Ειδήσεις 439

Νέο όπλο και πίστα στο Splatoon 2!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Έρχεται μια νέα πίστα στο Splatoon 2, μπάσκετ μάλιστα, με τίτλο ‘Goby Arena‘ . Η πίστα αποκαλύφθηκε σήμερα από την εταιρεία που εδρεύει στο Κιότο και φαίνεται ότι είναι το ιδανικό μέρος για Splatoon μάχες . Η Nintendo αποκάλυψε επίσης ένα ολοκαίνουργιο όπλο για το παιχνίδι που ονομάζεται Dark Dualies Tetra.  Θα πρέπει να περιμένουμε τη Nintendo να μας ενημερώσει για την ακριβήη μερομηνία κυκλοφορίας ωστόσο. Δείτε αμέσως μετά τις φώτο:

 

Σχόλια χρηστών:
 1. Σωστός ο jousis και δεν μπορούσα να καταλάβω πως το έκαναν κάποιοι
  Λοιπόν, ένα τιπ που νομίζω ότι δεν το ξέρουν πολλοί γιατί την πατάνε συνέχεια.
  Σε clam blitz, αν έχετε όπλο με baller special , όταν πάρετε το μεγάλο το clam, ενεργοποίηστε το special , πηγαίνετε σε απόσταση βολής από το καλάθι αλλά μην κάνετε την έκρηξη.
  Αφήστε τους αντιπάλους να σας το σπάσουν. Αμέσως μόλις το σπάσουν μπορείτε να πετάξετε το clam.

  Όπως ξέρετε αν κάνετε έκρηξη, χάνετε το clam από τα χέρια σας και μέχρι να πάτε να το πάρετε και να γίνει το pick up animation σας έχουν φάει. Αν σας το σπάσουν οι άλλοι δεν φεύγει από τα χέρια σας.
  Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι θα την πατήσουν σχεδόν όλοι.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση