Νέα σειρά amiibo για το Zelda: Breath of the Wild

Dimpap28

Dimpap28

Super Moderator at ninty.gr
Editor @ ninty.gr / Ambassador @ Nintendo Greece / Energy Engineer @ TU Delft ||| RENAULT Sport Formula One Team \ Nintendo
Dimpap28

Latest posts by Dimpap28 (see all)

Η πλήρης αποκάλυψη του νέου Zelda που θα κυκλοφορήσει για το Wii U και το NX τον Μάρτιο του 2017 έγινε στη φετινή E3. Με τα amiibo να είναι πλέον ένα βασικό στοιχείο στα παιχνίδια της Nintendo, ανακοινώθηκε η κυκλοφορία μιας νέας σειράς των φιγούρων εμπνευσμένων από τον κόσμο του The Legend of Zelda.

Φυσικά, η αρχή είχε γίνει φέτος με την κυκλοφορία του Wolf Link amiibo που ήταν συμβατό με το Twilight Princess HD για το Wii U. Η Nintendo είχε δηλώσει ότι το amiibo θα είναι συμβατό και με το νέο παιχνίδι Zelda που θα κυκλοφορήσει για τα NX και Wii U. Έτσι, θα κυκλοφορήσουν τρία νέα amiibo, τα οποία θα είναι ο Link με το τόξο, ο Link στην Epona και ο Guardian, που είχαμε δει στο πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού, το οποίο μάλιστα θα είναι και το πρώτο amiibo που θα μπορεί να αλλάξει το σχήμα του, αφού θα διαθέτει εύκαμπτα μέρη.

Breath of the Wild amiibo

Όσο για τις λειτουργίες τους, αυτές δεν αποκαλύφθηκαν ακόμα, εκτός από αυτή του ήδη υπάρχοντος Wolf Link amiibo, το οποίο αν χρησιμοποιηθεί θα μεταφέρει τον Wolf Link μέσα στο παιχνίδι, βοηθώντας τον παίχτη σε δύσκολες μάχες, σαν είδος pet. Αυτό θα είναι δυνατό αν ο παίχτης έχει ολοκληρώσει το Cave of Shadows στο Twilight Princess HD, με τον Wolf Link να διαθέτει τον αριθμό των καρδιών με τον οποίο ο παίχτης ολοκλήρωσε τη δοκιμασία. Αν οι καρδιές του εξαντληθούν, τότε ο Wolf Link θα εξαφανίζεται.

Τα τρία νέα amiibo θα γίνουν διαθέσιμα το 2017.

arrow3-big.0arrow2-big.0arrow1-big.0 arrow4-big.0 group1-big.0 guardian1-big.0 guardian3-big.0 group2-big.0rider1-big.0rider4-big.0 rider2-big.0 rider3-big.0

Σχόλια χρηστών:
  1. Πολύ καλοφτιαγμένες φιγούρες. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα προσφέρουν στο παιχνίδι αλλά φαντάζομαι θα δίνουν έξτρα καρδιές / δύναμη / οπλισμό. Ή ίσως να ξεκλειδώνουν κάποιο bonus trial όπως ο Wolf Link στην TP HD.
    Πειράζει που τα θέλω όλα...; Νομίζω είναι μακράν τα πιο όμορφα, μαζί με τον Wolf Link!
    Αυτα μαλιστα οσο παει και τα βελτιωνει βλεπω τα αγαλματιδια, εγω θα τσιμπισω οτι εχει η συλλεκτικη μαζι με τον τιτλο!!!
You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress
Website Security Test