Νέα πίστα για το Splatoon 2!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo λοιπόν ανακοίνωσε πως πλέον έχει προστεθεί ένα νέο stage στο Splatoon 2! H νέα πίστα φέρει την ονομασία Shellendorf Institute. Θυμίζουμε πως η πίστα είχε αποκαλυφθεί προγενέστερα, ήτοι στα νέα του τίτλου τον Νοέμβρη και το Δεκέμβρη. Περιμένουμε -τι άλλο- από τις εντυπώσεις σας για την πίστα!

Σχόλια χρηστών:
  1. 1.
    Θα το ξαναπω το salmon run απλα εθιστικοτατο.Βεβαια και τα splatfest ειναι πολυ ωραια.
    9.
    Splatoon 2 Global Winter update trailer!
    Όπως σας είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο, η Nintendo θα διάθεσει δύο δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού στο πολύχρωμο shooter Splatoon 2, προσθέτοντας πλούσιο νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι του Nintendo Switch. Η πρώτη δωρεάν αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου και προσέθεσε νέα στάδια μάχης, ένα νέο στάδιο για το Salmon Run , νέα εργαλεία και νέα hairstyles για τα Inklings, καθώς και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Ας τα δούμε στο ανάλογο video αμέσως μετά!You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress
Website Security Test