––>
Ειδήσεις 1102

Ένας χρόνος Switch: Ένα αλλιώτικο αφιέρωμα

Τρεις Μαρτίου σήμερα και για την Nintendo η μέρα αυτή, αποτελεί ήδη μια σημαντική επέτειο. Το νέο της …μωρό, σβήνει ήδη το πρώτο του κεράκι, με έναν ολόκληρο χρόνο ήδη στην πλάτη του. Στον χρόνο αυτό πολλά συνέβησαν. Πολλά και σημαντικά. Ωστόσο εδώ στο ninty.gr αντί για ένα συνηθισμένο άρθρο, με βαρετούς απολογισμούς και ανούσιες προβλέψεις για το μέλλον, σκεφθήκαμε κάτι διαφορετικό. Ένα χρηστικό αφιέρωμα στο Nintendo Switch, που φιλοδοξεί να απαντήσει σε απορίες, να τακτοποιήσει παρεξηγήσεις και τελικά να δώσει μια όσο γίνεται πιο καθαρή απάντηση στο μεγάλο ερώτημα: «Είναι το Nintendo Switch για μένα;»

Γιατί όμως μια τέτοια ερώτηση παραμένει επίκαιρη ακόμα; Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Όταν πέρσι τον Ιανουάριο, η Nintendo παρουσίασε και επίσημα την επόμενη κονσόλα της, ο κόσμος λίγο πολύ σάστισε. Καθόλου περίεργο για ένα προϊόν που, ας μη κρυβόμαστε, δεν είχαμε ξαναδεί.  Ήταν φορητό;  Ήταν home;  Ήταν και τα δύο εξίσου; Το ένα πιο πολύ από το άλλο; Θα έβγαιναν και άλλα μοντέλα, πιο συμβατικά; Μερικά από τα δεκάδες ερωτήματα που δικαιολογημένα προέκυπταν σχετικά με την φύση του Switch.

Όπως γίνεται πάντα στην εποχή των social media και του Youtube η αρχική έκπληξη – απορία εύκολα μετατράπηκε σε καταιγίδα αντιδράσεων. Αντιδράσεις που κυμαίνονταν από τις πιο μετρημένες και σοβαρές, μέχρι τις πιο ακραίες. Από το ειλικρινές ενδιαφέρον, μέχρι τις κραυγές και το θάψιμο. Θα λέγαμε μάλιστα πως η δεύτερη εκδοχή ήταν και η δημοφιλέστερη κάνοντας πολλούς …αναλυτές του πληκτρολογίου και της κάμερας να εκτεθούν.

Ο ένας χρόνος που μεσολάβησε από τότε, μπορεί να μη μας έλυσε όλες τις απορίες, αλλά σίγουρα μας έχει κάνει αρκετά σοφότερους σχετικά με τη φύση της κονσόλας και την υποστήριξη της μαμάς εταιρείας. Τώρα λοιπόν που έπεσε ο κουρνιαχτός και οι εραστές του Nintendoomed έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου (μέχρι την επόμενη φορά βεβαίως), είναι μια καλή ώρα για να απαντήσουμε σε διάφορα ερωτήματα.

Σελίδες: 1 2 3 4 5

Σχόλια χρηστών:
 1. Supernino
  Yooka-Laylee σε έκπτωση επιτέλους να θυμηθούμε τα παλιά

  Αυτό το άτιμο το yooka laylee περιμένω τόσο καιρό να το βρω σε physical μορφή. Τελικά μάλλον για digital θα πάω με τέτοια τιμή.
  river
  Εχετε δίκιο.
  Απλα, λέω επειδή ειναι στο ebay, ότι θα υπήρχε ένας σχετικός ελεγχος στις απάτες.
  Και λέω κάτσε να ρωτήσω τι είναι αυτό και γιατί το έχουν έτσι.
  Προφανως και δεν το αγόραζα έτσι αέρα επειδή απλά είδα μια τιμη

  Άστο, χυμαδιό έχει καταντήσει το ebay... από fake κάρτες μνήμης μέχρι scams σαν το παραπάνω.
  Εχετε δίκιο.
  Απλα, λέω επειδή ειναι στο ebay, ότι θα υπήρχε ένας σχετικός ελεγχος στις απάτες.
  Και λέω κάτσε να ρωτήσω τι είναι αυτό και γιατί το έχουν έτσι.
  Προφανως και δεν το αγόραζα έτσι αέρα επειδή απλά είδα μια τιμη
  Γιαυτο αγαπάμε νιντνεντο και θα προπληρωνουμε τα πάντα με την επωνυμία της.
  https://youtu.be/RyGSsaeyyIk
  Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com