Γενικά για τη Nintendo Ειδήσεις

Μεγάλη επένδυση της Nintendo στο R&D

Μοιραστείτε το σε :
Dimpap28
Latest posts by Dimpap28 (see all)

Δεν είναι κρυφό ότι η Nintendo πλέον έχει κάνει αρκετές κινήσεις που τη φέρνουν πιο κοντά στην αγορά των mobile συσκευών, όπως αυτή των smartphones, με πιο πρόσφατη την κυκλοφορία του Miitomo, αλλά και την επικείμενη κυκλοφορία του Pokémon GO. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε όμως και τη νέα κονσόλα που ετοιμάζει η εταιρία να κυκλοφορήσει, το NX. Όπως είναι λογικό, κάτι τέτοιο χρειάζεται και μια αρκετά μεγάλη επένδυση.

Η εταιρία έρευνας αγοράς Technavio αναφέρει ότι το προηγούμενο οικονομικό έτος, η Nintendo επένδυσε ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 527 εκατομμύρια δολάρια για Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D). Επίσης, κατά την ίδια περίοδο η Nintendo σημείωσε έσοδα ύψους 5 δις δολαρίων.

Η έκθεση της Technavio αναφέρει ακόμα ότι η Nintendo βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες εταιρίες στην αγορά των τηλεχειριστηρίων που ελέγχονται μέσω κίνησης, όπως αυτών για έξυπνες τηλεοράσεις και gaming κονσόλες. Στην ίδια λίστα υπάρχουν ακόμα εταιρίες όπως η Samsung και η LG.

Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λόγος για αυτή την τόσο μεγάλη επένδυση της Nintendo; Είναι το NX ο κύριος λόγος ή η κλίση της προς τις φορητές έξυπνες συσκευές; Μήπως η Quality of Life (QoL) πρωτοβουλία της παραμένει ακόμα ζωντανή; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

 

Αφήστε μια απάντηση