Digital 360: Be Part Of The Game!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, καθώς ζούμε πλέον σε έναν digital κόσμο που τα πάντα συνδέονται… Smartphones, υπολογιστές, tablets, gadgets και όλα τα θαυμαστά τεχνολογικά επιτεύγματα αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου οικοσυστήματος που μας συντροφεύει κάθε ώρα και στιγμή.

Eκτός από χρηστικό ρόλο στην καθημερινότητα μας, η τεχνολογία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με την διασκέδαση μας. Μάλιστα, λόγω της ευρύτερης δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα, οι νέοι έχουν στραφεί σε μεγάλο βαθμό στην ψηφιακή διασκέδαση για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση.

Ως γνωστόν, το gaming και τα video games γενικότερα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης κουλτούρας των σύγχρονων τεχνολογιών. Πρόκειται για ένα μέσο ψυχαγωγίας που διαχρονικά εξάπτει τη φαντασία, ανοίγει νέους ορίζοντες και αποτελεί ένα από τα τελειότερα και πιο παραγωγικά μέσα έκφρασης, δημιουργικότητας και εκπαίδευσης.

Πλέον το gaming δεν περιορίζεται μόνο σε έναν υπολογιστή ή μία κονσόλα, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς όπως είναι η κινητή τηλεφωνία, αλλά και η εικονική πραγματικότητα (Virtual Reality), βάζοντας τις βάσεις για μία πραγματικά τεράστια και εξαιρετικά επικερδή βιομηχανία.

Τι θα δούμε στο Digital 360°;

Στόχος του Digital 360° event είναι να συνδυάσει το mobility, την ψηφιακή διασκέδαση, τα eSports και την τεχνολογία με την εκπαίδευση.

Tο Digital 360° έχει τον χαρακτήρα μίας τεράστιας γιορτής, για αυτό και περιλαμβάνει: τουρνουά eSports, διαγωνισμούς cosplay και Fan Art, Virtual Reality Experience, επιτραπέζια παιχνίδια, γνωριμία με retro υπολογιστές & κονσόλες του παρελθόντος και αμέτρητα happenings και fun-based events (μουσική, stand up comedy κα) που εγγυάται μια δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας. The fun festival is here!

Σε ποιους απευθύνεται;

To Digital 360°, είναι ένα event που αποσκοπεί στο να προσφέρει μία πλήρη «360°» τεχνολογική και ψυχαγωγική εμπειρία σε ένα απολύτως smart περιβάλλον.

Ο «universal» χαρακτήρας της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας και η καθολική απήχηση που έχουν τα προϊόντα των νέων τεχνολογιών δημιουργούν ένα γοητευτικό παζλ που αφορά όλους μας. Για αυτό και το Digital 360° δεν αφορά μόνο τους νέους, αλλά και όλους όσους… νιώθουν νέοι!

Επιπλέον, πολλές εταιρείες θα παρουσιάσουν τα νέα τους τεχνολογικά επιτεύγματα, δίνοντας σήμερα μια γεύση από το αύριο και δείχνοντας πως η Επιστημονική Φαντασία γίνεται Επιστημονική Πραγματικότητα! The future is here!

Το Digital 360° θα διεξαχθεί στις 25 & 26 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και σας περιμένουμε να πάρετε μέρος κι εσείς στο παιχνίδι! 

Δείτε περισσότερα στο επίσημο site εδώ

Σχόλια χρηστών:
 1. Αυτός που θέλει να κάνει copy paste το κάνει μέσα σε 3" απο έναν Η/Υ αφαιρώντας με 2 κλικ τους αντίστοιχους event listeners.
  Εκεί κόλλαγε το αναχρονιστικό. Δεν έκρινα τον κώδικα.
  Το μόνο που κάνει αυτό το script πλέον (2017) είναι να σπάει τα νεύρα σε εμάς που διαβάζουμε το άρθρο απο κινητό και θέλουμε να κάνουμε "Search google for..." και να δούμε περισσότερες πληροφορίες.
  Tόσο κόπο και μεράκι βάζετε στην σελίδα, δεν χρειάζονται παιδιάστικα scripts. (άποψή μου)
  Spoiler
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από jousis
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Βάζετε σας παρακαλώ κι ένα link στο άρθρο να μπορούμε να πάμε στην επίσημη σελίδα να διαβάσουμε λεπτομέρειες.
  Δεύτερον, βλέπω κάτι αναχρονιστικά JS που μπλοκάρουν το context menu και το select (σε όλα τα elements πλην ορισμένων) με αποτέλεσμα να μην μπορώ εύκολα να κάνω "search google for ...".  Το εν λόγω javascript κάνει αυτό που πρέπει: μπλοκάρει την επιλογή κειμένου για αποφυγή clopy paste από τρίτους. Δεν είναι αναχρονιστικό, ίσως σε 2-3 σημεία το έγραφα διαφορετικά αλλά οκ

  Όσον αφορά την αναφορά σε link στο site, δεν ήταν στο επίσημο ΔΤ που δημοσιεύσαμε, ωστόσο καθώς το αίτημά σου ήταν απολύτως λογικό το προσέθεσα.

  Ενημερωτικά είναι εδώ
  Βάζετε σας παρακαλώ κι ένα link στο άρθρο να μπορούμε να πάμε στην επίσημη σελίδα να διαβάσουμε λεπτομέρειες.
  Δεύτερον, βλέπω κάτι αναχρονιστικά JS που μπλοκάρουν το context menu και το select (σε όλα τα elements πλην ορισμένων) με αποτέλεσμα να μην μπορώ εύκολα να κάνω "search google for ...".
  Θα υπάρχει παρουσία του ninty.gr εκεί? Αλλά και πάλι αν είναι να κανονίσουμε μια ώρα να κάνουμε ντου όλοι εκεί (συνάντηση στην Αθήνα) και μετά βλέπουμε 🙂
  Άντε τυχεροί, όταν εγώ γκρινιάζω ότι όλα εκεί γίνονται χαχαχα...! 🙂 Φάση θα χει. Στο επόμενο event που θα καταφέρω να ρθω θα κανω post για meeting. 🙂 Θα πάτε? 🙂
You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress
Website Security Test