Ειδήσεις

Στις 3/9/2019 το Torchilight II στο Switch

Η συνέχεια του βραβευμένου παιχνιδιού Torchlight έρχεται και στο Nintendo Switch. Χάρη στην ομάδα της εξαιρετικής Panic Button, οι οπαδοί του Torchlight μπορούν να ξαναζήσουν τη δόξα αυτού του dungeon crawler οπουδήποτε και οποτεδήποτε!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Αρέσει η πρωταγωνιστική θέση του Luigi στο γυναικείο κοινό της Nintendo

Σύμφωνα με μια συνέντευξη του Eurogamer με τον Bill Trinen της Nintendo, διαπιστώθηκε πως η πρωταγωνιστική θέση του Luigi όπως για παράδειγμα αυτή στο Luigi’s Mansion αρέσει ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό της Nintendo. 

Ειδήσεις

Το Xenoblade Chronicles 2 έχει πουλήσει περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!

Ένα από τα καλύτερα RPG παιχνίδια  που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Nintendo Switch είναι το Xenoblade Chronicles 2 της Monolith Soft. Ο τίτλος έκανε το ντεμπούτο του στο σύστημα τον Δεκέμβριο του 2017 και εξακολουθεί να θεωρείται ένα  “must-have” παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Επιβεβαιώθηκε η Deluxe Edition του Doom Eternal και για το Switch

Επιβεβαιώθηκε λοιπόν και επίσημα η κυκλοφορία της Deluxe Edition του Doom Eternal και για το Switch. Η εν λόγω έκδοση περιλαμβάνει το Year One Pass καθώς και άλλα καλούδια (skins κ.ά). Κλείνουμε με το επίσημο cover του τίτλου:

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Έρχεται "σύντομα" στο Nintendo 3DS το Shakedown: Hawaii Being

Ένα τιτίβισμα από τη vBlank Entertainment δείχνει το παιχνίδι να τρέχει στο 3DS μαζί με το μήνυμα να λέει πως θα  υποβάλουν τον τίτλο προς έγκριση αυτή την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πιθανότατα σύντομα.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Φωτόσπαθα και αστείρευτο χιούμορ στο LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Η Warner Bros. Interactive Entertainment,η TT Games, η LEGO® και η Lucasfilm ανακοίνωσαν ότι το LEGO Star Wars ™: το Skywalker Saga, έρχεται και στο Nintendo Switch, όπου οι παίκτες θα γνωρίσουν αξέχαστες στιγμές και ασταμάτητη δράση! Το LEGO Star Wars ™: Skywalker Saga είναι το μεγαλύτερο LEGO® Star Wars ™ παιχνίδι που έγινε ποτέ, καθώς περιλαμβάνει και τις εννέα ταινίες του Skywalker έπους, συμπεριλαμβανομένου του πολυαναμενόμενου sequel Star Wars ™: The Rise of Skywalker!

Διαβάστε περισσότερα
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com