο update με πολλές φωτογραφίες!

Μόλις τελείωσε η παρουσίαση και όλη η ομάδα του ninty.gr είναι ενθουσιασμένη, αν και υπάρχουν ακόμα απορίες οι οποίες ελπίζουμε να λυθούν στο Tree House αλλά και μέσα στις μέρες που απομένουν μέχρι το launch της κονσόλας στις 3/3/17! 

Ας δούμε σε τίτλους τι μάθαμε!

Διαβάστε περισσότερα »

setsuna_20

I Am Setsuna

Ένα από τα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν για κυκλοφορία μέσα στο 2017 είναι και το I Am Setsuna. Πρόκειται για JRPG της Square Enix, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα Final Fantasy και το Chrono Trigger. Ειδικά οι επιρροές από το δεύτερο μας κάνουν να το έχουμε στις άμεσες λίστες όλων μας!

Διαβάστε περισσότερα »

state of mind

State Of Mind

Το State Of Mind αποτελεί ένα φουτουριστικό thriller game που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch. Στον τίτλο παίζουμε το ρόλο του Richard Nolan, πατέρα και δημοσιογράφο από το Βερολίνο, όπου ανακαλύπτει ότι η γυναίκα και ο γιός του έχουν υποστεί «mind upload«. Το upload του Richard όμως στράβωσε, έχοντας σαν αποτέλεσμα να ζει όχι μόνο στην πραγματικότητα, αλλά και σε ένα κρυφό Virtual Reality project με τη μορφή μιας ημιτελούς δεύτερης εκδοχής του εαυτού του.

Διαβάστε περισσότερα »

switch-onl

Paid Online για το Switch - Tι ξέρουμε μέχρι τώρα!

Όπως και ο ανταγωνισμός χρεώνει τις online υπηρεσίες του, εδώ και αρκετά χρόνια, έτσι πλέον και η «δικιά μας» η Nintendo αποφάσισε να προχωρήσει σε χρέωση των online υπηρεσιών της από το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Ωστόσο για να χρυσώσει τρόπον τινά το χάπι, όπως και η Sony και η Microsoft, θα δίνει δωρέαν τίτλους και όχι μόνο σε μηνιαία βάση

Διαβάστε περισσότερα »

nintendo switch

Nintendo Switch: Τι ξέρουμε και τι τίτλους περιμένουμε!

H σημαντικότερη φετινή στιγμή της Nintendo, μέχρι την επόμενη, για το 2017 φτάνει σε λίγες ώρες! Το Switch θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 13/1/2017 στις 6:00 το πρωί ώρα Ελλάδος εδώΑς δουμέ λοιπόν αναλυτικά τι ξέρουμε και κυρίως τι τίτλους περιμένουμε!

Διαβάστε περισσότερα »

2MB0621

Η φωνή της animated σειράς του Luigi πέθανε!

Δυστυχώς τη μέρα χαράς, με την ανακοίνωση του Switch, ήρθε να «χαλάσει» μια δυσάρεστη είδηση. Ο Tony Rosato, ήτοι η φωνή πίσω από τον Luigi, στην animated σειρά με τους αδερφούς Mario απεβίωσε, σε ηλικία 62 ετών λόγω καρδιακής προσβολής. Θα μας λείψεις Tony…

join-chat

Ανοιχτό chat για την παρουσίαση του Switch

ninty.gr IRC chat

Ισχύουν οι κανόνες του forum! Βάλτε το nickname σας για να συνδεθείτε.

 

Nintendo-Switch-2017

H Nintendo ανεβάζει το hype για το Switch με το Majora's mask!

24 ώρες ακριβώς πριν την επίσημηπαρουσίαση του Nintendo Switch, η εταιρεία με βάση το Κιότο βάλθηκε να μας τρελλάνει! Πως; Στο επίσημο κανάλι της παρουσίασης στο youtube, πρόβαλε teaser εμπνευσμένο οπτικά και ακουστικά από το Majora’s Mask! Δείτε το κάτωθι!

Διαβάστε περισσότερα »

jensen-1

NVIDIA CEO:"To Switch θα σας πάρει τα μυαλά!"

Αν κάποιος/α ξέρει το Nintendo Switch καλύτερα από κάποιον άλλο αυτή είναι η Nvidia και δη ο CEO της ο Jen-Hsun Huang. Ας μη ξεχνάμε πως η νέα κονσόλα της Nintendo βασίζεται αποκλειστικά σε επεξεργαστή της Nvidia, που σύντομα πιστεύουμε και επίσημα να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση και στα πλαίσια της πρόσφατης CES 2017, ο διευθύνων σύμβουλος δήλωσε:

Διαβάστε περισσότερα »

gamestop-launch

[Φήμη] Οι launch τίτλοι του Switch βάσει Gamestop

Ο χρόνος για την επίσημη παρουσιάση του επερχόμενου Nintendo Switch μετρά πλέον αντίστροφα και μάλιστα ασφυκτικά! Φημών συνέχεια λοιπόν όπου μπορούμε να δούμε από το Gamestop τους επερχόμενους τίτλους της νέας κονσόλας, όπως το Dragon Quest X, το Zelda Breath Of The Wild, το Skyrim, το MK8, αλλά και πολλών άλλων τίτλων! Ποιών;

Διαβάστε περισσότερα »

Powered by WordPress
Loading...