Και το Shiftlings στο Switch

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Το Shiftlings είναι ένα πολύχρωμο puzzle platformer. Ελέγχετε δύο χαρακτήρες που είναι δεμένοι μεταξύ τους: έναν μεγάλο και έναν μικρός. Παίξτε μόνοι σας ή συνεργάστε με έναν φίλο για να τρέξετε και να ευχαριστηθείτε τα 55 προκλητικά επιπέδα του τίτλου!

Το Shiftlings κυκλοφορεί σε Steam (Windows), Playstation 4, XBox One και WiiU. Μια έκδοση για το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Σχόλια χρηστών:
 1. 1.
  Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά, δεν το συζητώ... Μακάρι να συνεχίσει έτσι το Switch, πραγματικά, πετάει...!
  2.
  Το SteamWorld Dig 2 πούλησε 10 φορές περισσότερο σε Switch απ'ότι σε Steam!
  Σύμφωνα με την Image & Form (στο 16:27 του κάτωθι βίντεο), το SteamWorld Dig 2 ήταν η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία τους μέχρι σήμερα. Ο τίτλος έχει πουλήσει σχεδόν 10 φορές περισσότερο στο Switch όπως έχει στο Steam.
  Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά δε νομίζετε;
  Διαβάστε περισσότερα »
  3.

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Braveheart1980
  Εμφάνιση Μηνύματος

  O Βαγγέλης(Roof) νομίζω το πήρε

  Δες πάντως ένα βίντεο από τον τίτλο:
  Ευχαριστώ πολύ.
  4.
  Το Slain: Back from Hell έρχεται στις 7 Δεκέμβρη
  Μπορείτε να ελέγξετε τη μοίρα του Bathoryn, ενός καταδικασμένου ήρωα σε έναν γοτθικό κόσμο, ο οποίος επιδιώκει να απελευθερώσει έξι καταραμένες σφαίρες από έξι θανάσιμους υπερασπιστές. Πρέπει να πολεμήσει σκληρά σε αυτή την καταστροφική γη, γεμάτη από εχθρούς έργα τέχνης σε pixel, παγίδες και άσχημα τέρατα!
  Διαβάστε περισσότερα »
  5.

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από nkarafo
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Έχει αγοράσει κανείς το Worms WMD ? Αν ναι, ήθελα να ρωτήσω για τον χειρισμό - αν είναι καλός με το ένα joy con ή όχι; Το ένα joycon έχει ένα μοχλό κατεύθυνσης αλλά είναι εντάξει στο να κουνάς τα worms, στο να σημαδεύεις, στο να επιλέγεις όπλα, στο zoom in, out κλπ;  O Βαγγέλης(Roof) νομίζω το πήρε

  Δες πάντως ένα βίντεο από τον τίτλο:


  6.
  Έρχεται το OPUS: The Day We Found Earth στις 30/11/2017
  Πριν από λίγες ημέρες, το OPUS: The Day We Found Earth και το MUJO, επιβεβαιώθηκαν για το ιαπωνικό Switch eShop . Φαίνεται ότι αυτά τα δύο παιχνίδια θα φτάσουν και στα μέρη μας. Η ιστοσελίδα της Nintendo παραθέτει το OPUS: The Day We Found Earth και το MUJO για κυκλοφορία τις 30 Νοεμβρίου. Επιπλέον, η ίδια ημερομηνία περιλαμβάνεται για τα παιχνίδια σε καταχωρίσεις που προστέθηκαν στο Ευρωπαϊκό Switch eShop. Δείτε το ανάλογο trailer! Διαβάστε περισσότερα »
  7.
  Έχει αγοράσει κανείς το Worms WMD ? Αν ναι, ήθελα να ρωτήσω για τον χειρισμό - αν είναι καλός με το ένα joy con ή όχι; Το ένα joycon έχει ένα μοχλό κατεύθυνσης αλλά είναι εντάξει στο να κουνάς τα worms, στο να σημαδεύεις, στο να επιλέγεις όπλα, στο zoom in, out κλπ;
  8.
  Στην εποχή που τα social media παίρνουν φωτιά, πιστεύω πως δεν είναι καθόλου παράξενο σε κάθε game που θα βγαίνει να ζητείται κάτι τέτοιο...
  9.
  Έρχεται video capture και στο Shovel Knight
  Η καταγραφή βίντεο παρουσιάστηκε πρόσφατα σε παιχνίδια στο Nintendo Switch, τα οποία σας επιτρέπουν να κάνετε σύντομα κλιπ παιχνιδιών και να τα μεταφορτώνετε σε σελίδες κοινωνικών μέσων. Πολλοί ιδιοκτήτες Switch θέλουν αυτό να συμπεριληφθεί σε όλα τα παιχνίδια και φαίνεται ότι το θρυλικό Shovel Knight θα πάρει αυτό το περιζήτητο χαρακτηριστικό στην επόμενη ενημέρωση για το παιχνίδι:
  Διαβάστε περισσότερα »
You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress
Website Security Test