Ειδήσεις

Η Konami προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει σχετικά με τα παιχνίδια του Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2

Η Konami προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει σχετικά με τα παιχνίδια του Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και προσέφερε στους παίκτες έναν εύκολο τρόπο να παίξουν κάποιους τίτλους του MGS franchise. Αυτό σημαίνει ότι δεν περιλαμβάνει όλες τις εξορμήσεις που έχει κάνει ο Snake και οι οπαδοί ανυπομονούν να δοκιμάσουν και αυτές τις περιπέτειες σε μια συλλογή.

Ίσως θυμάστε ότι τον Ιούνιο, η επίσημη ιστοσελίδα για το Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 προκάλεσε κάποιες εικασίες σχετικά με μια δεύτερη συλλογή που βρισκόταν στα σκαριά. Εκείνη η ιστοσελίδα ξεκίνησε με hints για τα Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid: Peace Walker και Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, αλλά η Konami δεν είχε επιβεβαιώσει κανένα από αυτά τα παιχνίδια για μια συλλογή. Δυστυχώς, 9 μήνες αργότερα, δεν είναι ακόμα έτοιμοι να δεσμευτούν πλήρως.

Σε ένα βίντεο εσωτερικής παραγωγής σχετικά με όλα τα θέματα του Metal Gear Solid, ο παραγωγός της σειράς Noriaki Okamura απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Μία από αυτές αφορούσε την πιθανότητα να ετοιμάζεται το Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2. Σύμφωνα με τον Okamura, η Konami δεν έχει αποφασίσει ποια παιχνίδια θα συμπεριληφθούν σε ένα δεύτερο collection αυτή τη στιγμή, ούτε έχει κλειδώσει το πότε θα κυκλοφορήσει. Μαζί με αυτό, ο Okamura ζήτησε από τους οπαδούς να περιμένουν λίγο ακόμα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση