Ειδήσεις 12

Character Highlight video για το Hyrule Warriors: Definitive Edition

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Η Nintendo ξεκίνησε μια σειρά «character highlight video» για την προώθηση του Hyrule Warriors: Definitive Edition. Στο πρώτο μέρος, μπορείτε να δείτε μερικούς από τους πιο ανθεκτικούς χαρακτήρες στη σειρά The Legend of Zelda. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να πάρουν τον έλεγχο των Link, Zelda, Impa, Ganondorf και 25 ακόμα όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nintendo Switch στις 18 Μαΐου.

Σχόλια χρηστών:

 1. Το τελευταίο τεύχος του Famitsu επιβεβαίωσε ότι πολλά χαρακτηριστικά επιστρέφουν στο Hyrule Warriors: Definitive Edition όταν κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch τον Μάρτιο. Χάρη στις μεταφράσεις του BlackKite στο Twitter , γνωρίζουμε τώρα ότι υπάρχουν μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:
  Είχα απολαύσει το παιχνίδι στο Wii U, πέρασα πάρα πολύ καλά και με το Fire Emblem Warriors, αλλά για δεύτερη φορά δεν ξέρω... Εκτός κι αν έχουμε 1080p 60fps (720p 60fps σε handheld) με 1080p 30fps για το splitscreen. Είναι παιχνίδι προηγούμενης γενιάς, οπότε αν δεν κάνουν αναβαθμίσεις στα γραφικά, ίσως μια τόσο μεγάλη βελτίωση στο gameplay θα ήταν λόγος αγοράς για δεύτερη φορά.
  Για έναν περίεργο λόγο ήμουν επιφυλακτικός με τα Hyrule Warriors,όταν ασχολήθηκα άλλαξα άποψη και βρέθηκα να παίζω σε Wii U και 3Ds με όλα τα DLC.
  ...κάτι μου λέει οτι θα ξανά-ασχοληθώ και στο SWitch.
  Ε ναι είναι πως θέλεις (αν) να δελεάσεις κλπ το κοινό. Δεν είναι κάτι υποχρεωτικό ούτε πανάκεια. Πιστεύω θα βοηθούσε όμως.
  Οκ 1 περίπτωση. Το δέχομαι. Στις άλλες 99 όμως ούτε καν έκπτωση δεν δίνουν οι εταιρείες. Και λογικό είναι...
  Και όμως bravely το Dark Souls remastered που θα βγει και στο switch στο PC (Steam) αν είχες την προηγούμενη έκδοση σου δίνουν 50% έκπτωση. Τώρα θα μου πεις όμως Steam και θα έχεις "κάποιο" δίκιο. Μια εκπτωσούλα όμως αν την κάνανε θα βοηθούσε να κάνουν double-dip αυτοί που το είχαν και στο U.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση