Nintendo Switch Ειδήσεις 1043

[Φήμη] Grand Theft Auto 5 στο Switch;

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο Reddit χρήστης DasVergeben έχει τη φήμη γνωστού αλλά όχι πάντα πετυχημένου leaker ειδήσεων της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών. Ενώ ο DasVergeben ήταν ανακριβής σε κάποιες από τις ειδήσεις που διέρρεε, το γεγονός ότι προέβλεψε με ακρίβεια το Teenage Mutant Ninja Turtles DLC για το Injustice 2 , του προσδίδει κάποια αξιοπιστία . Οι τελευταίοι ισχυρισμοί του DasVergeben έχουν σχέση με το φημογούμενο Nintendo Direct, για την 11η Ιανουαρίου , στο οποίο βλέπει ανακοίνωση του Grand Theft Auto 5 για το Nintendo Switch.

Ο DasVergeben έχει αρκετές πληροφορίες και προσδοκίες σχετικά με το Nintendo Direct (το οποίο ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη), αλλά ένα από τα πιο πιστευτά φημολγούμενα νέα είναι ότι το Grand Theft Auto 5 έρχεται στην τελευταία κονσόλα της Nintendo. Ας μην ξεχνάμε πως η Rockstar Games έχει ήδη δείξει υποστήριξη για το Switch με την κυκλοφορία του LA Noire

Εκτός από την ανακοίνωση του port του Grand Theft Auto 5 , ο DasVergeben πρότεινε επίσης ότι το Switch θα λάβει ένα remastered port του Red Dead Redemption .

Πέρα από αυτές τις ανακοινώσεις που σχετίζονται με το Rockstar Games, ο DasVergeben διέρρευσε επίσης ορισμένες άλλες ανακοινώσεις που υποτίθεται ότι έχουν οριστεί για το Nintendo Direct αυτό το μήνα. Επανέλαβε ότι για το Metroid Prime 4  θα συνεργαστεί η Nintendo με την Bandai Namco και ότι το παιχνίδι θα παρουσιαστεί μάλιστα στο Direct. Είπε επίσης ότι ένα νέο Animal Crossing παιχνίδι θα ανακοινωθεί, και ότι θα υπάρξουν κάποια νέα για το νέο παιχνίδι Pokemon για το Switch.

Τέλος σύμφωνα με το DasVergeben, στο Nintendo Switch θα κυκλοφορήσουν επίσης ports των Dark Souls , Dragon Ball FighterZ , το Hearthstone και πολλά άλλα.

Σχόλια χρηστών:
 1. Το να μπορέσει το fortnite να πουλήσει κάποιες κονσολες μόνο καλό μπορεί να είναι για την εταιρεία. Το παιχνίδι είναι μεγάλο pop culture trend με μεγάλη απήχηση.

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mikeus
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Έχει +€10 στα €399, ενώ η CD Media έχει +€40 (299 -> 339).

  Η Microsoft δεν έχει κανένα καπέλο. €499 δεν είχε έρθει το Scorpio Ελλάδα;  Ναι, σε αυτό έχεις δίκιο, ξέχασα ότι ήταν τόση μεγάλη η διαφορά

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mikeus
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Έχει +€10 στα €399, ενώ η CD Media έχει +€40 (299 -> 339).

  Η Microsoft δεν έχει κανένα καπέλο. €499 δεν είχε έρθει το Scorpio Ελλάδα;  Ναι τόσο το πήρα.

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Dimpap28
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Και η Sony στην Ελλάδα ένα +10€ το έχει στις κονσόλες της πάντως.  Έχει +€10 στα €399, ενώ η CD Media έχει +€40 (299 -> 339).

  Η Microsoft δεν έχει κανένα καπέλο. €499 δεν είχε έρθει το Scorpio Ελλάδα;

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mikeus
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Για να τα λέμε όλα, η φορολογία είναι ίδια για όλους, αλλά μόνο η CD Media βαράει τόσο υψηλά καπέλα στην τιμή... go figure!  Και η Sony στην Ελλάδα ένα +10€ το έχει στις κονσόλες της πάντως.

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mikeus
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Άτιμε Lakitu με το "cloud" σου!  Εκτός από τα διαζύγια μέχρι και μικρά παιδιά στην Ελλάδα παίζουν fortnite ακόμα και εκτός κονσόλας (πάλι καλά). Το έχω δει - το ξέρω.

  Τώρα για το cloud δεν με ενόχλησε - άλλωστε ένα playstation bundle έδειχνε - σιγά το πράγμα....

  Αλλά όχι ότι η Nintendo είναι η πρώτη που κάνει τέτοιο... και η MS θα έχει πιθανότατα (ή όχι λόγω PUBG).

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από GLAROS
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Καταραμένη φορολογία.  Για να τα λέμε όλα, η φορολογία είναι ίδια για όλους, αλλά μόνο η CD Media βαράει τόσο υψηλά καπέλα στην τιμή... go figure!


  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από TechPriestNS
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Καλά εγώ το έγραψα ότι είναι bundle για το όνομα όχι την χάρη που νομίζει ο Geo. 280$ δεν έχει US? Απλώς έχει το Battlepass των 10$ μέσα + κάτι ρουχαλάκια. Τα ίδια θα πλήρωνε και κάποιος αν τα έπαιρνε ξεχωριστά.  $299 είναι η RRP του απλού.


  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από TechPriestNS
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Δεν έχεις ιδέα πόσο απήχηση έχει το fornite σε ηλικίες που ούτε καν φαντάζεσαι.  Ποιές ηλικίες, κι εγώ νόμιζα ότι ήταν μόνο για πιτσιρίκια και τώρα έσκασε κι αυτό:  Μιλάμε για σαρωτικό παιχνίδι/φαινόμενο/οδοστρωτήρας που έχει εθίσει κόσμο και κοσμάκη ... πότε έγινε ξανά αυτό; Πριν 15 χρόνια με το WoW ίσως.


  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από TechPriestNS
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Είχα βάλει και άλλο Post ως απάντηση αλλά πήγε στο "cloud" που έδειχνα αντίστοιχο bundle από ανταγωνιστική εταιρεία..  Άτιμε Lakitu με το "cloud" σου!

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από jousis
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Ποιός θα πάρει σουίτς για να παίξει fortnite;
  Αν το έχει ήδη, ναι, θα παίξει αλλά δεν είναι λόγος αγοράς σουίτς. Δεν θα δελεάσει πολλούς (που ξέρουν).  Δεν έχεις ιδέα πόσο απήχηση έχει το fornite σε ηλικίες που ούτε καν φαντάζεσαι.

  Κατά τα άλλα σύμφωνοι απόλυτα.

  Είχα βάλει και άλλο Post ως απάντηση αλλά πήγε στο "cloud" που έδειχνα αντίστοιχο bundle από ανταγωνιστική εταιρεία..

  Δεν είναι κάτι να σου κάνει εντύπωση πάντως.

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από TechPriestNS
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Γιατί σου κάνει εντύπωση - για το παιχνίδι? Δεν είναι μόνο η Nintendo που έχει βγάλει τέτοια bundles.  Ποιός θα πάρει σουίτς για να παίξει fortnite;
  Αν το έχει ήδη, ναι, θα παίξει αλλά δεν είναι λόγος αγοράς σουίτς. Δεν θα δελεάσει πολλούς (που ξέρουν).

Δείτε επίσης:

1.043 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση