Αναλυτές πιστεύουν ότι η Nintendo θα αλλάξει το μέγεθος του Switch στο μέλλον

Nicilos
Βρείτε με σε

Nicilos

Συντάκτης at ninty.gr
Οι γιατροί από μωρό θεώρησαν ότι ο Nicilos ήταν θυμήρες θαύμα της φύσης που θα ζούσε αμφιλαφή έτη. Τα πρώτα του δώρα ήταν ένα κόκκινο καπέλο με "Μ" στο κέντρο και ένα μάστερ ξίφος που κατατροπώνει το κακό. Η πρώτη του λέξη ήταν: Hadouken
Nicilos
Βρείτε με σε

Latest posts by Nicilos (see all)

Οι αναλυτές της Citigroup θεωρούν ότι το Nintendo Switch έχει μεγάλο μέγεθος για να μπορεί ένα παιδί να παίξει με ευκολία, οπότε πιστεύουν ότι η Nintendo είναι πιθανό να κυκλοφορήσει στο μέλλον ένα Nintendo Switch Mini το οποίο θα είναι μικρότερο και ελαφρύτερο.

Αν συνδέεται πάλι στο dock σε αυτή τη μορφή, πιστεύετε ότι θα βόλευε ένα μικρότερο Switch;

Σχόλια χρηστών:
 1. @funky. Ναι, δεν μίλησα για τους αναλυτές.... Δικές μου σκέψεις εξέφραζα. Στη θεωρία τουλάχιστον όλα είναι πιθανά. Στην πράξη όσο το switch τραβάει όλα αυτά δεν προχωράνε.

  ΥΓ: Η NPD στην Αμερική και οι Media Create, Famitsu δεν έχουν σχέση με marketing. Ανεξάρτητες εταιρείες είναι και δεδομένα ο Μάρτης ήταν παραπάνω από καλός. Εννοείται όμως πως το μέλλον ακόμα είναι απόλυτα ασαφές...
  Για ακόμα μία φορά να πω στο περίπου το σενάριο του "2DS"...

  Ένα "καθαρά φορητό" Switch, πολύ πιο μικρό σε μέγεθος, χωρίς αποσπόμενα joycons (Που να συνεργάζεται όμως με ξεχωριστά..), χωρίς βάση, και αρκετά χαμηλότερη τιμή... Τι άλλο θέλουμε!;
  Πιστεύω ότι δε θα συμβεί κάτι τέτοιο, μιας και δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου. Η κονσόλα είναι 2 σε1. Τέλος. Πιο πιθανό βλέπω να βγαίνει αναβαθμισμένο μοντελο, με καλύτερα specs, αλά 3ds.
  @Vamire: δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 4 ίντσες. Στο μέγεθος του PSVita θα είναι, το οποίο είναι μια χαρά για να παίξεις και Ζέλντα και ό,τι άλλο θες.

  @vassilis_pap: όπως λένε κι οι αναλυτές, μιλάμε απλά για μια μικρή έκδοση του Switch, άρα θα έχει ακριβώς το ίδιο shop, την ίδια βιβλιοθήκη κλπ. (Αν είναι να επαληθευθούν φυσικά αυτά που λένε)
  Η πιθανότητα να βγει μικρότερη κονσόλα είναι απόλυτα υπαρκτή και την έχουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ μέσα. Νομίζω απόλυτα κρίσιμο είναι πως θα πάει το switch αλλά και το πόσο θα το αγαπήσει η αγορά των φορητών. Εκτιμώ πως η Nintendo θα προτιμούσε να μην βγάλει άλλη φορητή, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι μόνο στο χέρι της.

  Απλώς δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο, αν βγει τελικά φορητό switch, το τι μορφή θα έχει αυτό. Θα είναι απλά ένα άλλο SKU του switch με άλλο όνομα ενδεχομένως ή θα προωθηθεί σαν άλλη κονσόλα με διαφορετικό shop και τίτλους; Τεχνικά είμαι σίγουρος πως θα βασίζεται στην ΝΧ αρχιτεκτονική, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά.
  Μικρότερη οθόνη = σκουπίδι.

  Μικρότερα joycon = σκουπίδι.

  Να δω ποιος θα παίξει botw σε 4 ίντσες λολ
  Είναι απόλυτα λογικό να γίνει αυτό.

  Προσωπικά, δύο κινήσεις πρέπει να κάνει η Nintendo:

  α) ένα Switch Pro με μεγαλύτερα κουμπιά, πιο βασταγερό (στα πρότυπα του WiiU Gamepad με την καμπούρα από πίσω) και με αναβαθμισμένα specs και

  β) ένα Switch Mini με μη αποσπώμενα χειριστήρια, μικρότερο μέγεθος και τιμή γύρω στα 150-200$, το οποία δυνητικά θα μπορεί να συνδέεται με την τηλεόραση για να παίξει κάποιος, αλλά η αγορά dock ή καλωδίου και home χειριστηρίων να είναι προαιρετική.

  Με την παρούσα μορφή το Switch δεν πάει πουθενά κι ας λένε ό,τι θέλουν οι μαρκετίστες για τις πωλήσεις ρεκόρ.

  Το δεδομένο λίφτινγκ που θα κάνει η Νιντέντο στην κονσόλα είναι από τους πιο βασικούς λόγους που με αποθαρρύνουν να το πάρουν στα επόμενα 1-2 χρόνια. Πάμε πιθανότατα κατευθείαν για τη νέα έκδοση λοιπόν...
You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress
Website Security Test