Ειδήσεις

Φτάνει το Rise Of The Giant DLC για το Dead Cells

Οι ιδιοκτήτες τoυ εξαιρετικού Dead Cells θα πάρουν μια τεράστια δωρεάν ενημέρωση περιεχομένου, με μορφή DLC και τίτλο “Rise of the Giant”. Έρχεται στο Nintendo Switch μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 23 Μαΐου!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

2 νέα παιχνίδια από την THQ!

Η φετινή E3 απέχει λιγότερο από ένα μήνα, οπότε ο κύκλος ειδήσεων και φημών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η THQ Nordic έχει στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Τύπο που μιλά για τα σχέδιά της για την E3. Σε αυτό μάθαμε για δύο νέα παιχνίδια που δεν θα ανακοινωθούν μέχρι και την E3. Το πρώτο είναι ένα “remake“, και θα είναι “η πολυαναμενόμενη επιστροφή ενός αγαπημένου παιχνιδιού / franchise“. Το δεύτερο παιχνίδι είναι “ένα νέο όραμα για ένα αγαπημένο παιχνίδι / franchise“.  Δείτε και την σχετική εικόνα:

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Δείτε τον Wolverine στο Marvel Ultimate Alliance 3

Όταν κάποιος μιλάει για την Marvel, ένας από τους πρώτους ήρωες που έρχεται στο μυαλό πολλών ανθρώπων είναι ο Wolverine . Το σχεδόν ανίκητο μέλος των X-Men είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στα κόμικς και είναι εδώ για να κομματιάσει με τα αδαμάντινα νύχια του ότι βρεθεί μπροστά του!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 1

[Φήμη] Η Nintendo σε συνεργασία με Microsoft για να φέρει τη δική της videgame streaming πλατφόρμα

Ο David Gibson δήλωσε ότι η Nintendo προσπαθεί να συνεργαστεί με τη Microsoft για να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία Azure για χρήση σε streaming video παιχνιδιών. Sony και Microsoft ανακοίνωσαν επίσημα πριν από δύο ημέρες ότι κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Το Team Sonic Racing δεν έχει paid DLC ή microtransactions

Σε ένα πρόσφατο livestream για το Sonic the Hedgehog σε YouTube και  Twitch, ο Sear’s Aaron Webber απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με τα paid DLC και τα microtransactions και συγκεκριμένα αν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι τέτοιο στο Team Sonic Racing.

Διαβάστε περισσότερα
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com