Ειδήσεις

Αριθμό ορόσημο έσπασε το Pokemon Quest σε Switch/mobile

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Pokemon Quest, το παιχνίδι Pokemon που είναι free-to-play εφτάσε σε ένα νέο νέο ορόσημο αριθμού downloads. Το παιχνίδι έχει περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια downloads από τότε που κυκλοφόρησε το Μάιο,όπως  ανακοίνωσε η Pokemon Company. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε Nintendo Switch, καθώς και σε iOS και Android. Σε όλες δε τις πλατφόρμες είναι δωρεάν .

Τοποθετημένο στο νησί Tumblecube, το Pokemon Quest διαθέτει κυβοειδές εκδόσεις των αρχικών 151 Pokemon, συμπεριλαμβανομένων των Pikachu, Squirtle, Charmander και Bulbasaur.

Όπως αναμενόταν, η Pokemon Company δεν μοιραστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το πόσα χρήματα έχει φέρει το Pokemon Quest. Η ανεξάρτητη ωστόσο εταιρεία SensorTower ανέφερε πρόσφατα ότι το Pokemon Quest για iOS και Android έφερε περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια από τα microtransactions κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας.

 

Σχόλια χρηστών:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση