PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Βοήθεια για ρυθμίσεις wireless router συγχρονισμός με DS



Tassakos
10-08-2008, 22:24
Λοιπόν guys and girls θα μπορούσε κάποιος κομπιουτεράκιας να με βοηθήσει με την wireless μου γιατί μου βγάζει το code 53100 συνέχεια στο step 2.Αλλα να πούμε τα πράγματα πως έχουν με λεπτομέρειες:

Έχω το US robotics 9106..μπαίνω στην σελίδα του έχω ενεργοποιημένη την wireless με Network Authentication: WPA-PSK και δουλεύει μια χαρά με το Wii μου.Βέβαια διάβασα για το DS θέλει Data Encryption: WEP και για να γίνει αυτό στο Security επιλέγω Network Authentication: Disabled
Οι άλλες επιλογές είναι 802.1Χ,WPA και WPA-PSK.
Στα WPA και WPA-PSK έχει Data Encryption επιλογές TKIP και AES(δεν κατέχω από αυτά!)
Θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγίσει πιθανώς κάποιος με US robotics router
Ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον :blush:

Tassakos
11-08-2008, 22:53
Κανείς? :crying: Ανηπομωνώ για wifi μάχες!!

geocool
11-08-2008, 23:38
Δοκίμασες να βγάλεις τον κωδικό του router σου ?

Tassakos
12-08-2008, 01:01
Δοκίμασες να βγάλεις τον κωδικό του router σου ?

Δηλαδή..? Τον κωδικό που μου ζητάει όταν μπαίνω στην σελίδα?

dimos222
12-08-2008, 01:23
οχι αυτον, αλλα τον κωδικο που βαζεις για να συνδεεις συσκευη ασυρματα πανω (το χεις βαλει και στο Wii).

Δεν εχω καταλάβει που ακριβώς είναι το πρόβλημα....

Τι ρυθμίσεις έχεις αυτή τη στιγμή....το wii δουλεύει? το DS τη λάθος βγάζει?

http://www.wirelessroomservice.com/using-us-robotics-wireless-routers-broad-gateways-and-access-points-with-nintendo-ds-wfc
δες κι αυτο δε ξερω αν σε βοηθάει.

Tassakos
12-08-2008, 02:05
οχι αυτον, αλλα τον κωδικο που βαζεις για να συνδεεις συσκευη ασυρματα πανω (το χεις βαλει και στο Wii).

Δεν εχω καταλάβει που ακριβώς είναι το πρόβλημα....

Τι ρυθμίσεις έχεις αυτή τη στιγμή....το wii δουλεύει? το DS τη λάθος βγάζει?

http://www.wirelessroomservice.com/using-us-robotics-wireless-routers-broad-gateways-and-access-points-with-nintendo-ds-wfc
δες κι αυτο δε ξερω αν σε βοηθάει.

Έχω ενεργοποιημένη την wireless με Network Authentication: WPA-PSK και δουλεύει μια χαρά με το Wii μου.Αλλά μάλλον πρεπει να βάλω 802.1Χ για να έχω
data encryption WEP.Πρέπει να ρυθμίσω κατι RADIUS Server IP Address:
RADIUS Port:
RADIUS Key:
Απο την στιγμή που αλλάζω την WPA-PSK λογικά σταματάει να ισχύει εκείνης το key σωστά?

Tassakos
13-08-2008, 00:00
Βοήθεια!! :tongue_smilie:
http://www.youtube.com/watch?v=9ibX3TejlZE

geocool
25-08-2008, 00:29
Λοιπόν άκου τις ρυθμίσεις μου και πειραματίσου...
Τύπος Κλειδώματος "WEP"
WEP Mode: 64Bit
Key Entry Method: HEX
Key Provisioning: Static

Ύστερα στα κουτάκια που σου ζητάει κωδικό βάλε ότι θες ( νομίζω είναι 10 γράμματα ή αριθμοί που μπορείς να βάλεις, εγώ έχω βάλει 10 αριθμούς. )
Α ακόμα να σου πω ότι είναι σε Channel 1 το router μου.
Δοκίμασε τις ρυθμίσεις που σου λέω και πες αν δούλεψαν. Σε εμένα δουλεύει 100%

Tassakos
25-08-2008, 18:40
Geocool thanks αλλά πάλι μου βγάζει error code 53301 στο nwf του DS έβαλα και τα IPs να μην τα κάνει αυτομάτα αλλά τίποτα..Μάλλον θα πρέπει να βρεθεί κάποιος με us robotics router...Γιατί να μην ¨θέλει το DS ίδιες ρυθμήσεις με το Wii για το Wi-fi του :unsure:

dimos222 thanks για το site που μου έδωσες αλλά δεν έχει το μοντέλο του router μου και είναι διαφορετική η σελίδα του απο αυτών που παρουσιάζει εκεί..

geo2004z
24-10-2008, 07:51
Χαιρετώ και sorry που ποστ άρω εδώ αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Έχω ένα DS και θα ήθελα να παίξω online. Έχω επίσης έναν επιτραπέζιο υπολογιστή και το router μου είναι ενσύρματο. Γνωρίζεις κανείς τι χρειάζεται να αγοράσω και πως θα τα χρησιμοποιήσω. Ερωτώ εδώ γιατί οι "καταστηματάρχες" που πουλάνε DS δε γνωρίζουν δυστυχώς τίποτα σημαντικό. Μήπως τελικά πρέπει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια να πωλούνται μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα όπως γινότανε πριν από 10 χρόνια? Τώρα το κάθε μεγαλόκατάστημα πουλάει τα πάντα και οι εργαζόμενοι δε γνωρίζουν τίποτα από το αντικείμενο. Ήθελα να ήξερα με ποια κριτήρια επιλέγουν τους υπαλλήλους.
Θα με συγχωρέσετε αλλά ξέφυγα από την αρχική μου ερώτηση γιατί μου ήρθε στο μυαλό ένας καθόλου ευγενικός υπάλληλος. Λοιπόν, όποιος γνωρίζει την αρχική μου ερώτηση ας ποστ άρει εδώ.

Mevre
24-10-2008, 08:23
Για συνδέσεις το Ds στο internet ο μόνος τρόπος είναι να έχεις:
1)ασύρματο router ή
2)το Nintendo Wifi USB connector.
Θα σου πρότεινα να αγορασεις ένα ασύρματο στην προκειμένη περίπτωση.

geo2004z
24-10-2008, 08:46
Σε ευχαριστώ φίλε αλλά τι εννοείς? Να πάρω ασύρματο router? Είναι λίγο μπέρδεμα οι ρυθμίσεις του όμως. Έχω κάνει ρυθμίσεις σε δύο router μέχρι τώρα και μου "βγήκε ο πάτος". Δε νομίζω πως θα αντέξω μία ακόμη. Είδα ένα σύστημα που ονομάζεται wifimax αν δεν κάνω λάθος. Είναι ένα USB που συνδέεται στον επιτραπέζιο υπολογιστή προφανώς και εκπέμπει internet wi fi σε κονσόλες της nintendo(wii, DS) αλλά και σε Laptops. Τι γνώμη έχεις? Κοστίζει 40 Ε.

izamaru
24-10-2008, 09:03
pistepse me file ine akrivws oti k to wifi usb connector ths ninty alla den grafi nintendo panw
.efoson exis sundesh idi duo router kalo tha htan na kaneis thn kardia sou petra wste na sundeseis allo ena:tongue_smilie: efoson exis k wii k ds
kalo thatan naxeis ena asurmato router

izamaru
24-10-2008, 09:08
Χαιρετώ και sorry που ποστ άρω εδώ αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Έχω ένα DS και θα ήθελα να παίξω online. Έχω επίσης έναν επιτραπέζιο υπολογιστή και το router μου είναι ενσύρματο. Γνωρίζεις κανείς τι χρειάζεται να αγοράσω και πως θα τα χρησιμοποιήσω. Ερωτώ εδώ γιατί οι "καταστηματάρχες" που πουλάνε DS δε γνωρίζουν δυστυχώς τίποτα σημαντικό. Μήπως τελικά πρέπει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια να πωλούνται μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα όπως γινότανε πριν από 10 χρόνια? Τώρα το κάθε μεγαλόκατάστημα πουλάει τα πάντα και οι εργαζόμενοι δε γνωρίζουν τίποτα από το αντικείμενο. Ήθελα να ήξερα με ποια κριτήρια επιλέγουν τους υπαλλήλους.
Θα με συγχωρέσετε αλλά ξέφυγα από την αρχική μου ερώτηση γιατί μου ήρθε στο μυαλό ένας καθόλου ευγενικός υπάλληλος. Λοιπόν, όποιος γνωρίζει την αρχική μου ερώτηση ας ποστ άρει εδώ.


axaaxaxxaxaxaxxaxaxa
file geo otan peira to wii apo ton purgo se ena megalo(gia ton purgo pada) katasthma mou lei h polhtria : re c afto pou xalas ta lefta sou ine gia paidakia!
ths lew me kaneis gia paidaki? k gelaei
dustuxws htan karam@&n@$0s k etsi adistathika sto na thn vrisw.vasika eprepe na ths pw tha protimousa na pigenan ta lefta se profulaktika k na ths eklina to mati :lol:

geo2004z
24-10-2008, 09:21
χαχα. ωραίος ο πατρινός. ελπίζω να ήταν καλή η κοπέλα. επίσης σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. θα αγοράσω ένα ασύρματο γιατί βλέπω ότι είναι πολύ χρήσιμο.

Mevre
24-10-2008, 15:11
Ασύρματο οπωσδήποτε.
Αν θες προτίμησε την Linksys. Πολύ καλή εταιρία με απλό menu etc.
Έχει βγάλει ένα model αν θυμάμαι καλά το WAG200g το οποίο είναι θηρίο :tongue_smilie:

blackmore
27-11-2008, 14:17
simera pira neo router gia na exo k wireless sto ds alla antimetopizo error code 52000 k ta exo pari.
to router ine apo tin conn-x baudtec tw263r4-a2/b2
sos opios mpori na voithisi.

dimos222
27-11-2008, 14:44
Μπες στις ρυθμισεις του Router.(υποθετω οτι το ασυρματο το χεις φτιξει, με wep απλο και δεν ειναι αυτο το προβλημα)
Τωρα δε ξερω ακριβως το modem για να σου πω που και πως, αλλα ψαξε να βρεις τις ρυθμισεις του DHCP.Απενεργοποίησε το και βαλε IP adress για το router την ip Που βαζεις για να μπεις στις ρυθμισεις του (συνηθως 192.168.1.1) και subnet mask 255.255.255.0.
Μετα μπαινεις στο DS και του λες να κανεις manual τις ρυθμισεις και στο σημειο με τις ip βαζεις για το DS (υποθετοντας οτι εχεις βαλει 192.168.1.1 παραπανω)
ip 192.168.1.2
mask 255.255.255.0
server ip(h kapvw etsi) 192.168.1.1
και στις ρυθμισεις του DNS
primary 192.168.1.1
secondary 192.168.1.100.

Εχε υπο οψιν σου ομως οτι αμα το κανεις ετσι, οτι συσκευη βαζεις μετα θα πρεπει να κανεις παρομοια διαδικασια. Να μπαινεις σε ρυθμισεις δυκτιου και στις ρυθμισεις του TCP/ip να βαζεις στανταρ ip.
π.χ. 192.168.1.2 το DS 192.168.1.3 το laptop κ.ο.κ. και ολες οι αλλες ρυθμισεις ιδιες

blackmore
27-11-2008, 14:55
to provlima ine to DHCP to opio den ksero pou ine sto menu tou router, tora afto psaxno.
pezi na exi k ali onomasia?

dimos222
27-11-2008, 15:02
συνήθως είναι στα LAN settings και πάντα μα πάντα λέγεται DHCP(Dynamic Host Configuration Protocol) Server.
δε λεει και κατι στο manual στον Internet για να σε βοηθησω.
http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=160&hop=o
Παντως αν το κατεβασεις για το Modem σου στη σελιδα 7 εκει που λεει auto obtain εκει βαζεις τις ρυμισεις με τις IP Και για το PC σου.

blackmore
27-11-2008, 15:03
euxaristo file,pao eki tora k elpizo na exi dikio.
alios tha perimeno ton kolito mou na erthi na to kani pou kseri kati parapano.

blackmore
27-11-2008, 15:04
telika eki itan milame gia stravomara.

Geo
27-11-2008, 16:52
re paidia na sas rwtisw!mono wireless sundeetai me to modem to Ds?Den uparxei kana kalwdio pou na boreis na to sundeseis me to modem?

Mephisto
13-04-2009, 14:51
Σας χαιρετω όλους και σας συγχαίρω για την πολύ καλή ιστοσελίδα σχετικά με το DS που έχετε δημιουρήσει. Όπως καταλάβατε είμαι νέο μέλος στην παρέα σας και οι γνώσεις μου επάνω στο θέμα είναι λίγες.
Θα ήθελα όμως για αρχή να απευθυνθώ στον φίλο blackmore και να του ζητήσω εαν μπορεί να μου στείλει τις παραμέτρους του router του για να συνδεθεί με το DS ασύρματα, διότι έχω το ίδιο μοντέλο και ακόμα δεν έχω καταφέρει τίποτe ως προς τη δικτύωσή μου. Ευχατιστώ.

fanny
03-06-2009, 19:53
παιδια,σας παρακαλω,βοειθηστε με!!!
ανηκω στο δικτυο της hol και εχω μεγαλο προβλημα με τον τυπο ασφαλειας του router μου!!!

δηστυχως για εμενα εχει εναν τυπο ασφαλειας ο οποιος δεν ταιριαζει με του DS μου...!!!

(το γκρι απο αυτα που θα δειτε εδω περα...!!!)

http://www.nintendowifi.co.uk/consumerservice/gettingStarted.do?entryId=home




HELP!

RooF
03-06-2009, 20:27
Αλλαξε απο WPA σε WEP στις ρυθμισεις του ρουτερ σου και τελος.Στο DS το απλο δε ξερω αν μπορεις να επιλεξεις κρυπογραφηση οπως στο DSi.

Teoulas
03-06-2009, 20:46
Το router σου δε φταίει. Υποστηρίζει όλα τα γνωστά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Το DS φταίει που υποστηρίζει μόνο το WEP (το πιο παλιό και «τρύπιο»). Το νέο DSi έχει επιτέλους υποστήριξη και για WPA.

fanny
03-06-2009, 21:10
Αλλαξε απο WPA σε WEP στις ρυθμισεις του ρουτερ σου και τελος.Στο DS το απλο δε ξερω αν μπορεις να επιλεξεις κρυπογραφηση οπως στο DSi.


και πως δηλαδη θα το κανω αυτο???
:scared::w00t::cool::rolleyes:

RooF
04-06-2009, 01:25
πριν λιγο καιρο σου ειχα πει μεσο πμ για το ιδιο προβλημα.

fanny
04-06-2009, 13:05
help Me,please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

RooF
05-06-2009, 02:27
Σου εχω πει. Κανε με add στο msn για να σου λεω βημα-βημα τι να κανεις γιατι κανενας δεν ξερει το interface ολων των ρουτερ της αγορας.

fanny
05-06-2009, 10:33
ποιο ειναι το msn σου???

fanny
10-06-2009, 10:15
ποιο ειναι το msn σου???


ενταξει,τα καταφερα,συνδεθηκα!!!:thumbup1::w 00t::rolleyes::laugh: