Δείτε τα amiibo για τα 30 χρόνια του Zelda!

H σειρά παιχνδιών Legend Of Zelda ξεκίνησε την ταπεινή της καταγωγή από το NES και φτάνει μέχρι και το επερχόμενο Nintendo Switch, προκαλώντας σταθερά και διαχρονικά ανατριχίλα στους απανταχούς πιστούς της οπαδούς! Έτσι λοιπόν η μαμα Nintendo, που προς το παρόν βγάζει σταθερά έσοδα από τα amiibo, αποφάσισε και κυκλοφόρησε επετειακές amiibo εκδόσεις του Link και της Zelda, από αγαπημένους τίτλους του παρελθόντος!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικές φωτογραφίες:

zelda-amiibo-4 zelda-amiibo-1 zelda-amiibo-2 zelda-amiibo-3

 

Σχόλια χρηστών:
 1. πέρασα σήμερα από Public Συντάγματος και είχε άπειρα Amiibo από όλα τα παιχνίδια, μέχρι και από τα πρώτα τα σπάνια (Villager, Wii Fit trainer). Δυστυχώς δεν υπήρχε ο Link από Ocarina (τα άλλα 3 επετειακά τα είχε).
  Όμορφα είναι! Ααααχχχ λεφτά να εχουμε να χαλάμε!
  Τελικά βλέπω ότι το Wind Waker σετ με Link & Zelda κυκλοφορεί στην Αμερική ενώ στην Ευρώπη πωλούνται ξεχωριστά.
  Τα Amiibo ίδια είναι. Απλά είναι άλλη συσκευασία. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο στη συλλεκτικότητα αν είναι σφραγισμένα βέβαια.
  Μου ήρθαν σήμερα τα 2 από Wind Waker. Πολύ καλοφτιαγμένα.

  Παντού τα βλέπω σε σετ των 2, αλλά στο μαγαζί που τα βρήκα ήταν ένα-ένα σε διαφορετικά κουτιά.

  Υπάρχει καμιά διαφορά στο σετ με τα δυο;

  O Link από Ocarina είχε εξαντληθεί.
  Θα τιμήσω το ζευγαράκι Toon.

  Ο 8-bit Link δε μου αρέσει (έχω τον Mario και θα τσακώνονται για το ποιος είναι πιο retro)
  Εγώ θα πάρω τη Τοοn Zelda για να κάνει παρέα στον Toon Link μου από το Smash 4. Όσο για τον κανονικό Λινκ, θα περιμένω για τα ειδικά amiibo από το Breath of the Wild, μου αρέσει περισσότερο στα μπλε :p
  Το 8bit θα το χτυπήσω σίγουρα. Πρέπει να κάνει παρέα στο 8bit mario μου!
  Τα έχω προπαραγγείλει από καιρό. Σήμερα/αύριο λογικά θα μου έρθουν...
  Πάνω που έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι 4-5 amibo που έχεις μαζέψει από συλλεκτικές εκδόσεις παιχνιδιών είναι υπερ αρκετά και πως είναι ανώφελο να ξοδέψεις ότι έχει απομείνει από το βιός σου σε χίλια δύο αγαλματάκια που θα πιάνουν σκόνη πάνω στα σεμεδάκια , αρχίζεις να αισθάνεσαι οτι ο Ganon που κραδαίνει τα ξίφη του από τη συλλεκτική του Wind waker hd ακόμα και μετά απ'όσο κακό έχει προκαλέσει στη Hyrule , δεν του αξίζει να στέκει μόνος.

  Για να μη μιλήσω για το 2ο και τις αναμνήσεις από την αίσθηση που σου άφησε όταν τράβηξες για πρώτη φορά το master sword στον Τemple of Light ..:crying:
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε
You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress