Ειδήσεις 727

Ο συνδημιουργός του Xbox θαυμάζει το Switch!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο Ed Fries ήταν ένας από τους δημιουργούς του αρχικού Xbox, αλλά από τότε μετακόμισε από τη Microsoft. Σε ένα απόσπασμα συνεντεύξεων από το Geekwire, ο Fries ερωτάται για το τι σκέφτεται για το Nintendo Switch. Μπορείτε να δείτε την απάντηση του Fries παρακάτω.

Όταν το είδα για πρώτη φορά, σκέφτηκα ότι ήταν δημιουργικό, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα ήταν και πετυχημένο. Ορισμένες από τις ιδέες που είχαμε πραγματικά συζητήσει για το Xbox, όπως τα controllers που θα μπορούσατε να διαχωρίσετε και να κρατήσετε ένα σε κάθε χέρι. Επαίξα για πρώτη φορά το Zelda στο Wii U και απολαύσα το παιχνίδι και σκέφτηκα ότι ίσως δεν χρειάζομαι ένα Nintendo Switch. Τελικά «λύγισα» και πήρα ένα Nintendo Switch για να παίξω το Mario, και έμεινα πραγματικά έκπληκτος αναφορικά με το πόσους διαφορετικούς και δημιουργικούς τρόπους χρησιμοποίησαν τα controllers, πώς μπορούν να ενωθούν σε διαφορετικά setup, ή πως μπορείτε να τα χωρίσετε και να τα δώσετε σε άλλο παίκτη! Είναι κάτι που με κέρδισε πραγματικά!

Λατρεύω πόσο δημιουργική είναι η Nintendo. Τώρα έχουν αυτό το Nintendo Labo με το χαρτόνι. Όταν είδα ότι σκέφτηκα, καλό για την Nintendo, μου αρέσει ακριβώς πώς σκέφτονται πάντα χωρίς περιορισμούς. Αυτό το χαρτονένιο πράγμα συνδέεται με ολόκληρο τη φιλοσοφία της Nintendo και είναι υπέροχο να έχουμε παιδιά που κτίζουν κάτι σε φυσική μορφή!

 

Σχόλια χρηστών:

 1. Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από TechPriestNS
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Άλλο και τούτο.

  Εδώ ο reggie λέει ask netflix γιατί δεν έχει βγει το app στο switch και αν θυμάστε καλά και το Netflix είχε πει ask Nintendo.

  Τελικά ποιόν να ρωτήσω?  Πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον α λα ελληνικό δημόσιο;
  Άλλο και τούτο.

  Εδώ ο reggie λέει ask netflix γιατί δεν έχει βγει το app στο switch και αν θυμάστε καλά και το Netflix είχε πει ask Nintendo.

  Τελικά ποιόν να ρωτήσω?
  Χε... όσο ειρωνικό και αν ακούγεται η στροφή της Nintendo στο GaaS είναι όχι απλώς εμφανής αλλά δεδομένη...
  Το super Mario party θα υποστηρίζει online. Θα έχει όμως ειδικό Mode για αυτό το σκοπό.

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από jousis
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Αλήθεια; Λες να μην έχει ούτε κι αυτό;
  Δεν προλαβαίνω να κάνω παιδιά μέχρι τον Οκτώβριο. Πως θα παίζω;
  Παίζει με 2 μόνο;  Δεν ξέρω, θα δείξει αν πήραν μπρος όταν κυκλοφορήσει, διαφορετικά δεν θα είχα πρόβλημα αν μαζί με το παιχνίδι είχε και 2-3 Ιάπωνες δώρο...
  Έχω λιώσει τα περισσότερα party games από εποχής του Wii, ακόμα και το We Dare. Το μόνο παράπονο από τα Mario Party είναι οι λίγες πίστες. Επειδή συμπτωματικά είμαστε 5 που μαζευόμαστε να παίξουμε μας είχε βολέψει πολύ το 10 λόγω του bowser mode και η αναμενόμενη βέβαια απουσία 5ου παίχτη στου switch με χαλάει λίγο.

Αφήστε μια απάντηση