Ειδήσεις 362

Nindies Showcase - 20/3/2018!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μόλις τελείωσε η μίνι (περίπου 10 λεπτών) παρουσίαση των Nindies! Είδαμε μεταξύ άλλων LUMINES REMASTERED, The Banner Saga 3  και πολλά πολλά άλλα! Δείτε αναλυτικά αμέσως μετά.

Αναλυτικά:

0:14 – Damon Baker Introduction

0:55 – Mark of the Ninja: Remastered

1:37 – Kirk Scott Introduction

2:00 – Fantasy Strike

2:39 – Just Shapes & Beats

3:11 – Garage

3:47 – Pool Panic

4:25 – Bomb Chicken

4:59 – LUMINES REMASTERED

5:35 – Reigns: Kings and Queens

6:11 – Light Fall

7:53 – West of Loathing

8:31 – Pode

9:10 – The Messenger

9:51 – Bad North

10:22 – The Banner Saga 3

 

Σχόλια χρηστών:
 1. ... κάποτε τόσα δίναμε στα console clubs να παίξουμε 1 ώρα (250 δρχ το τέταρτο).

  Λαϊκό προσκύνημα στην σειρά για να παίξω στο n64 007
  Μέχρι που το αγόρασα και ησύχασα

  - - - Updated - - -

  Λίστα με τα προσεχώς
  https://www.eurogamer.net/articles/2...-release-dates
  Δεν είμαι ο μόνος που το υποστηρίζει αυτό, όπως και στην περίπτωση του demon souls η Sony το έχασε μέσα από τα χέρια της γιατί δεν ήξερε τι είχε στα χέρια της, όπως και το dark souls που αυτοί που του έκαναν κριτική, δεν ήταν και πολύ θετικά, όμως σιγά σιγά έγινε ότι έγινε, και προσωπικά εγώ που το έβλεπα σε gameplay vibeo δεν μπορούσα να καταλάβω τι του έβρισκαν όσοι το θαύμαζαν.
  Δεν ξανά γυρνάω στο dark souls επειδή μου αρέσει, όμως είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα, που αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου, να ασχοληθείς χωρίς να το παρατήσεις στο πρώτο boss, είναι ένα παιχνίδι που αλλάζεις γνώμη όταν καταλάβεις με τι έχεις να κανείς.

  - - - Updated - - -


  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mikeus
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Εγώ νομίζω πολύ το ψειρίζουμε για €3 games... κάποτε τόσα δίναμε στα console clubs να παίξουμε 1 ώρα (250 δρχ το τέταρτο).  Δεν μιλάμε για αυτό που αγόρασα, αλλά γενικά ότι πρέπει να δοκιμάζεις πριν την αγορά, γιατί όλοι την πατάνε από βίντεο και κριτικές.
  Εγώ νομίζω πολύ το ψειρίζουμε για €3 games... κάποτε τόσα δίναμε στα console clubs να παίξουμε 1 ώρα (250 δρχ το τέταρτο).
  Εγώ δεν μίλησα για reviews - μίλησα για USER reviews (στο steam). Από εκεί πέρα αυτό που λες δεν γίνεται. Όσο και δίκιο να έχεις δεν είναι εφαρμόσιμο.
  Τα video και τα review σε μπερδεύουν, αν δεν το δοκιμάσεις να το δεις ο ίδιος μετά την αγορά κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται από την απομάκρυνση του ταμείου. Υπήρχαν παιχνίδια που τα έλεγαν σούπερ ουαου και όταν το έβαζες το παίξεις μέτα απο λίγο το ξανά έβγαζες, όπως και πολλά παιχνίδια που τα έθαβαν, όταν το έπαιζες το παιχνίδι μπορεί να ήταν και από τα καλύτερα που έπαιξες.
  Bλέπεις τίτλο που σε ενδιαφέρει σαν όνομα σαν boxart κάτι? ->> Steam> Βλέπεις τα διάφορα βίντεο/screenshots από το παιχνίδι>Διαβάζεις θετικά και αρνητικά USER reviews αφαιρείς τα περί χειρισμού για mouse keyb.> Σε ενδιαφέρει ακόμη/είσαι μπερδεμένος?

  >Ότι λέει ο Jousis από πάνω.

  /done
  Καλά, εδώ δεν αφιερώνουν οι ΑΑΑ devs χρόνο για να φτιάξουν demo, θέλετε να βάλουν demo στα indies ;
  Μια καλή λύση είναι να βλέπετε λίγο let's play στο youtube/twitch/...

Δείτε επίσης:

362 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση