Γενικά για τη Nintendo Ειδήσεις 1

Πρώτο επίσημο τρέιλερ για το Detective Pikachu

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το Detective Pikachu είναι πλέον διαθέσιμο.

Η ταινία κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου 2019 και τη φωνή του Pikachu δανείζει ο Ryan Reynolds.

Πώς σας φαίνεται; Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Γαλλία: Νέα Switch Bundle με Dragon Ball FighterZ και LEGO Harry Potter Collection!

Ένα χωρίς προειδοποίηση bundle με το Nintendo Switch έχει εντοπιστεί από το χρήστη του Twitter στο Nintendo Home. Το bundle είναι λίγο περίεργο, καθώς περιλαμβάνει τόσο το Dragon Ball FighterZ όσο και τη συλλογή LEGO Harry Potter Collection , δύο παιχνίδια πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Το bundle θα πωληθεί στη Γαλλία μέσω του Fnac και θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου 2018 έναντι 349 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Framerate test για για το My Hero: One's Justice

Στο πλήρες πρόσφατο review μας για τον τίτλο είχαμε εντοπίσει τα τεχνικά ζητήματα που αντιμετώπιζε. Δείτε αμέσως μετά ένα framerate test με βάση το τελευταίο patch του τίτλου ανάμεσα σε docked και handheld mode.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις 5

Furukawa : "Εκτός σχεδιών το cross platform τίτλων μας"

Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης οικονομικής έκθεσης της εταιρείας , ο πρόεδρος της Nintendo  Shuntaro Furukawa τόνισε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για κυκλοφορία παιχνιδιών της Nintendo σε άλλες πλατφόρμες.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδήσεις

Gameplay footage από το Trailblazers

Ετοιμαστείτε για συγκινήσεις υψηλής ταχύτητας με μια έκρηξη χρώματος στο Trailblazers, τo πρώτο co op arcade racer. Ζωγραφίστε την πίστα καθώς οδηγείτε για να αλλάξετε δυναμικά τη γραμμή αγώνων, να ενισχύσετε το χρώμα της ομάδας σας και να ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας!

Διαβάστε περισσότερα