Ειδήσεις

Ιάπωνας αστυνομικός δέχθηκε επίπληξη επειδή έπαιζε παιχνίδια Switch εν ώρα υπηρεσίας

Ιάπωνας αστυνομικός δέχθηκε επίπληξη επειδή έπαιζε παιχνίδια Switch εν ώρα υπηρεσίας
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Είναι υποτιμητικό να πούμε ότι το Nintendo Switch είναι απλά δημοφιλές. Εκατομμύρια και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν την υβριδική κονσόλα της Nintendo. Η βάση χρηστών της κονσόλας είναι τόσο μεγάλη που, κάθε τόσο, οι ενέργειες ορισμένων ανθρώπων μπορεί να φτάσουν σε σημείο που να τραβήξουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Στην Ιαπωνία, αναφέρεται ότι ένας αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Tenri πιάστηκε να παίζει παιχνίδια Nintendo Switch εν ώρα υπηρεσίας. Σύμφωνα με την αναφορά, ο αστυνομικός πήγαινε στην αίθουσα διαλείμματος του σταθμού κατά τη διάρκεια της βάρδιας του και στη συνέχεια συνέδεε το Switch του με την τηλεόραση και έπαιζε παιχνίδια εκεί.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι γύρω στα 40, το έκανε αυτό 10 φορές για συνολικά 17 ώρες. Αυτό είχε γίνει ήδη από τον Νοέμβριο του 2023 έως τον Φεβρουάριο του 2024. Τον έπιασαν όταν το Switch του ήταν ακόμα συνδεδεμένο στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής επιθεώρησης των καθηκόντων του. Ο αξιωματικός ομολόγησε τι είχε κάνει και αναγνώρισε με λύπη τις πράξεις του, λέγοντας ότι “έπαιζα παιχνίδια όταν υπήρχαν λίγα περιστατικά“. Ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος της νομαρχίας Νάρα του απηύθυνε προειδοποίηση και θα του αφαιρέσουν από τον μισθό του τον χρόνο που ξόδεψε παίζοντας παιχνίδια.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση