Ειδήσεις 16

Character Highlight video για το Hyrule Warriors: Definitive Edition

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo ξεκίνησε μια σειρά “character highlight video” για την προώθηση του Hyrule Warriors: Definitive Edition. Στο πρώτο μέρος, μπορείτε να δείτε μερικούς από τους πιο ανθεκτικούς χαρακτήρες στη σειρά The Legend of Zelda. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να πάρουν τον έλεγχο των Link, Zelda, Impa, Ganondorf και 25 ακόμα όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nintendo Switch στις 18 Μαΐου.

Σχόλια χρηστών:
 1. Iliaslgs
  Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι φάση είναι το παιχνίδι γιατι δεν εχω καταλάβει ειναι rpg που έχεις κόσμο να εξερευνήσεις ή απλά μάχες γίνονται?
  Είναι hack 'n' slash. Απλά ρίχνεις ξύλο σε ορδές εχθρών μέσα σε μεγάλες πίστες. Δες ένα βίντεο και θα καταλάβεις ακριβώς. Δεν είναι κλασικό Zelda.
  Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι φάση είναι το παιχνίδι γιατι δεν εχω καταλάβει ειναι rpg που έχεις κόσμο να εξερευνήσεις ή απλά μάχες γίνονται?

  Το τελευταίο τεύχος του Famitsu επιβεβαίωσε ότι πολλά χαρακτηριστικά επιστρέφουν στο Hyrule Warriors: Definitive Edition όταν κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch τον Μάρτιο. Χάρη στις μεταφράσεις του BlackKite στο Twitter , γνωρίζουμε τώρα ότι υπάρχουν μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:
  Είχα απολαύσει το παιχνίδι στο Wii U, πέρασα πάρα πολύ καλά και με το Fire Emblem Warriors, αλλά για δεύτερη φορά δεν ξέρω... Εκτός κι αν έχουμε 1080p 60fps (720p 60fps σε handheld) με 1080p 30fps για το splitscreen. Είναι παιχνίδι προηγούμενης γενιάς, οπότε αν δεν κάνουν αναβαθμίσεις στα γραφικά, ίσως μια τόσο μεγάλη βελτίωση στο gameplay θα ήταν λόγος αγοράς για δεύτερη φορά.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση