Ειδήσεις 1

Το 2019 η Nintendo δείχνει γιατί είναι ασταμάτητη

Άλλες εταιρείες εκτός από τη Nintendo το έχουν δοκιμάσει, αλλά καμία δεν τα καταφέρνει όπως η Big N. Σε τι αναφερόμαστε; Μα στο αίσθημα νοσταλγίας πάνω στο όποίο τόσα έχει ποντάρει, μιας και της βγαίνει κάθε μα κάθε φορά. Είναι ακόμα αξιοσημείωτο όχι μόνο το γεγονός ότι είναι σε θέση να το κάνει μία φορά αλλά για το γεγονός ότι είναι σε θέση να συνεχίσει να το κάνει ξανά και ξανά: η Nintendo κατέχει τα κλειδιά για την ευτυχία της παιδικής μας ηλικίας και είναι πολύ έμπειρη και ικανή ώστε σήμερα να μας την πουλάει κομμάτι κομμάτι.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

[Φήμη] Έρχεται το Xbox Game Pass στο Nintendo Switch;

Πριν από δύο χρόνια, η Microsoft ξεκίνησε μια gaming συνδρομητική υπηρεσία γνωστή ως Xbox Game Pass. Πληρώντας ένα συγκεκριμένο ποσό, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη τίτλων του Xbox One και του Xbox 360. Φήμες πλέον αναφέρουν ότι το Xbox Game Pass θα βρει το δρόμο του και στο Nintendo Switchέ μσω cloud!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Χορτάστε και άλλο Riddled Corpses EX!

Ταξιδέψτε σε διάφορες τοποθεσίες γεμάτες κίνδυνο και τεράστια bosses. Επιλέξτε τον χαρακτήρα σας με σύνεση και αξιοποιήστε τις ικανότητές του για να προχωρήσετε και να καταστρέψετε κάθε λογής εχθρό που θα βρεθεί μπροστά σας!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 3

To Switch έσπασε το ρεκορ πωλήσεων σε ένα μήνα για τις κονσόλες αυτής της γενιάς!

Παρόλο που δεν υπήρχε Direct τον προηγούμενο μήνα ή έστω μια μεγάλη κυκλοφορία, το Switch συνέχισε την εκπληκτική του απόδοση, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση πωλήσεων για ένα μήνα σε σχέση με οποιαδήποτε κονσόλα αυτής της γενιάς. Επιπλέον, οι πωλήσεις αυξήθηκαν σε ετήσια βάση, παρά το γεγονός ότι υπήρχε μία λιγότερη εβδομάδα παρακολούθησης των πωλήσεων.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 1

Το 2020 το Rune Factory 5

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε, η σειρά Rune Factory κάνει comeback. Στο τελευταίο Nintendo Direct , το Rune Factory 5 ανακοινώθηκε για το Switch. Δεν υπήρξε ημερομηνία έκδοσης για το παιχνίδι, μέχρι τώρα. Σύμφωνα με το site του παιχνιδιού , μπορούμε να περιμένουμε να δούμε το Rune Factory 5 το 2020. Λίγη υπομονή επομένως!

Διαβάστε περισσότερα