Ειδήσεις

Η “Zelda” μιλά για το ρόλο της στα 2 πρόσφατα παιχνίδια

Η
Μοιραστείτε το σε :
Nicilos
Βρείτε με σε

Η Patricia Summersett είναι η ηθοποιός που δώρισε τη φωνή της στην πριγκίπισσα Zelda στα Breath of the Wild και Hyrule Warriors: Age of Calamity. Σε μια συνέντευξή της στο The Champion Cast του Zelda Dungeon, η Summersett μίλησε για το πώς μερικές από τις αρνητικές αντιδράσεις στην ηθοποιό, την επηρέασαν και πώς χρησιμοποίησε κάποια από αυτή την αρνητικότητα για να τροφοδοτήσει την απόδοσή της στο Age of Calamity. Δείτε τα σχόλιά της παρακάτω.

«Αυτό ήταν πιο δύσκολο στην αρχή, γιατί ήμουν πολύ ευαίσθητη, και ήθελα όλοι να είναι όσο το δυνατόν πιο χαρούμενοι για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι [Breath of the Wild]. Πρέπει πραγματικά να διατηρήσεις τέτοιου είδους πράγματα σε προοπτική. Πρέπει να είσαι θετικός για αυτά τα πράγματα. Θα έλεγα ότι οι αρνητικοί άνθρωποι τείνουν να είναι πιο ομιλητικοί στο διαδίκτυο, απλώς από προεπιλογή – αυτή είναι η φύση των αλγορίθμων του διαδικτύου και χρειάζεται λίγο να το συνηθίσεις. Πρέπει να γίνεις χοντρόπετσος, νομίζω, με κάτι τέτοιο. Θα έλεγα σίγουρα ότι είμαι πιο χοντρόπετση τα τελευταία χρόνια, από τότε που ανέλαβα αυτόν τον συγκεκριμένο ρόλο, απλώς και μόνο επειδή απαιτεί να είσαι πιο χοντρόπετσος από κάποιες από τις άλλες αποτυχίες ή κριτικές που είχα στο παρελθόν.

Υπάρχει κάτι σε αυτό που μεταφέρεται επίσης, γιατί έτσι ακριβώς αισθάνεται η Zelda, και τα καταφέρνει, αλλά αισθάνεται έτσι αιώνια, και αυτό είναι το β΄άρος της. Νομίζω ότι -με αυτό τον τρόπο- μοιάζει πολύ σχετικό. Όποιος παίρνει ρίσκο και προσπαθεί να δουλέψει πολύ σκληρά σε οτιδήποτε, το συναντά. Μου αρέσει αυτό γενικά στον χαρακτήρα της, το γεγονός ότι φτάνουν βαθιά σε αυτό το μέρος της ιστορίας για αυτήν: τι σημαίνει να αισθάνεται σαν αποτυχία, αλλά συνεχίζει να προωθεί και να αγωνίζεται για κάτι μεγαλύτερο και προς όφελος όλων. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό ως πηγή έμπνευσης, όπως κάποιος άλλος χρησιμοποιεί ήρωες ως πηγή έμπνευσης.”

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση