Ειδήσεις

Ένα μήνα αφότου η Nintendo έκλεισε τo online των 3DS και Wii U, οκτώ παίκτες κατέρριψαν ρεκόρ 14 ετών του Halo 2

Ένα μήνα αφότου η Nintendo έκλεισε τo online των 3DS και Wii U, οκτώ παίκτες κατέρριψαν ρεκόρ 14 ετών του Halo 2
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι διακομιστές του Nintendo 3DS και του Wii U έκλεισαν πριν από σχεδόν ένα μήνα, αλλά οκτώ αφοσιωμένοι παίκτες αρνούνται να απενεργοποιήσουν τα συστήματά τους είναι, ως εκ θαύματος, ακόμα online και κρατούν και τις δύο κονσόλες, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ που κατείχαν επί μακρόν οι τελικοί φανατικοί του Halo 2.

Η Nintendo κατέβασε επίσημα τους διακομιστές των 3DS και Wii U στις 8 Απριλίου 2024, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά αγαπημένα παιχνίδια multiplayer – όπως το Animal Crossing: New Leaf, Kid Icarus Uprising, και πολλά άλλα – έχασαν κάθε online λειτουργία για πάντα.

Σύμφωνα με τον YouTuber GaffsNotLaffs, ο οποίος παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες του διακομιστή και τους αποφασισμένους στρατιώτες που εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένοι, οκτώ τελευταίοι παίκτες είναι ακόμα online σε Pokemon XY, Mario Kart 7, Mario Maker, Xenoblade Chronicles X και το αρχικό Splatoon.

Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι οκτώ παίκτες έχουν παραμείνει στο αποσυνδεδεμένο Nintendo Network για περισσότερο χρόνο από ό,τι οι τελευταίοι Spartans του Halo 2 μετά το κλείσιμο του αρχικού Xbox Live.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση