Ειδήσεις

Οι πληροφορίες ότι ο Jack Black θα παίξει τον Steve στην ταινία Minecraft φαίνεται να επιβεβαιώνονται

Οι πληροφορίες ότι ο Jack Black θα παίξει τον Steve στην ταινία Minecraft φαίνεται να επιβεβαιώνονται
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η ταινία Minecraft αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου 2025, πράγμα που σημαίνει ότι απέχουμε περίπου ένα χρόνο από την άφιξή της. Καθώς περιμένουμε να κυκλοφορήσουν λεπτομέρειες για την πλοκή, φαίνεται ότι φτάσαμε πολύ κοντά στην επιβεβαίωση μιας αναφοράς από τις αρχές του έτους.

Γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Jack Black θα συμμετείχε στην ταινία Minecraft, αλλά οι πρώτες αναφορές έλεγαν ότι θα αναλάμβανε το ρόλο του Steve. Αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα 100%, ο Black μοιράστηκε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει τον εαυτό του να μπαίνει σε ένα τρέιλερ στα γυρίσματα, το οποίο έχει ένα ταμπελάκι με το όνομα Steve στην πρόσοψη. Σε κανένα σημείο ο Black δεν λέει ότι είναι το δικό του τρέιλερ, αλλά θα ήταν λίγο περίεργο να μπει στο τρέιλερ κάποιου άλλου, ενώ εκείνος δεν είναι εκεί.

Η ταινία Minecraft έρχεται από την Vertigo, τη συγχρηματοδότρια Legendary, τη Mojang/Microsoft και την On the Roam του Momoa. Παραγωγοί του έργου είναι οι Roy Lee, Jon Berg, Mary Parent, Cale Boyter, Momoa, Torfi Frans Olafsson, Vu Bui και η αείμνηστη Jill Messick. Οι EPs είναι οι Todd Hallowell, Kayleen Walters, Brian Mendoza και Jonathan Spaihts.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση