PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : problem me modem router



mike893
25-09-2009, 18:53
1)που λετε παιδια το δικο μου ρουτερ εχει μονο wpa και κατι αλλα και δεν εχει wep εχω conn-c at work και δεν ξερω τι να κανω εκτος απο αυτο οταν μπενο στο wifi του wii κανενα προβλημα 2 )(εκτος απο το οτι δεν μπορο να κανω μαχη ποκεμον γιατι λεει 1 απο τα ποκεμον μου δεν επιτρεπεται ) πειτε μου και για τα 2

RooF
26-09-2009, 02:56
Δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα.

Ποια συσκευη σου δεν μπαινει στο internet?

Marioland
26-09-2009, 03:30
Μάλλον το DS εννοεί. Το DSlite δεν υποστηρίζει WPA/WEP2 οπώτε δεν μπαίνει όταν το ρούτερ έχει αυτές τις επιλογές απόκρυψης. Όμως μου φαίνεται περίεργο που το ρούτερ δεν έχει επιλογές να αλλάξεις την απόκρυψη σε WEP. πολύ πολύ περίεργο...

dimos222
26-09-2009, 04:54
100% εχει .......
Λοιπον αν δε στο γραφει το WEP μαζι με τα αλλα (WPA / WPA2 κλπ) βαλε Shared το δικτυο και μετα θα σε ρωταει Wep Encryption ? επιλεγεις enable , βαζεις encryption strength 64bit και μετα βαζεις ενα 10ψηφιο αριθμο σαν κλειδι αλλιως βαζεις 128bit και θελει 26ψηφιο.

Αμα πεις πιο ακριβως μοντεμ εχεις ισως μπορω να σε καθοδηγήσω καλυτερα,

mike893
26-09-2009, 06:15
to
router baudtec TW263R4-A2/B2

dimos222
26-09-2009, 23:33
μπαινεις στο 192.168.1.1 με username admin και pass 1234 η αν εχει καποιον αλλο θα το γραφει κατω απ το μοντεμ εκει που λεει την MAC.
Πατας στο interface setup και αμεσως μετα ακριβως απο κατω στο wireless.... Εκει θα εχεις την επιλογη να διαλεξεις στο encryption WEP , WPA , WAP2 , επελεξε WEΡ διαλεξε και strength και θα εισαι ΟΚ.

mike893
27-09-2009, 07:47
ok το εκανα μπενο μεσο δσ!!!