Γενικά για τη Nintendo Ειδήσεις

"Do Not Forgive Nintendo" Hashtag στην Ιαπωνία!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Χθες αναφέρθηκε ότι η Nintendo κατέθεσε αγωγή εναντίον της ιαπωνικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Colopl, δηλώνοντας ότι παραβίασε πέντε τεχνολογίες ευρεσιτεχνίας στο RPG της, Shiro Neko Project . Όπως συμβαίνει συχνά, ο κόσμος του Twitter ενεπλάκη και τα πράγματα πήραν φωτιά!

Κατόπιν αυτών των ειδήσεων, οι Ιάπωνες οπαδοί του συγκεκριμένου παιχνιδιού αποφάσισαν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, μέσω του δημοφιλούς Twitter σε μια προσπάθεια να υπερασπιστούν τον τίτλο. Θυμίζουμε πως ένα μέρος της αγωγής της Nintendo επιδιώκει τον τερματισμό της διανομής του παιχνιδιού.

Έτσι δημιούργησαν το hashtag “Do not Forgive Nintendo” το οποίο έγινε σύντομα πρώτο στη χώρα, με πάνω από 60.000+ αναφορές!

Τελικά όμως το hashtag έγινε ακόμα ένα μέρος για τους φίλους της Nintendo για να ζητήσουν συγκεκριμένα νέα παιχνίδια και, εντελώς αναπάντεχα, να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με το πιθανό Nintendo Direct!

Σχόλια χρηστών:

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: