Ειδήσεις 7

Σήμερα κυκλοφορεί το WWE 2K18!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Έχουμε τελικά την ημερομηνία κυκλοφορίας για το WWE 2K18 στο Nintendo Switch. Η 2K Games ανακοίνωσε στο Twitter ότι θα κυκλοφορήσει σήμερα 6 Δεκεμβρίου.

Ο επίσημος ιστότοπος περιέγραψε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το WWE 2K18 για την τελευταία πλατφόρμα της Nintendo.

Αρχικά εκείνοι που προ-παραγγέλλουν τη φυσική έκδοση του WWE 2K18 στο Nintendo Switch θα λάβουν δύο εκδόσεις του WWE Hall of Famer Kurt Angle: την WWE «American Hero» persona (2001) και την ECW «Wrestling Machine» persona (2006). Η λήψη του πακέτου του Kurt Angle θα γίνει χωρίς επιπλέον χρέωση μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2017.

MyCAREER

Η εμπειρία MyCAREER σάς φέρνει στο δρόμο προς το μεγαλείο καθώς ταξιδεύετε στο δρόμο για το WrestleMania. Εξερευνήστε το WWE όπως ποτέ άλλοτε μέσα σχηματίζοντας συμμαχίες για τους επερχόμενους αγώνες.

Road to Glory

Παρουσιάζεται το ολοκαίνουργιο Road to Glory! Ανταγωνιστείτε με online αντιπάλους για να βελτιώσετε τον MyPLAYER παίχτη σας κερδίζοντας παιχνίδια και αναβαθμίσεις!

Dynamic Creation Suite

Προσαρμόστε το WWE όπως ποτέ άλλοτε με ένα ακόμα βαθύτερο σύνολο εργαλείων προσαρμογής και τη νέα επιλογή Custom Match!

 

Σχόλια χρηστών:
  1. Booyaka booyaka 619! HEY!
    (και Animal I Have Become από Three Days Grace, όχι για να μη ξεχνιόμαστε...! 😛 )
    Πέρα από τη πλάκα, όμως, πάντα ήθελα (και θέλω) άπειρα να το δοκιμάζω όταν βρίσκω την ευκαιρία, σχεδόν σε οποιαδήποτε κονσόλα, πόσο μάλλον στο Switch...! :')
    Πλάκα θα έχει να πέσει γυμναστική σε αυτή τη μορφή του game...! 🙂 😛

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση