Ειδήσεις 371

Ο συνδημιουργός του Xbox θαυμάζει το Switch!

Ο Ed Fries ήταν ένας από τους δημιουργούς του αρχικού Xbox, αλλά από τότε μετακόμισε από τη Microsoft. Σε ένα απόσπασμα συνεντεύξεων από το Geekwire, ο Fries ερωτάται για το τι σκέφτεται για το Nintendo Switch. Μπορείτε να δείτε την απάντηση του Fries παρακάτω.

Όταν το είδα για πρώτη φορά, σκέφτηκα ότι ήταν δημιουργικό, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήταν και πετυχημένο. Ορισμένες από τις ιδέες που είχαμε πραγματικά συζητήσει για το Xbox, όπως τα controllers που θα μπορούσατε να διαχωρίσετε και να κρατήσετε ένα σε κάθε χέρι. Επαίξα για πρώτη φορά το Zelda στο Wii U και απολαύσα το παιχνίδι και σκέφτηκα ότι ίσως δεν χρειάζομαι ένα Nintendo Switch. Τελικά «λύγισα» και πήρα ένα Nintendo Switch για να παίξω το Mario, και έμεινα πραγματικά έκπληκτος αναφορικά με το πόσους διαφορετικούς και δημιουργικούς τρόπους χρησιμοποίησαν τα controllers, πώς μπορούν να ενωθούν σε διαφορετικά setup, ή πως μπορείτε να τα χωρίσετε και να τα δώσετε σε άλλο παίκτη! Είναι κάτι που με κέρδισε πραγματικά!

Λατρεύω πόσο δημιουργική είναι η Nintendo. Τώρα έχουν αυτό το Nintendo Labo με το χαρτόνι. Όταν είδα ότι σκέφτηκα, καλό για την Nintendo, μου αρέσει ακριβώς πώς σκέφτονται πάντα χωρίς περιορισμούς. Αυτό το χαρτονένιο πράγμα συνδέεται με ολόκληρο τη φιλοσοφία της Nintendo και είναι υπέροχο να έχουμε παιδιά που κτίζουν κάτι σε φυσική μορφή!

 

Σχόλια χρηστών:

 1. Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mikeus
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Δεν νομίζω ότι έχει βάση, όπως και αυτό με τα 8GB RAM (που είναι για dev kit, όχι retail κονσόλα).

  Ψιλοβελτιώσεις στην πλακέτα μαζί με το γνωστό exploit fix θα έρθουν σύντομα.  Μιλάω για την διαφαινόμενη "αναγκαστική" μετάβαση στα 16nm, με ότι συνεπάγεται αυτό.

  Ούτε εγώ το "έφαγα" αυτό με τα 8gb ram, χαίρω πολύ και το x1x devkit έχει 24...

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από TechPriestNS
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Πάντως ρε παιδιά, μια το σχετικό βίντεο του Digital Foundry μία κάτι σχόλια σε δυνατούς ιστότοπους (δεν μιλάω για gaf-era φυσικά), πληθαίνουν οι φωνές ότι θα δούμε switch revision συντομότερα από ότι πιστεύαμε και έχει λογική αυτό... Τι λέτε?  Ίσως να κινούμαστε προς την λογική ανανέωσης hardware πιο συχνά κάτι ανάλογο που συμβαίνει στα smartphone και λοιπά τεχνολογικά προϊόντα ίσως όχι τόσο συχνά αλλά καταλαβαίνεις πως το εννοώ..
  Προσωπικά δεν θα με χαλάσει αν η αναβάθμιση που θα κάνουν είναι θεαματική, ειδικά στην ανάλυση της οθόνης του και συνάμα επιτρέψουν να συνεχίσω να παίζω τα παιχνίδια που έχω αγοράσει σε αυτό το Swich μεγάλο ρόλο θα παίξει και η τιμή του νέου!

  Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από TechPriestNS
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Πάντως ρε παιδιά, μια το σχετικό βίντεο του Digital Foundry μία κάτι σχόλια σε δυνατούς ιστότοπους (δεν μιλάω για gaf-era φυσικά), πληθαίνουν οι φωνές ότι θα δούμε switch revision συντομότερα από ότι πιστεύαμε και έχει λογική αυτό... Τι λέτε?  Δεν νομίζω ότι έχει βάση, όπως και αυτό με τα 8GB RAM (που είναι για dev kit, όχι retail κονσόλα).

  Ψιλοβελτιώσεις στην πλακέτα μαζί με το γνωστό exploit fix θα έρθουν σύντομα.
  Πάντως ρε παιδιά, μια το σχετικό βίντεο του Digital Foundry μία κάτι σχόλια σε δυνατούς ιστότοπους (δεν μιλάω για gaf-era φυσικά), πληθαίνουν οι φωνές ότι θα δούμε switch revision συντομότερα από ότι πιστεύαμε και έχει λογική αυτό... Τι λέτε?

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Ajax87
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Αρα οταν φευγουμε τραβαμε το lan καλωδιο απο το lan adapter και βαζουμε airplane mode? Αλλιως υπαρχει περιπτωση να το βρουμε στα καρβουνα;  Μιλάμε για 1-2 watts μόνο, μην τρελαίνεσαι.
  Αρα οταν φευγουμε τραβαμε το lan καλωδιο απο το lan adapter και βαζουμε airplane mode? Αλλιως υπαρχει περιπτωση να το βρουμε στα καρβουνα;

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από TechPriestNS
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Από ότι κατάλαβα από τα links σου mikeus - το lan adapter πρέπει να είναι υπαίτιο. Προφανώς είτε το switch ψάχνει συνεχώς πλέον για updates ή push installs είτε μιας και τα lan adapters είναι usb κάτι δεν αφήνει το switch να κάνει power down τις θύρες ή, τέλος, η Nintendo δεν έβαλε περιοδικότητα στο πόσο συχνά θα ψάχνει...  Είναι μονίμως ανοιχτό, όπως και το WiFi chip (αλλά αυτό είναι ενσωματωμένο).
  Από ότι κατάλαβα από τα links σου mikeus - το lan adapter πρέπει να είναι υπαίτιο. Προφανώς είτε το switch ψάχνει συνεχώς πλέον για updates ή push installs είτε μιας και τα lan adapters είναι usb κάτι δεν αφήνει το switch να κάνει power down τις θύρες ή, τέλος, η Nintendo δεν έβαλε περιοδικότητα στο πόσο συχνά θα ψάχνει...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Αφήστε μια απάντηση