Nintendo Switch Δελτία Τύπου Ειδήσεις 70

Party Crash event στο ARMS!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Latest posts by Braveheart1980 (see all)

6 Δεκεμβρίου 2017 – Ο χειμώνας είναι εδώ, αλλά η δράση θα μας ζεστάνει, καθώς το Party Crash φέρνει φρέσκα στοιχεία στο ARMS. Ένα online γεγονός * που βάζει τους παίκτες τον έναν εναντίον του άλλου σε ταχέως εναλλασσόμενους αγώνες! Το Party Crash είναι ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που έχουν εμπλουτίσει το ARMS από την κυκλοφορία του τον Ιούνιο. Η επόμενη εκδήλωση του Party Crash φέρνει τους Ninjara και Min Min σε πρώτο πλάνο ως επιλεγμένους μαχητές. Ξεκινάει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 10:00 CET και διαρκεί μέχρι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 10:00 CET.

Για όσους δεν είναι ακόμα εξοικειωμένοι με το Party Crash, εδώ είναι μερικά βασικά στοιχεία:

Τι είναι το Party Crash;

Πρόκειται για ένα χρονικά περιορισμένο διαδικτυακό συμβάν που αντικαθιστά προσωρινά την κανονική επιλογή Party Match. Οι οπαδοί του ARMS σε όλο τον κόσμο μπορούν να συμμετάσχουν για να απολαύσουν μερικούς γρήγορους αγώνες και να κερδίσουν πόντους για να αυξήσουν το Lab Level τους (συγκεκριμένο level που μετρά την πρόοδο ενός παίκτη κατά τη διάρκεια του event). Στο τέλος του Party Crash, κάθε παίκτης που θα συμμετάσχει θα κερδίσει το ingame currency και badges του παιχνιδιού ανάλογα με το Lab Level που έφτασε.

Είναι μια καλή ευκαιρία να πάρετε κάποια ωραία ανταμοιβή!

Τι συμβαίνει με τους » Featured Fighters»;

Κάθε Party Crash θα περιλαμβάνει δύο χαρακτήρες που βρίσκονται μεταξύ τους σε ένα διαγωνισμό. Εάν παίζετε ως έναν από αυτούς τους δύο χαρακτήρες, κερδίζετε επιπλέον βαθμούς για να αυξήσετε το Lab Level σας. Επίσης τα badges που ξεκλειδώνετε σε συγκεκριμένα επίπεδα θα συνδεθούν με τον μαχητή που χρησιμοποιήσατε περισσότερο κατά τη διάρκεια του event. Αλλά τι γίνεται αν ο αγαπημένος σας χαρακτήρας δεν είναι ένας από τους επιλεγμένους μαχητές αυτή τη φορά; Μην ανησυχείτε, είστε πάντα ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μαχητή που σας αρέσει!

Ποιοι είναι οι Ninjara και Min Min;

«Stealth σπουδαστής», ο Ninjara είναι ένας γρήγορος μαχητής που ελίσσεται και του αρέσει να χτυπάει και να φεύγει. Αυτή τη στιγμή εκπαιδεύεται στο Ninja κολέγιο και το ARMS Grand Prix τον ετοιμάζει για τον εν λόγω σκοπό. Οι τεχνικές του ninjutsu του επιτρέπουν να εξαφανιστεί και να κάνει τους αντιπάλους του να φαίνονται ανόητοι!

Η Ramen Bomber Min Min, χτυπά από το φημισμένο  Mintendo Noodle House και χρησιμοποιεί τις πικάντικες τεχνικές της για να χτυπήσει τις επιθέσεις των αντιπάλων της. Έχει μια φλογερή προσωπικότητα και μια ξεχωριστή εμφάνιση, με το πλεκτό καπέλο και τα noodles χέρια της. Αλλά μην παίρνετε ελαφρώς την αλά noodle εμφάνισή της – όταν φορτίσει το αριστερό της χέρι μπορεί να να απελευθερώσει τη δύναμη ενός δράκου!

Πώς μπορώ να αξιοποιήσω στο έπακρο το Party Crash;

Εκτός από το να ευχαριστηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερες μάχες, μπορείτε να πετύχετε σημαντικές ανταμοιβές με διάφορους τρόπους. Πρώτον, υπάρχουν bonus ARMS που θα αυξήσουν τους πόντους που κερδίζετε όταν τα φοράτε. Ωστόσο να έχετε κατά νου πως αλλάζουν κάθε 15 λεπτά! Επιπλέον, θα δείτε διάφορα μπόνους χρονικά διαστήματα σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα οποία φέρνουν στους ειδικούς κανόνες – όπως το One Hit Wonder, όπου κάθε αγώνας αποφασίζεται σε ένα χτύπημα (1-hit KO) ή το ‘SO MUCH RUSH ‘, όπου ο Rush μετρητής είναι πάντα γεμάτος!

Αυτό θα είναι και το πρώτο συμβάν του Party Crash στο οποίο οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν και τον Springtron, τον ισχυρό νέο χαρακτήρα που προστέθηκε στο παιχνίδι με την τελευταία ενημέρωση, η οποία τέθηκε σε λειτουργία στις 30 Νοεμβρίου.

Σχόλια χρηστών:

 1. Σε ένα παρόμοιο στυλ με τα Splatfests του Splatoon 2 , οι εκδηλώσεις του Party Crash δίνουν στους παίκτες κάτι διαφορετικό για να ξαναβάλουν τα «γάντια» τους. Τα καλά νέα για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν είναι ότι μπορούν αμέσως καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη νέο Party Crash Event
  Και πολλά έκαναν.
  Δώσανε 30% επιπλέον περιεχόμενο σε ένα ήδη καλό παιχνίδι, χωρίς κόστος.
  Η Bethesda θα χρέωνε κάθε νέο μαχητή 5 ευρώ.
  Το ARMS, σας το παρουσιάσαμε πλήρως με εκτενές video review πρώτοι, και έκτοτε ακολουθούμε ευλαβικά τον τίτλο με τις πολλές και ουσιώδεις προσθήκες σε μαχητές και πίστες. Πλέον έφτασε η ώρα να μιλήσουν μερικοί από τους καλύτερους παίχτες του είδους! Πάρτε σημειώσεις και δείτε αμέσως μετά το ARMS Japan Grand Prix 2017 Fukuoka tournament!
  Διαβάστε περισσότερα »
  Η επόμενη ενημέρωση για το ARMS έρχεται αύριο, ανακοίνωσε η Nintendo. Η έκδοση 4.0.0 είναι η επόμενη αξιοσημείωτη ενημερωμένη έκδοση και θα προσθέσει διάφορα νέα στοιχεία. Η Nintendo αφήνει να εννοηθεί πως θα έρθει άλλος ένας νέος μαχητής, ο οποίος θα προστεθεί στο ARMS. Θα δούμε επίσης κάποια νέα χαρακτηριστικά και προφανώς κάποιο είδος νέας λειτουργίας. Θα σας ενημερώσουμε όταν η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει επίσημα.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση