Δείτε το intro trailer του Sonic Forces!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Sonic Forces βρίσκεται προ των πυλών, καθώς μη ξεχνάτε πως κυκλοφορεί στις 7/11/2017!

Μάλιστα η μαμα Sega κυκλοφόρησε το intro trailer του τίτλου, που μπορείτε να απολαύσετε αμέσως μετά!


Σχόλια χρηστών: 1. Το πόσο προβληματικός είναι ο 3D Sonic φαίνεται στο βίντεο του 2J όπου παρότι παίζει στο νόρμαλ δεν μπορεί να καταλάβει καν τι πρέπει να κάνει για να νικήσει έναν απλό κακό


  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Vamire
  Εμφάνιση Μηνύματος

  εμενα παντως μου αρεσαν και αλλα sonic 3d
  Και το unleashed μου αρεσε... Εναλλακτικο sonic μεν.. ωραιο πλατφορμ δε και ας εχει φαει κραξιμο..  Ο τελικός κακός στο Unleaμε αηδίασε τόσο που έκλεισα το παιχνίδι στο cutscene και δεν το ξανάπαιξα.
  εμενα παντως μου αρεσαν και αλλα sonic 3d
  Και το unleashed μου αρεσε... Εναλλακτικο sonic μεν.. ωραιο πλατφορμ δε και ας εχει φαει κραξιμο..

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Vetus
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Aτυχές το παράδειγμα, ειδικά από την στιγμή που το Sonic μια χαρά τους βγήκε ως 3D στο Sonic Colors και Generations.  Ωστόσο φαίνεται αυτοί οι 2 τίτλοι να είναι η φωτεινή εξαίρεση και όχι ο κανόνας..

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Supernino
  Εμφάνιση Μηνύματος

  αναφέρω παράδειγμα τα συμπαθητικά σκουλήκια της team 17. μια φορά επιχείρησε να το κανει 3d το παιχνίδι βγήκε πατάτα το κατάλαβαν τέλος .Δεν εχει νόημα να επιμένεις σε κάτι που δεν σου βγαίνει.  Aτυχές το παράδειγμα, ειδικά από την στιγμή που το Sonic μια χαρά τους βγήκε ως 3D στο Sonic Colors και Generations.
  αναφέρω παράδειγμα τα συμπαθητικά σκουλήκια της team 17. μια φορά επιχείρησε να το κανει 3d το παιχνίδι βγήκε πατάτα το κατάλαβαν τέλος .Δεν εχει νόημα να επιμένεις σε κάτι που δεν σου βγαίνει.
  Vetus
  55/100 στο Metacritic για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού. Όχι ότι εκπλήσομαι φυσικά. Καλύτερα να ξαναπαίξετε Sonic Colors και Sonic Generations, τα μοναδικά 3D Sonic games που αξίζουν.
  Ναι, είδαμε προκοπή με το Sonic 4. Ένα χάλι μαύρο ήταν. Επίσης δεν είναι λίγα τα 2D Sonic games που είναι παντελώς μέτρια λόγω κακού level design όπως τα Sonic Advance games.

  1. Το Sonic 4 ήταν καταδικασμένο να αποτύχει από τη στιγμή που δεν ασχολήθηκαν μαζί του σοβαρά, το έσπασαν σε επεισόδια και δεν το κυκλοφόρησαν με φυσική μορφή.
  2. Το Sonic Mania έχει πάρει το υψηλότερο metacritic score που έχει πάρει παιχνίδι Σόνικ εδώ και δεκαετίες που σημαίνει ότι όταν ασχολούνται σοβαρά με το 2D, πολύ καλύτερα θα τα πάνε. Παρότι, φυσικά, έκαναν το ολέθριο λάθος και δεν κυκλοφόρησαν το παιχνίδι σε φυσική μορφή, φαντάσου δηλαδή πόσο μεγαλύτερες θα ήταν οι πωλήσεις.
  3. Τα Rush και τα Advance είναι παιχνιδιά για φορητά συστήματα, είναι λογικό να είναι χαμηλότερης ποιότητας. Είναι σαν να συγκρίνουμε το Sonic Chaos ή το Tails Adventure με το Sonic 3.
  Δεν λέω ότι τα 3D Sonic πρέπει να σταματήσουν. Ίσα-ίσα πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Νιντέντο και να βγάζουν ξεχωριστά δισδιάστατα και τρισδιάστατα παιχνίδια όπως τα Μάριο. Ειδικά αν επενδύσουν σε ένα ανοιχτού κόσμου παιχνίδι όπως το fanmade Sonic Utopia, ίσως δούμε προκοπή
  https://www.youtube.com/watch?v=Ief7IzFbhfY
  55/100 στο Metacritic για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού. Όχι ότι εκπλήσομαι φυσικά. Καλύτερα να ξαναπαίξετε Sonic Colors και Sonic Generations, τα μοναδικά 3D Sonic games που αξίζουν.


  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από funkykong84
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Σόνικ είναι για δισδιάστατα παιχνίδια...  Ναι, είδαμε προκοπή με το Sonic 4. Ένα χάλι μαύρο ήταν. Επίσης δεν είναι λίγα τα 2D Sonic games που είναι παντελώς μέτρια λόγω κακού level design όπως τα Sonic Advance games.
  To παιχνιδι απαιτει ταχυτητα. Ενας κοσμος 4πλασιος του botw θα ηταν οτι πρεπει για να βαλεις τον sonic να τρεχει. Απλα η λογικη του χειρισμου του οταν τρεχει ειναι λες και οδηγας αυτοκινητο στο sega rally. Οpen world θελει ο φιλος μας ο sonic.
You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress
Website Security Test