Έρχεται και σε φυσική μορφή το Runner3!

Το Runner3 θα έρθει στο Switch στις αρχές του 2018. Όταν κυκλοφορήσει, δεν θα είναι απλά ένας τίτλος eShop. Η Nicalis ανακοίνωσε σήμερα μια συνεργασία με την Choice Provisions που θα φέρει τον τίτλο ΚΑΙ σε φυσική μορφή.Η φυσική έκδοση θα διατίθεται στην τιμή των 39,99 δολαρίων. Δεδομένου του παρελθόντος του Nicalis, πιθανότατα θα έρθει με κάποια καλούδια εκτός από το παιχνίδι στο cartridge.

Διαβάστε περισσότερα »

VS. Super Mario Bros.: Έρχεται στο eshop του Switch!

Η HAMSTER θα φέρει τον δεύτερο  Nintendo Arcade Archive τίτλο  την επόμενη εβδομάδα στο eshop του Switch, μαζί με το φανταστικό Neo Geo shmup. Ποιός είναι αυτός; Μα βέβαια το VS.  Super Mario Bros! Για όσους δε το γνωρίζουν ο τίτλος είναι μια έκδοση του γνωστού Super Mario Bros με κάποιες μοναδικές ανατροπές!

Διαβάστε περισσότερα »

Νέο patch για το Rocket League

Το Rocket League ήταν μια τεράστια επιτυχία στο Nintendo Switch που φαίνεται και από τις πωλήσεις του  eShop. Μερικοί άνθρωποι που το αγόρασαν ανησυχούσαν για την απόδοση του παιχνιδιού στην πλατφόρμα. Σήμερα, οι devs πίσω από το Rocket League ανακοίνωσαν στο Twitter ότι ένα patch που σχετίζεται με τις επιδόσεις ήρθε! Αν έχετε τον τίτλο περιμένουμε εντυπώσεις!

Νεό Ranked Battle mode στο Splatoon 2 - Clam Blitz!

Προσοχή! Το Clam Blitz, ένας άγριο νέο Ranked Battle mode στο Splatoon 2 που προστέθηκε! Περί τίνος πρόκειται όμως; Στο Clam Blitz, θα βρείτε κοχύλια διάσπαρτα σε όλο το stage. Συλλέξτε τα και στη συνέχεια κατευθυνθείτε προς τη βάση των αντιπάλων σας και βάλτε τα στο καλάθι του εχθρού. Η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει 100 πόντους κερδίζει! Ακούγεται κάπως εύκολο …Ναι, μπορεί. Αν το καλάθι του εχθρού δεν προστατευόταν από ένα παντοδύναμο τείχος!

Διαβάστε περισσότερα »

To Mario + Rabbids Kingdom Battle έγινε χάρη στο πάθος της Ubi για τη Nintendo!

Τα ακόλουθα προέρχονται από μια συνέντευξη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ubisoft Μιλάνου Dario Migliavacca …

Διαβάστε περισσότερα »

To SteamWorld Heist: Ultimate Edition σύντομα στις Switch οθόνες μας!

Με το SteamWorld Dig 2 να είναι μια τεράστια επιτυχία στο Nintendo Switch, θεωρούσαμε ότι θα ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν περισσότεροι τίτλοι από την εξαιρετική Image & Form να φτάσουν στο υβριδικό σύστημα. Και τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιβεβαιώνουμε ότι το SteamWorld Heist: Ultimate Edition έρχεται στο Switch στις 28 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους έναντι € 19,99 !

Διαβάστε περισσότερα »

50 δωρεάν Leaf Tickets για όλους στο Animal Crossing: Pocket Camp!

Μέσα από τον επίσημο Animal Crossing: Pocket Camp Twitter λογαριασμό ανακοίνωθηκε ότι κάθε παίκτης θα λάβει 50 δωρεάν Leaf Tickets σήμερα 13 Δεκεμβρίου λόγω της απίστευτης επιτυχίας του πρόσφατου γεγονότος retweet όπου το αρχικό βραβείο ήταν 20 Leaf Tickets ήταν το. Ο στόχος ήταν 100.000 retweets σε διάφορους λογαριασμούς με μόνο τον ιαπωνικό λογαριασμό να επιτυγχάνει πάνω από 377.000!

Διαβάστε περισσότερα »

Έρχεται update για το Pokémon Ultra Sun and Pokémon Ultra Moon!

Μια ενημέρωση για τα Pokémon Ultra Sun και Pokémon Ultra Moon θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στον μήνα που διανύουμε. Αυτή η ενημέρωση έρθει ως αναμέναμε online – θα λάβετε ένα μήνυμα στο παιχνίδι σας εάν επιχειρήσετε να μεταβείτε στο διαδίκτυο πριν ενημερωθείτε. Λάβετε υπόψη ότι μόλις εγκατασταθεί αυτή η έκδοση, δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή ή η κοινή χρήση οποιωνδήποτε αποθηκευμένων βίντεο πριν από την ενημέρωση.

Διαβάστε περισσότερα »

2 νέα trailer για Switch και 2DS/3DS!

To 2017 ήταν δίχως άλλο η χρονιά της Nintendo, μέχρι την επόμενη πάντα! Τι να πρωτοπεί κανείς; Το Zelda GOTY, νέα franchise όπως το ARMS, επιτυχημένα sequel όπως το Splatoon 2 και αρκετές ακόμα εκατοντάδες τίτλοι, στην μόλις 9 μηνών κονσόλα, που έσπασε το φράγμα ήδη των 10.000.000 πωλήσεων! Σε όλα αυτά προσθέστε τη φρενήρη πορεία των 3DS/2DS με τα Pokemon Ultra Sun και όχι μόνο! Αμέσως μετά μπορούμε να ευχαριστηθούμε 2 νέα εκπληκτικά trailer για το Switch και τα 2DS/3DS!

Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε το Human Fall Flat!

To Human: Fall Flat είναι ένα παιχνίδι παζλ φυσικής όπου οι παίκτες παίζουν με έναν προσαρμόσιμο άνθρωπο, που αναφέρεται στο παιχνίδι ως Bob. Ο Μπομπ δεν έχει υπερδυνάμεις. είναι καθαρά ένας απλός άνθρωπος. Οι παίκτες μπορούν να τον κάνουν να αρπάξει αντικείμενα και να αναρριχηθεί πάνω στις γωνίες χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια και κοιτάζοντας με το κεφάλι του.Οι παίκτες είναι σε θέση να προσαρμόσουν τον Bob με τις προτιμήσεις τους, ζωγραφίζοντας το σώμα του σε μια διαφορετική σειρά χρωμάτων. Κάθε επίπεδο έχει διαφορετικό θέμα, το καθένα από τα οποία περιέχει πολλαπλές λύσεις για τα μοναδικά παζλ. Δείτε το αμέσως μετά!

Διαβάστε περισσότερα »

Powered by WordPress
Website Security Test