Nintendo Switch Nintendo Switch Reviews Reviews Ειδήσεις

Dragonball Heroes World Mission [Switch Review]

Σας αρέσει το Dragonball;  Σας αρέσουν τα παιχνίδια με κάρτες; Θέλετε κάτι που να συνδυάζει και τα δύο; Η Bandai Namco μπορεί να έχει τη λύση με το Dragonball Heroes World Mission για το Nintendo Switch. Ή μπορεί και όχι. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η μεταφορά ενός ιαπωνικού παιχνιδιού σε κερματοδέκτη είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην εκπληκτικά μεγάλη λίστα με παιχνίδια για την υβριδική κονσόλα που αγαπάμε.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 2

Switch eShop charts

Σίγουρα μπορείτε από την φώτο να μαντέψετε τον πρώτο τίτλο στο αμερικάνικο Nintendo eShop, σωστά; Στην τρίτη θέση βρίσκουμε επίσης το Final Fantasy VII, ενώ εντύπωση προκαλεί η σταθερή θέση του Diablo III: Eternal Collection στην 10άδα. Αναλυτικά

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Δείτε την 30ετη εξέλιξη του Yoshi

Η πρόσφατη -και επιτυχημένη κατά το πως φαίνεται- κυκλοφορία του Yoshi’s Crafted World στο Switch, ώθησε την Nintendo να κυκλοφορήσει ένα γράφημα με την 30ετή παρακαλώ πορεία του αγαπημένου μας πράσσινου δεινοσαυρούλη! Δείτε το αμέσως μετά!

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Στις 19 Ιουλίου, η σειρά Marvel Ultimate Alliance επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια … και είναι διαθέσιμη μόνο στο Nintendo Switch. Στο παιχνίδι Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order , θα συγκεντρώσετε την απόλυτη ομάδα σούπερ ηρώων της Marvel από ένα τεράστιο cast, συμπεριλαμβανομένων των Avengers, των Guardians of the Galaxy, των X Men και πολλών άλλων.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Απολαύστε το "Freedom of Control" trailer του GRID Autosport

Το GRID Autosport, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, έρχεται φέτος το καλοκαίρι, χωρίς κάποια έως σήμερα επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Αμέσως μετά απολαύστε το “Freedom of Control” trailer του τίτλου.

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις

Ανακοινώθηκε το Remothered: Going Porcelain

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Remothered: Going Porcelain στους οπαδούς του είδους“, δήλωσε η Christina Seelye, Διευθύνων Σύμβουλος της Modus Games. “Το πρώτο παιχνίδι κατέλαβε την προσοχή των οπαδών τίτλων τρόμου, και το δεύτερο θα τους κάνει να περιμένουν με ανυπομονησία το τρίτο!“. Πάρτε μια γεύση από τον πρώτο τίτλο της σειράς στο trailer που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα
Ειδήσεις 1

Δείτε το συγκριτικό του Hellblade: Senua's Sacrifice ανάμεσα σε Switch και PS4

Τελικά τεχνικά ο συνδυασμός που έχει πετύχει το Switch ανάμεσα στην απόλυτη φορητότητα και τη δύναμη είναι μοναδικός. Γιατί το λέμε αυτό; Δείτε τα παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί:

Διαβάστε περισσότερα