Ειδήσεις

1 στους 3 κατόχους Switch Lite είχαν ΗΔΗ το πρώτο Switch

Μοιραστείτε το σε :
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa επιβεβαίωσε ότι περίπου το 30% των ανθρώπων που αγόρασαν το Switch Lite έχουν ήδη ένα Switch. Σε ένα Q&A με τους επενδυτές της Nintendo , ο Furukawa είπε ότι το ποσοστό των προηγούμενων ιδιοκτητών Switch που αγοράζουν ένα Lite ήταν ακόμη μεγαλύτερο πριν από τις εορτές. Από την κυκλοφορία του στις 20 Σεπτεμβρίου έως την έναρξη της περιόδου των εορτών, περίπου το 43% των ιδιοκτητών Switch Lite είχαν ήδη την κονσόλα.

Ο Furukawa είπε ότι οι νέοι ιδιοκτήτες του Switch Lite έπαιζαν παλαιότερα Pokémon στα φορητά συστήματα της μαμάς Nintendo. Είπε επίσης ότι η άλλη δημοφιλής τάση μεταξύ των αγοραστών του Lite ήταν οι γυναίκες που αγοράζουν το Switch Lite ως την πρώτη τους κονσόλα Switch.
Όσον αφορά το αρχικό μοντέλο Switch, η κυκλοφορία του Ring Fit Adventure βοήθησε τη Nintendo να φτάσει στο γυναικείο κοινό της και σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ηλικιακών ομάδων.

Η Nintendo γνωρίζει επίσης ότι οι χαρακτήρες της είναι αγαπητοί από όλους τους τύπους ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Στο ίδιο Q & A, ο Shigeru Miyamoto σχολίασε την επερχόμενη ταινία Mario τονίζοντας πώς ελπίζει ότι θα παίξει το ρόλο της για να επεκτείνει και άλλο το brand της Nintendo.

Σχόλια χρηστών:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com