Ειδήσεις

Έτοιμη η Metroid Prime τριλογία για το Switch;

Έτοιμη η Metroid Prime τριλογία για το Switch;
Μοιραστείτε το σε :
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο δημοσιογράφος του GamesBeat και γνώστης της βιομηχανίας, Jeff Grubb, ισχυρίστηκε στην εκπομπή GrubbSnax του Giant Bomb ότι μια έκδοση του Metroid Prime Trilogy για το Nintendo Switch «έχει ολοκληρωθεί και η Nintendo την καθυστερεί». Αυτό αντικατοπτρίζει αυτό που δήλωσε ο πρώην δημοσιογράφος του Game Informer Imran Kahn τον Ιανουάριο του 2019, όταν ισχυρίστηκε ότι το παιχνίδι ήταν εδώ και « πολύ καιρό έτοιμο». Ίσως επομένως το Metroid Prime Trilogy να έχει ολοκληρωσεί την ανάπτυξη του στο Switch εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Grubb ανέλυσε αυτό που γνώριζε, εξηγώντας ότι το πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το παιχνίδι πιθανότατα εξαρτάται από διαφορετικούς παράγοντες και κανένας από αυτούς δεν έχει σχέση με την έλλειψη πίστης της Nintendo στο Metroid . Αντίθετα, μέρος αυτού μπορεί να έχει να κάνει με περιορισμένους πόρους διασφάλισης ποιότητας (QA).

«Νομίζω ότι ένα μεγάλο πρόβλημα για τη Nintendo για αρκετό καιρό κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν το QA», δήλωσε ο Grubb. Συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι η Nintendo εστίαζε τους πόρους διασφάλισης της ποιότητας σε ένα ή δύο μεγάλα έργα κάθε φορά και αυτό σήμαινε ότι ορισμένα παιχνίδια που βασικά είχαν τελειώσει περίμεναν καρτερικά, ενώ είχαν επικεντρωμένες τις QA διαδικασίες σε ένα ή δύο πιο σημαντικά παιχνίδια. “

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση