Ειδήσεις 136

Νέο trailer για το Alwa's Awakening

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Προχωρήστε μέσα σε ένα μεγάλο κόσμο όπου θα λύσετε παζλ, θα πολεμήσετε εχθρούς και θα νικήσετε τα boss για να βοηθήσετε στην απελευθέρωση της γης της Alwa. Αυτά και άλλα πολλά σε αυτό το δύσκολο και γοητευτικό παιχνίδι περιπέτειας με 8-bit αισθητική!

Σχόλια χρηστών:
 1. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν ξέρω, εσάς σας αρέσει αυτό το παιχνίδι; Ειδικά σε ένα RACING, δεν θα έπρεπε να έχει ως πρώτη προϋπόθεση να πηγαίνει γρήγορα; Αυτό φαίνεται να πηγαίνει στα 20 fps και δεν ξέρουμε και αν είναι και από την έκδοση του switch. Μήπως στο switch είναι ακόμη χειρότερο το performance!!..

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από jousis
  Εμφάνιση Μηνύματος

  7 Billion Humans - Tomorrow Corporation
  (συνέχεια του Human Resource Machine)
  2 εικονιδιάκια, Steam (η υπέρτατη αγορά σε όγκο) και Switch (η αγορά με εντυπωσιακό attachment rate).
  Ούτε Android, ios, xbox ούτε fifamachine4
  (προφανώς θα βγει και σε άλλα)


  "You want jobs? you will have jobs... They will be the best jobs, HUGE. Believe me you have never seen so many jobs"  Από το World of Goo για το Wii έχω απολαύσει τα παιχνίδια της Tomorrow Corporation! Περιμένω κι αυτό!

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση