Ειδήσεις

Βελτιωμένοι χρόνοι φόρτωσης για το Crash Team Racing

Ο τίτλος φαίνεται όμορφος και λειτουργεί ομαλά στα 30 FPS, αλλά οι μεγάλοι χρόνοι φόρτωσης είναι ένα πρόβλημα που αναφέρθηκε ευρέως από τους Nintendo Switch χρήστες. Η επόμενη ενημερωμένη έκδοση, η οποία θα φέρει τον τίτλο στην έκδοση 1.05, θα διορθώσει αυτά τα προβλήματα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Boost του Switch. “Βελτιωμένοι χρόνοι φόρτωσης” είναι αυτό που αναφέρεται επιλέξει στην επίσημη ενημερωμένη έκδοση.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 448

Εσείς συμμετέχετε στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Splatfest;

Πάρτε για μια –τελευταία– φορά τα όπλα μελανιού ανα χείρας, στοχεύσατε και πυρ!! Από τώρα μέχρι τις 21 Ιουλίου, μπορείτε να συμμετάσχετε με την Pearl και το Team Chaos ή με την Marina και το Team Order στο τελευταίο Splatfest.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 45

Μεγαλύτερο ηλικιακά rating για το Raspberry Cube της uncensored Switch έκδοσης σε σχέση με αυτήν του PS4!

Η Nintendo πλέον έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ουδεμίας μορφή “λογοκρισία” προς τους προγραμματιστές / εκδότες πέραν του εκάστοτε νόμιμου ηλικιακού rating. Σε αυτό το σημείο διευκρινίζουμε πως η Nintendo έχει επίσης τονίσει πως παρέχει γονικό έλεγχο ως ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους γονείς που θέλουν να μπλοκάρουν περιεχόμενο από τα παιδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Δείτε το "ερωτικό" horror game Lust For Darkness!

Το Lust For Darkness δεν είναι το είδος του παιχνιδιού που συνήθως βρίσκετε στο Switch eShop και σίγουρα δεν ένα που δεν θα θέλατε να ανακαλύψει πως παίζετε οι γονείς σας! Ο τίτλος είναι -θα λέγαμε- μια ψυχολογική φρίκη με απόκρυφα και ερωτικά θέματα. Θα βρεθείτε σε μια εξωγήινη διάσταση που ονομάζεται Lusst’ghaa, όπου τα αλλόκοτα πλάσματα αποφάσισαν να πειραματιστούν στον εαυτό τους και να μεταμορφώσουν το σώμα τους έτσι ώστε να μπορούν να βιώνουν για πάντα σεξουαλική ευχαρίστηση.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 2

Το "kinky" Gun Gun Pixies αποκτά το πρώτο του αγγλικό trailer

Σε αυτό το ιαπωνικό third-person shooter και 3D platformer τίτλο δύο εξωγήινα μικροσκοπικά κορίτσια φθάνουν στη γη,  ώστε να μπορούν να διεισδύσουν σε έναν κοιτώνα του κολέγιο θηλέων. Μόλις φτάσουν, τα Pixies εισβάλλουν στα δωμάτια των κοριτσιών για να εκπληρώσουν την αποστολή τους: να μελετήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά !

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 111

Δείτε μάχη με τον Armored Mewtwo στο Pokemon GO

Δεν είχατε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Armored Mewtwo στο Pokemon GO, αλλά να το θαυμάσετε εν δράσει; Μην ανησυχείτε, καθώς μπορείτε τουλάχιστον να δείτε μια από αυτές τις μάχες στο παραπάνω βίντεο. 

Διαβάστε περισσότερα
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com