Ειδήσεις

Δείτε τον Wolverine στο Marvel Ultimate Alliance 3

Όταν κάποιος μιλάει για την Marvel, ένας από τους πρώτους ήρωες που έρχεται στο μυαλό πολλών ανθρώπων είναι ο Wolverine . Το σχεδόν ανίκητο μέλος των X-Men είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στα κόμικς και είναι εδώ για να κομματιάσει με τα αδαμάντινα νύχια του ότι βρεθεί μπροστά του!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 1

[Φήμη] Η Nintendo σε συνεργασία με Microsoft για να φέρει τη δική της videgame streaming πλατφόρμα

Ο David Gibson δήλωσε ότι η Nintendo προσπαθεί να συνεργαστεί με τη Microsoft για να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Azure για χρήση σε streaming video παιχνιδιών. Sony και Microsoft ανακοίνωσαν επίσημα πριν από δύο ημέρες ότι κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Το Team Sonic Racing δεν έχει paid DLC ή microtransactions

Σε ένα πρόσφατο livestream για το Sonic the Hedgehog σε YouTube και  Twitch, ο Sear’s Aaron Webber απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με τα paid DLC και τα microtransactions και συγκεκριμένα αν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι τέτοιο στο Team Sonic Racing.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Αποδράστε από το πεπρωμένο σας στο Mary Skelter 2 στο Nintendo Switch

Η Idea Factory International αποκάλυψε ότι το Mary Skelter 2 θα έρθει επίσημα και στα μέρη μας στο Nintendo Switch. Ο τίτλος αφορά ένα Dungeon-crawling RPG, ενώ θα κυκλοφορήσει “πακέτο” μαζί με το πρώτο μέρος της σειράς, το  Mary Skelter: Nightmares

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Νέο DLC στο Celeste προσθέτει το 9ο κεφάλαιο

Ο Matt Thorson, ενημέρωσε πως το επερχόμενο DLC του Celeste θα προσθέσει ένα νέο κεφάλαιο ιστορίας, το Κεφάλαιο 9, το οποίο έχει πραγματικά νέα στοιχεία πλοκής. Η προσθήκη αυτή δεν ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Διαβάστε περισσότερα
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com