Ειδήσεις

Η μουσικός St. Vincent αποκαλύπτει πως έχει "κάψει" 300 ώρες στο Zelda: Breath of the Wild

Η μουσικός St. Vincent αποκαλύπτει πως έχει "κάψει" 300 ώρες στο Zelda: Breath of the Wild

Η St. Vincent, ήτοι η Annie Clark , είναι γνωστή για τη μουσική της, αλλά εμφανίστηκε επίσης και σε μια νέα ταινία που ονομάζεται The Nowhere Inn. Κατά τη διάρκεια μιας από τις σκηνές η St. Vincent έπρεπε να παίξει ένα βιντεοπαιχνίδι, και έτσι της δόθηκε ένα Nintendo Switch. Αυτό αρκούσε για να κολλήσει και να “κάψει” περί τις 300 ώρες στο Zelda: Breath of the Wild

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Στις 22 Μάη το Wonderful 101: Remastered στο Nintendo Switch!

PlatinumGames και Nighthawk Interactive με περηφάνεια ανακοινώσαν επίσημα τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του The Wonderful 101: Remastered! Το Wonderful 101: Remastered έρχεται σε Nintendo Switch, PlayStation 4 και PC μέσω Steam στη Βόρεια Αμερική στις 19 Μαΐου, στην Ευρώπη στις 22 Μαΐου και στην Ιαπωνία στις 11 Ιουνίου. Είναι πλέον μάλιστα διαθέσιμο για προπαραγγελία!

Ειδήσεις

Δυνατό gameplay από το BE-A Walker

Δυνατό gameplay από το BE-A Walker

Είστε ο πιλότος ενός BE-A Walker mech. Η αποστολή σας είναι να νικήσετε τους εχθρικούς αυτόχθονες για να προστατεύσετε τον πληθυσμό των αποικιών. Αλλά η εξόντωση των αυτοχθόνων δεν είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει ο πόλεμος. Πάρτε την απόφαση που σας ταιριάζει καλύτερα: να είστε ένας άνθρωπος, ένας πραγματικός απόγονος της Γης που αγωνίζεται για την επιβίωση των ανθρώπων που σκοτώνει όποιον σταθεί στον δρόμο σας ή να είστε ανθρωπιστής που προσπαθεί να προστατέψει τους φτωχούς αυτόχθονες, από τους άπληστους εισβολείς.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Απεβίωσε ο δημιουργός του Konami Code

Απεβίωσε ο δημιουργός του  Konami Code

Ο Kazuhisa Hashimoto, ο δημιουργός του “Konami Code” απεβίωσε. Η είδηση έγινε γνωστή από τον πρώην συνάδελφο και director στην Konami Yuji Takenouchi. Το “Konami Code” εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διάσημο Gradius στο NES. Πατώντας τα πλήκτρα Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right, B, A και στη συνέχεια Start, οι παίκτες λάμβαναν όλα τα power-ups. Μετά το Gradius, το εν λόγω cheat code θα συμπεριληφθεί σε πολλούς τίτλους ακόμα και πέρα της Konami.

Ειδήσεις

Η Nintendo κατοχύρωσε πατέντα για μια ... κούτα!

Η Nintendo συνήθως κατοχυρώνει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ονόματα παιχνιδιών, ονόματα χαρακτήρων και τεχνολογίες που χρησιμοποιεί. Το σημερινό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν είναι ωστόσο καθόλου συναρπαστικό. Το τελευταίο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Big N είναι για ένα … χαρτοκιβώτιο.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Έρχεται το Operencia: The Stolen Sun

Έρχεται το Operencia: The Stolen Sun

Η γη της Operencia έχει δημιουργηθεί ως «ένας μη συμβατικός κόσμος φαντασίας όπου η ιστορία συναντά το μύθο». Υπάρχουν πραγματικές ιστορικές φιγούρες που εμφανίζονται στο παιχνίδι, όπως ο Attila, βασιλιάς των Ούννων, και η σύζυγός του Réka. Σκοπός μας να απελευθερώσουμε τον απαχθέντα Sun King, Napkirály, για να σώσετε την Operencia από το ατελείωτο σκοτάδι!Ιδού και το σχετικό βίντεο του dungeon crawler τίτλου:

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Υποδεχθείτε το Dust Heaven

Υποδεχθείτε το Heaven Dust

Η indienova και το One Gruel Studio ανακοίνωσαν ότι το Dust Heaven θα κυκλοφορήσει στην Nintendo Switch αυτήν την εβδομάδα.  Με αυτό, υπόσχονται μια “συναρπαστική και εντυπωσιακή horror survival εμπειρία“, ως φόρος τιμής “για τα κλασικά παιχνίδια τρόμου και επιβίωσης των 90s“. Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Συνδημιουργός του Mortal Kombat: Θα ήταν πολύ "cool" να έχουμε χαρακτήρα μας στο Smash Bros Ultimate

Συνδημιουργός του Mortal Kombat: Θα ήταν πολύ "cool" να έχουμε χαρακτήρα μας στο Smash Bros Ultimate

Υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες στο Smash Bros. Ultimate που οι περισσότεροι άνθρωποι πίστευαν ότι δεν θα δούμε ποτέ. Ο Banjo και ο Kazooie βρήκαν τον δρόμο τους,  ακόμη και ο San από το Undertale αντιπροσωπεύεται από ένα Mii κοστούμι. Ο Ed Boon, συν-δημιουργός του Mortal Kombat, μας άφησε να ονειρευόμαστε και άλλο!Το Shacknews ρώτησε τον  Boon για τις σκέψεις του σχετικά με το Mortal Kombat και το σύμπαν Smash Bros:

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Launch Trailer για το Devil May Cry 3 Special Edition στο Nintendo Switch

Launch Trailer για το Devil May Cry 3 Special Edition   στο Nintendo Switch

Η σειρά DMC έχει επηρεάσει ολόκληρη την gaming σκηνή, από τον Switch-αρο θα έλειπε; Στο Devil May Cry 3 Special Edition στο Nintendo Switch παίξετ σαν τον Dante αλλά και τον Vergil μέσω του Local Co-Op Blood Palace, και πετσοκόψτε όποιον και ό,τι βρεθεί μπροστά σας!

Διαβάστε περισσότερα
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com