Ειδήσεις

Oninaki [Nintendo Switch Review]

Το Oninaki είναι ο τρίτος τίτλος της Tokyo RPG Factory , της Square Enix, που δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2014 με ειδίκευση στα ιαπωνικά παιχνίδια ρόλων. Σκοπός του studio είναι η μεταφορά του πραγματικού στυλ των ιαπωνικών παιχνιδιών στις σημερινές πλατφόρμες, συνδυάζοντας το πνεύμα του χθες με την πιο προηγμένη τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 71

Έρχεται το Skellboy

Η ζωή ήταν ειρηνική στο βασίλειο του Cubold έως ότου η πριγκίπισσα παράτησε τον κακό μάγο του βασιλιά. Με την καρδιά του σπασμένη και την οργή του στα ύψη, κάλεσε τα κακά πνεύματα να αναστήσουν τους νεκρούς και να σπείρουν τον πανικό!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 71

Announcement Trailer για το Dungeon Defenders: Awakened

Το Dungeon Defenders: Awakened είναι ο πλέον πρόσφατος τίτλος στο δημοφιλές franchise Dungeon Defenders. Ο τρόπος παιχνιδιού του Dungeon Defenders: Awakened είναι ο απόλυτος συνδυασμός  δράσης και στρατηγικής. Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερις μοναδικούς ήρωες και συνδυάστε τις δυνάμεις σας με τους φίλους σας για co op παιχνίδι  με έως και τέσσερις παίκτες!

Ειδήσεις 73

Επιλεγμένες πίστες Super Mario Maker 2 by ninty.gr - Μέρος 2ο!

Ναι το γνωρίζαμε και προηγουμένως πως υπήρχαν αρκετοί στα όρια του σαδισμού δημιουργοί στο Super Mario Maker. Ωστόσο η πίστα με Course ID YXL-D4C-TQF, θεωρούμε πως έθεσε νέα standard στο χαρακτηρισμό μιας πίστας ως ΠΑΛΟΥΚΙ. Αμφιβάλετε;

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Νέο trailer για τα Pokémon Sword / Shield μας δείχνει τον μηχανισμό μάχης

Pokemon Company και Game Freak κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για τα Pokémon Sword / Shield μας δείχνει τον νέο μηχανισμό μάχης, όπως το Neutralizing Gas του Galarian Weezing που εξουδετερώνει και εμποδίζει τις συνεχιζόμενες επιδράσεις των άλλων ικανοτήτων των Pokémon.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com