Άλλος ένας τίτλος που ακυρώνεται για το Wii U

Ότι το Wii U αργοπεθαίνει εδώ και καιρό όλοι το ξέρουμε, ασχέτως αν πιστεύουμε πως του άξιζε ή όχι τέτοια τύχη. Ωστόσο με την έλευση του Switch, και της δυναμικής που αναμφισβήτητα δείχνει να έχει στο σύνολο της gaming κοινότητας, οι λιγόστοι εναπομείναντες developers φαίνεται να εγκαταλείπουν το Wii U. Σειρά έχει ένας τίτλος μέσω χρηματοδότησης του Kickstarter, το Clive-N-Wrench.

Ωστόσο αυτό που δηλώθηκε ήταν πως ναι μεν απομακρύνονται από την Wii U έκδοση του τίτλου, ωστόσο θέλουν να έρθει σε επόμενη κονσόλα της Nintendo που όλοι θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι το Switch!

Σχόλια χρηστών:
 1. όχι. Πρόσπαθούνε να σου δώσουν περίπου αυτό που πήρες. Το kickstarter δεν είναι κατάστημα και ουσιαστικά πρέπει να εμπιστευτείς τον άλλον. Οπότε απλά θα τους πούν να πάρουν το παιχνίδι σε κάποιο άλλο μέσο που θα βγεί!

  Κάποιοι μπορεί να τα δώσουν βέβαια αλλά αν μπορούν να την γλιτώσουν με άλλον τρόπο θα το κάνουν για να τσεπώσουν τα χρήματα.

  Edit. Μόλις είδα οτι το kickstarter του παιχνιδιού έγινε failed! Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ μέσω του προγράμματος οπότε δεν ξέρω πως τους έδωσαν λεφτά κάποιοι! Θέλανε 20000 για τον στόχο περίπου και μάζεψαν 2000.
  Στην ακύρωση ενός project δε σου επιστρέφουν τα χρήματα;
  Εγώ ενώ ήθελα να το πάρω το bloodstained για WiiU θα το πάρω για pc τελικά γιατί μέχρι να βγεί δεν πρόκειται να έχω την κονσόλα ακόμα συνδεδεμένη στην τηλεόραση.....
  Για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν κάνουμε fund στο kickstarter. Τι στοίχημα βαζετε ότι το επόμενο που θα ακυρωθεί θα είναι το Bloodstained;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε
You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress