Ειδήσεις

Η Nintendo θα συνεχίσει να πουλά το 3DS όσο υπάρχει ενδιαφέρον των gamers

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Από την άφιξη του Switch, οι πωλήσεις του 3DS έχουν αρχίσει να μειώνονται. Ενώ αυτό το αγαπημένο φορητό σύστημα – το οποίο κυκλοφόρησε το 2011 – είναι ένα από τα καλύτερα που έχει δημιουργήσει η Nintendo, έχει φτάσει σε ένα σημείο της ζωής του όπου η υποστήριξη του επιβραδύνεται. Μια γρήγορη ματιά στις προγραμματισμένες κυκλοφορίες του 3DS για το 2019 αποκαλύπτει ελάχιστους τίτλους μάλιστα

Ο πρόεδρος μάλιστα της εταιρείας Shuntaro Furukawa ερωτήθηκε σχετικά με το 3DS και εάν υπάρχει η δυνατότητα αλλά και ο χώρος ώστε να συνεχίσει να συνυπάρχει μαζί με το Switch.

Ο Furukawa έσπευσε να παραδεχτεί ότι οι πωλήσεις του 3DS είχαν μειωθεί πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περίμενε η Nintendo, αλλά είπε ότι το σύστημα παρέμενει ελκυστικό λόγω του συμπαγούς σχεδίασμού του και της προσιτής τιμής του.

“Ενώ οι πωλήσεις του 3DS έχουν μειωθεί πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περιμέναμε , σήμερα πολλοί καταναλωτές που αγοράζουν το Nintendo 3DS είναι οι καταναλωτές που αγοράζουν για πρώτη φορά κονσόλα. Το Nintendo 3DS είναι ελκυστικό ως φορητό σύστημα παιχνιδιών, το οποίο είναι εύκολο να μεταφερθεί αφού είναι μικρό και ελαφρύ με μια πολύ καλή τιμή ”

Shuntaro Furukawa

Δείτε επίσης:

0

Αφήστε μια απάντηση

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com