Ειδήσεις 174

Έρχεται το Shantae and the Pirate’s Curse στο Switch!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

To Shantae and the Pirate’s Curse κυκλοφόρησε αρχικά σε 3DS και Wii U. Τώρα η WayForward θα φέρει τον τίτλο και στo Switch!

 

Σχόλια χρηστών:
 1. Θα το ξαναπω.Αγορασετε οπωσδηποτε το hollow knight.Εκπληκτικοτατος τιτλος μεχρι στιγμης!!!
  Αγοραστε οπωσδηποτε το hollow knight.Για τα λεφτα που ζηταει ειναι τσαμπα!!Ειναι πολυ καλο μεχρι στιγμης.Οσοι ειναι φαν των 2d metroid ειδικα πρεπει οπωσδηποτε να το παιξετε.

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Supernino
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Να πω την αλήθεια στην αρχή είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά γρήγορα το βαρέθηκα. Για τσάμπα του βάζω 7.  Σκέψου όμως ότι το έβγαλαν με τιμή 20 ευρώ. XD

  Το θέμα είναι πως δεν ειναι κακό παιχνίδι τεχνικά. Απλά είναι βαρετό.

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από RooF
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Το shaqfu μετριότατο. Δεν αξίζει για μένα εκτός αν έχεις εξαντλήσει ξέρω γω όλα τα beat em up, ακόμα και τα retro και θες απεγνωσμένα κάτι τέτοιο.  Να πω την αλήθεια στην αρχή είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά γρήγορα το βαρέθηκα. Για τσάμπα του βάζω 7.
  Το shaqfu μετριότατο. Δεν αξίζει για μένα εκτός αν έχεις εξαντλήσει ξέρω γω όλα τα beat em up, ακόμα και τα retro και θες απεγνωσμένα κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση