––>
Ειδήσεις 73

Επιλεγμένες πίστες Super Mario Maker 2 by ninty.gr - Μέρος 2ο!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Ναι το γνωρίζαμε και προηγουμένως πως υπήρχαν αρκετοί στα όρια του σαδισμού δημιουργοί στο Super Mario Maker. Ωστόσο η πίστα με Course ID YXL-D4C-TQF, θεωρούμε πως έθεσε νέα standard στο χαρακτηρισμό μιας πίστας ως ΠΑΛΟΥΚΙ. Αμφιβάλετε;

Σχόλια χρηστών:
 1. Braveheart1980

  Άμα είχαμε τα mystery mushrooms, θα ήταν ωραίο να δούμε Yooka-Laylee, αλλά δυστυχώς τα αφαίρεσαν.
  mikeus
  Το καλύτερο είναι να παίρνεις την συνδρομή για πολλαπλά παιχνίδια, όχι μόνο για ένα.

  Με Mario Maker 2, Kart, Smash, Crash Racing, Sonic Racing, Rocket League, Tennis Aces, Arms, Splatoon ακόμα και Mario Party, ε δεν γίνεται να την πάρεις μόνο για ένα παιχνίδι 😉
  @blackmore: ναι με το parental control θα μπορούσαν τα pms να απενεργοποιούνται για τους ανήλικους, πραγματικά μας δουλεύουν ώρες ώρες.
  Το καλύτερο είναι να παίρνεις την συνδρομή για πολλαπλά παιχνίδια, όχι μόνο για ένα.
  Εντάξει, ανάλογα την online δραστηριότητα.
  Εγώ το online το ξεκίνησα πριν μερικά χρόνια, και το gold είναι το καλύτερο. Το plus σήμερα δεν ξέρω πως είναι.
  Είναι τραγικό το να μην έχεις δυνατότητα να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκεις μέσα από τα παιχνίδια. Να προστατέψουμε τα παιδιά λέει, λες και δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αλλά μάλλον η Nintendo δεν θέλει να ασχοληθεί με την προστασία, όπως η Microsoft που αν δεν συμπεριφέρεσαι καλά μπορεί να φας μόνιμο ban. Βέβαια τα xxx σκουπίδια, μια χαρά τα βάζει η Nintendo στο switch.
  blackmore

  Δεν έχει σχέση η τιμή της συνδρομής αν έχει 2, 5 ή 10 ευρώ, αλλά στο ότι είναι βλακεία στο να πρέπει να πληρώσεις το ανέβασμα / κατέβασμα πίστας.

  Βλακεία είναι από τη στιγμή που το ονλάιν της Νιντέντο είναι τραγικό και χειρότερο από παλιά. Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που έβαλαν συνδρομή, είναι λογικό να θέλουν να αποκλείσουν τους μη συνδρομητές από κάθε ονλάιν δραστηριότητα για να τους "προκαλέσουν" να πληρώσουν.
  Το ότι πληρώνει ο καταναλωτής δεν σημαίνει ότι οι περιορισμοί του netcode μπορούν να αρθούν.
  Γενικά η μετάβαση Wii U -> Switch θυμίζει πολύ την μετάβαση PS3 -> PS4. Ίδιο και απαράλλαχτο netcode, αλλά ζητάει συνδρομή για κοπανιστό (p2p) αέρα (τα ίδια και το LBP3).
  Το να παίξω multiplayer, δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε αυτήν την στιγμή τόσο πολύ, περισσότερο ήθελα στο να φτιάξω καμία πίστα, και να την ανεβάσω, για αυτό και δεν έβαλα συνδρομή (είχα 3μηνη και έληξε πριν λίγο καιρό).
  Δεν έχει σχέση η τιμή της συνδρομής αν έχει 2, 5 ή 10 ευρώ, αλλά στο ότι είναι βλακεία στο να πρέπει να πληρώσεις το ανέβασμα / κατέβασμα πίστας.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com