Ειδήσεις

Δείτε τον Funko Squirtle Pop!

Λοιπόν, όλοι γνωρίζαμε ότι θα έρθει τώρα ανακοινώθηκε και επίσημα! Το Funko Trainers: The Squirtle Pop έχει ανακοινώθηκε επίσημα! Μέσα από το Twitter, ο επίσημος λογαριασμός της Funko μοιράστηκε τη συνήθη promo εικόνα, παρουσιάζοντας επερχόμενο Pop! Pokemon!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 50

Δείτε το Fantasy Strike εν δράσει

Το Fantasy Strike είναι ένα πολύχρωμο fighting παιχνίδι όπου η φαντασία συναντά τις πολεμικές τέχνες. Επικεντρώνεται στο βάθος και τη στρατηγική παρά στη δύσκολη εκτέλεση περίτεχνων combos. Είναι σχεδιασμένο για τουρνουά, αλλά και για να σας καλωσορίσει στο είδος, αν δεν έχετε παίξει άλλα παιχνίδια fighting 

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 73

Team17 και Playtonic κάνουν πίστες για το Super Mario Maker 2!

Τα λέγαμε,δε τα λέγαμε; Το Super Mario Maker 2 είναι ένας τίτλος ορόσημο και έτσι έχει συμπαρασύρει ότι βρει στον διάβα του! Μάλιστα μέλη της Team17 και Playtonic κάνουν πίστες για τον δημοφιλή τίτλο! Δείτε τις πίστες αμέσως μετά μαζί με το review μας για τον τίτλο!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 50

Έρχεται "σύντομα" διόρθωση για τα ζητήματα του Bloodstained: Ritual Of The Night

Όταν το Bloodstained: Ritual Of The Night έφτασε στο Nintendo Switch μία εβδομάδα μετά την αρχική κυκλοφορία του, οι παίκτες διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πάει καλά, όπως μας επιβεβαίωσε και το Digital Foundry. Οι προγραμματιστές ξεκίνησαν και πάλι λοιπόν και έτσι ο Global Brand Director, Roberto Piraino μας ενημέρωσε επίσημα πως “σύντομα” έρχεται το πολυπόθητο fix για την βελτίωση της απόδοσης του τίτλου

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 50

Δείτε το Take Back Control trailer του Not Tonight για το Nintendo Switch

Λαμβάνοντας μια ιδιαίτερα ζοφερή εικόνα για το μέλλον μετά το Brexit, μια ακροδεξία κυβέρνηση εξόρισε όλους τους πολίτες της ευρωπαϊκής  ένωσης  και εξαρτάται από εσάς ώστε να επιβιώσετε όσο καλύτερα μπορείτε!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 73

Accolades Trailer για το Super Mario Maker 2

Mario οπαδοί όλου του κόσμου, ενωθείτε! Τώρα μπορείτε να παίξετε, να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τις Super Mario ™ των ονείρων σας με το Super Mario Maker ™ 2, διαθέσιμο αποκλειστικά για το Nintendo Switch ™!

Διαβάστε περισσότερα
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com