Ειδήσεις

Το απόλυτο retro arcade racer dock για το Switch

Το απόλυτο retro arcade racer dock για το Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Switch δεν διαθέτει μόνο ένα ή δύο arcade racer. Αν και είναι ωραίο και καλό να παίζετε αυτά τα παιχνίδια με ένα συνηθισμένο Joy-Con ή Pro Controller, αυτό το τελευταίο πρωτότυπο dock από την Far East Pinball μας άφησε να πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα παιχνίδια Out Run δεν πρέπει να παίζονται με κανέναν άλλο τρόπο.

Είναι μια καινοτομία; Ίσως ναι ίσως και όχι. Αλλά το εμπνευσμένο από arcade πρόσθετο του ανεξάρτητου κατασκευαστή φαίνεται τουλάχιστον να είναι ο πιο αυθεντικός τρόπος για να αποτυπώσετε την αίσθηση του οδηγικού γραφείου από την άνεση του σπιτιού σας (αν και σε πολύ μικρότερη κλίμακα).

Το dock καταργεί τις κανονικές λειτουργίες των πλήκτρων και τα αντικαθιστά ένα μικροσκοπικό τιμόνι και ένα μοχλό αλλαγής ταχυτήτων. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο επίδειξης, το πρωτότυπο (το οποίο παρουσιάστηκε στο Game Antique 2024 στο Nishikujo της Οσάκα το περασμένο Σαββατοκύριακο) το τιμόνι αναλαμβάνει τις εντολές κατεύθυνσης, ενώ ο μοχλός χρησιμοποιείται για την αλλαγή ταχυτήτων. Σε αυτό το μοντέλο, τα κουμπιά στο τιμόνι ελέγχουν την επιτάχυνση, αν και ο κατασκευαστής επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να αφήσει αυτό το θέμα στο μοχλό αλλαγής ταχυτήτων σε μια μελλοντική λειτουργία.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση