Ειδήσεις

Επιβεβαιώθηκε η Deluxe Edition του Doom Eternal και για το Switch

Επιβεβαιώθηκε λοιπόν και επίσημα η κυκλοφορία της Deluxe Edition του Doom Eternal και για το Switch. Η εν λόγω έκδοση περιλαμβάνει το Year One Pass καθώς και άλλα καλούδια (skins κ.ά). Κλείνουμε με το επίσημο cover του τίτλου:

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Έρχεται "σύντομα" στο Nintendo 3DS το Shakedown: Hawaii Being

Ένα τιτίβισμα από τη vBlank Entertainment δείχνει το παιχνίδι να τρέχει στο 3DS μαζί με το μήνυμα να λέει πως θα  υποβάλουν τον τίτλο προς έγκριση αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πιθανότατα σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Φωτόσπαθα και αστείρευτο χιούμορ στο LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Η Warner Bros. Interactive Entertainment,η TT Games, η LEGO® και η Lucasfilm ανακοίνωσαν ότι το LEGO Star Wars ™: το Skywalker Saga, έρχεται και στο Nintendo Switch, όπου οι παίκτες θα γνωρίσουν αξέχαστες στιγμές και ασταμάτητη δράση! Το LEGO Star Wars ™: Skywalker Saga είναι το μεγαλύτερο LEGO® Star Wars ™ παιχνίδι που έγινε ποτέ, καθώς περιλαμβάνει και τις εννέα ταινίες του Skywalker έπους, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου sequel Star Wars ™: The Rise of Skywalker!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Τέρματίζεται η υποστήριξη του Apple Watch από το Pokemon GO!

Το Pokémon GO εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στον πλανήτη, αλλά μία από τις υποστηριζόμενες συσκευές της εφαρμογής πρόκειται σύντομα να πάψει να είναι συμβατή.

Διαβάστε περισσότερα
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com