Ειδήσεις

Oninaki [Nintendo Switch Review]

Το Oninaki είναι ο τρίτος τίτλος της Tokyo RPG Factory , της Square Enix, που δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2014 με ειδίκευση στα ιαπωνικά παιχνίδια ρόλων. Σκοπός του studio είναι η μεταφορά του πραγματικού στυλ των ιαπωνικών παιχνιδιών στις σημερινές πλατφόρμες, συνδυάζοντας το πνεύμα του χθες με την πιο προηγμένη τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Οι 5 τίτλοι Zelda με τις καλύτερες πωλήσεις

O Mat Piscatella του NPD αποκάλυψε πρόσφατα τους 5 Zelda τίτλους με τις καλύτερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πρώτη θέση βρίσκουμε λοιπόν -αναμενόμενα- το The Legend Of Zelda Breath Of The Wild του Switch, ενώ στην δεύτερη θέση το Twillight Princess του Wii. Στην 3η και 4η θέση βρίσκουμε το Ocarina Of Time και Majoras Mask του Ν64. Τέλος στην 5η θέση ωσάν έκπληξη φιγουράρει το Link’s Crossbow Training και πάλι από το Wii.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Η Microsoft επαναλαμβάνει ότι επιθυμεί το Xbox Game Pass σε κάθε πλατφόρμα

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Game Reactor, ο επικεφαλής των gaming υπηρεσιών της Microsoft, Ben Decker, επανέλαβε ότι η εταιρεία θέλει το Xbox Game Pass να είναι σε κάθε πλατφόρμα. 

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 3

Η συνδρομητική υπηρεσία Disney + δεν θα έρθει στο Nintendo Switch

Το Disney Plus είναι η απάντηση της εταιρείας Walt Disney στις υπηρεσίες streaming όπως το Netflix και το Amazon Prime Video. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της τον Απρίλιο, η Disney αποκάλυψε ένα ευρύ φάσμα ταινιών και εκπομπών που έρχονται στην πλατφόρμα, καθώς και πρώτες λεπτομέρειες για το σε ποια συστήματα θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία. Την εποχή εκείνη,το Nintendo Switch ήταν μια πιθανή πλατφόρμα, αλλά, δυστυχώς, φαίνεται το Switch δεν θα είναι στις launch πλατφόρμες της εν λόγω υπηρεσίας.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 71

Έρχεται το Skellboy

Η ζωή ήταν ειρηνική στο βασίλειο του Cubold έως ότου η πριγκίπισσα παράτησε τον κακό μάγο του βασιλιά. Με την καρδιά του σπασμένη και την οργή του στα ύψη, κάλεσε τα κακά πνεύματα να αναστήσουν τους νεκρούς και να σπείρουν τον πανικό!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 71

Announcement Trailer για το Dungeon Defenders: Awakened

Το Dungeon Defenders: Awakened είναι ο πλέον πρόσφατος τίτλος στο δημοφιλές franchise Dungeon Defenders. Ο τρόπος παιχνιδιού του Dungeon Defenders: Awakened είναι ο απόλυτος συνδυασμός  δράσης και στρατηγικής. Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερις μοναδικούς ήρωες και συνδυάστε τις δυνάμεις σας με τους φίλους σας για co op παιχνίδι  με έως και τέσσερις παίκτες!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com