Δελτία Τύπου

Δωρεάν ανοιχτό τουρνουά Mario Tennis Aces!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Mario Tennis Aces για το Nintendo Switch, θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου. Ωστόσο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από την δράση του τίτλου με ένα ελεύθερο online τουρνουά, όπως περιγράφεται λεπτομερώς σε ένα νέο τρέιλερ που ακολουθεί!

Οι παίχτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τέσσερις χαρακτήρες – Mario, Peach, Yoshi και Bowser – και να λάβουν μέρος σε online αγώνες για πολλούς παίκτες σε  τουρνουά. Καθώς προχωράμε στο τουρνουά, θα κερδίζουμε πόντους με βάση την απόδοσή μας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ξεκλειδώσουμε πέντε πρόσθετους χαρακτήρες !

Εκτός από τα online τουρνουά, οι παίκτες μπορούν επίσης να πάρουν μέρος στο mode εξάσκησης του τίτλου, παίζοντας μάχες τένις για έναν παίκτη εναντίον ενός ελεγχόμενου από υπολογιστή αντιπάλου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 4 Ιουνίου.

 

Σχόλια χρηστών:
  1. Ενοείται πως θα είμαστε εκει , γενικά μου αρέσουν τα παιχνίδια tennis απο το παλιό virtual tennis οποτε θα το παίξω σίγουρα το συγκεκριμένο + mario κτλπ = win win

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση