Pokemon Sun/Moon/Volcanion Event!

Wow! Τόσο κόσμο και τόσο ενδιαφέρον πραγματικά δε το περιμέναμε! Με την αμέριστη συμπαράσταση της CD Media, της μοναδικής και επίσημης αντιπροσώπου της Nintendo στην Ελλάδα, στον φιλόξενο και γνωστό gaming χώρο του Public στο Athens Metro Mall, περάσαμε ένα εκπληκτικό πρωινό Σαββάτου, όπου … πιαστήκανε τα χέρια μας να δίνουμε εκατοντάδες κωδικούς για το Volcanion!

Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε όλους για την άρτια συμπεριφορά σας και να είστε σίγουροι πως θα διοργανώσουμε και άλλα τέτοια event στο άμεσο μέλλον!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε διάφορα βίντεο και φώτο που επιμεληθήκαμε!

 

 

Σχόλια χρηστών:
 1. Και για μένα ήταν το πρώτο Ninty Event και θα προσπαθώ να είμαι σε όσα περισσότερα μπορώ από εδώ και πέρα! Ευχαριστούμε για τον κωδικό! 🙂
  Κι εμένα πρώτο μου Ninty event και σίγουρα όχι τελευταίο.3DS δεν είχα μαζί,και ζήλεψα η αλήθεια είναι γιατί γούσταρα το σκηνικό,αλλά φοβάμαι να κουβαλάω πράγματα αξίας στην Αθήνα.Κατά τ'άλλα,όντως ήμασταν ωραία παρέα,γνώρισα πολλά από τα παιδιά και σόρρυ για το off topic αλλά ψηθείτε για μάζωξη ξανά ανεξαρτήτως event ή όχι.
  Πρώτη μου φορά σε event με τη ninty και σίγουρα όχι ή τελευταία μου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε πολύ θετικά. Υπήρξαν μάχες ανταλλαγές και συζητήσεις για το Pokémon. Εξαιρετικά
  Ήμασταν μια όμορφη παρέα,τα Street Pass notification δεν σταματούσαν και οι πιο θαρραλέοι το τραβήξαμε μέχρι που σκοτείνιασε.

  Μην χάσετε το επόμενο meeting.
  Είμαστε για καφέ στον τελευταίο όροφο στο Volta.

  Ευχαστουμε όσους ήρθαν! Ήσασταν πολλοί! Θα υπάρξει ενημέρωση για κωδικούς που έχουν μείνει!
  Με τοσο κοσμο πηρα τον κωδικο και εφυγααα... Καλη υπομονη σε οσους ειδα κλεφτα εκει!
  Altair
  Είπα να ρωτήσω βρε.Άρα δεν φέρνω τίποτα,κομπλέ.Εκτός κι αν κανένας συμφορουμίτης θέλει να απαλλαγεί από κάνα Keldeo,οπότε,θα φέρω την Χ μου.


  Επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι ανταλλαγή μπορεί να κάτσει, γιατί δεν το φέρνεις; Σιγά το βάρος
  Είπα να ρωτήσω βρε.Άρα δεν φέρνω τίποτα,κομπλέ.Εκτός κι αν κανένας συμφορουμίτης θέλει να απαλλαγεί από κάνα Keldeo,οπότε,θα φέρω την Χ μου.
  Roof να φέρουμε τις κασέτες για απόδειξη ότι τα έχουμε ώστε να πάρουμε επιπλέον κωδικούς αν τελικά μείνουν ή δεν είναι απαραίτητο;
  Μη ξεχνάτε, αύριο έχουμε το event.

  12 η ώρα στα public Αγίου Δημητρίου. Στον τομέα με τα βιντεοπαιχνίδια! Το event θα κρατήσει καμία ώρα πάνω κάτω και μετά αν το επιτρέπει ο αριθμός μας καφεδάκι αλλιώς πλατεία και καφέ στο χέρι
  Όποιος θέλει να μας βρει μετά μπορεί να γράψει ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΕΜΑ και θα τον βοηθήσουμε να μας βρει.
  Αφού θα είμαστε συγκεντρωμένοι με αφορμή το event,το Street Pass party το Ninty meeting και ο καφές είναι αναπόφεκτα.

  Κάπου εκεί γύρο θα στήσουμε φωλιά.
  Παιδιά επειδή τελικά θα δουλεύω (:() μέχρι τις 1 αν μαζευτείτε μετά πουθενά για καφέ πως θα μάθω πως, που - αν μη τι άλλο να σας γνωρίσω και φυσικά να έχετε την τιμή να με γνωρίσετε! :27:
  Καλημέρα. Δεν κρατάμε κωδικούς. Το εχουμε πει κι άλλες φορές. Θα δωθουν κωδικοί κατά προτεραιότητα σε όσους έρθουν στο event. Ανάλογα με το τι θα μείνει θα ανακοινώσουμε πως θα δωθουν.
  Καλημέρα παίδες!!!! Παρότι μένω Λαμία εχω έρθει σε όλα τα events γιατί φυσικά εδώ δεν έρχεται ποτέ event.... Αυτή τη φορά όμως λόγω δουλειάς δε παίζει να τα καταφέρω.... 🙁 Θα ήθελα λοιπόν 4 κωδικούς αν είναι δυνατόν.... pleaseeeee.....
  Υπάρχει περίπτωση να έρθει κανείς με το Eon Ticket για ORAS στο event?
  Hero of TruthGR
  Αν γίνεται, μήπως μπορεί κάποιος να πάρει έναν κωδικό (τεσπα βάλε 2 καλύτερα) και για εμένα? Δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβώ Αθήνα και δε θέλω να χάσω το event, το λατρεύω το Volcanion! Οποιος είναι πρόθυμος, ας μου στείλει τους κωδικούς με ΡΜ.

  *Ζητάω δύο κωδικούς διότι θέλω να ξεκλειδώσω το event και στις Χ/Υ και στις ΟR/AS.


  Δε θα δώσουμε κωδικούς έτσι. Πρώτα θα πάρουν από έναν κωδικό όσοι έρθουν και μετά ανάλογα με το τι θα μείνει θα δώσουμε έξτρα. Πιστεύω πως δε θα μείνει κάνεις χωρίς τουλάχιστον έναν κωδικό.
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε
You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress