Ειδήσεις 9

[Επίσημο] Nintendo Direct στις 13/2/19!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Είναι επίσημο! Στις 13/2/2019 τα μεσάνυχτα ακριβώς ώρα Ελλάδος (πρακτικά τα πρώτα λεπτά της 14ης Φλεβάρη) έρχεται ένα νέο εκτενές Nintendo Direct, διάρκειας 35 λεπτών, στο οποίο θα δούμε το επερχόμενο Fire Emblem: Three Houses και πολλούς άλλους Switch τίτλους! Εσείς τι άλλο θα θέλατε να δείτε;

Σχόλια χρηστών:
 1. Περιμένω με ανυπομονησία τι άλλο θα μας δώσει η nintendo 🙂
  Το Studio που το έφτιαξε έχει διαλυθεί. Δεν ξέρω για τόσο παλιά που λες, αλλά σε πιο πρόσφατες εποχές θεωρείται πάντα πολύ δύσκολη υπόθεση. Κρίμα εννοείται αλλά...
  Για Eternal darkness 2 υπήρχε φήμη νομίζω για το Wii αν θυμάμαι καλα ή για το GameCube, τόσο που κάποιοι το είχαν και σίγουρο, αλλά δεν το είδαμε ποτέ.
  Υπήρχε και ένα άλλο horror games για το Wii από άλλη εταιρεία, ασπρόμαυρο ήταν που υπήρχε και trailer, αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησε.
  Το MM2 το είχε βγάλει ως φήμη ο ίδιος που έβγαλε πως το direct θα βγει σήμερα 13 του μήνα. Για αυτό μάλλον το παιδί πιο πάνω τα συνδέει, κάτι που σαν σκέψη έχει λογική. Από εκεί και πέρα όμως, ακόμα και αν ισχύει κάνεις δεν έχει πει πως θα ανακοινωθεί σε αυτό το direct συνεπώς υπομονή.
  Eternal darkness δεν έχει ακουστεί ποτέ και από κανέναν και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ανακοινωθεί κάτι στο κοντινό μέλλον. Συνεπώς μην έχετε πολλές ελπίδες σε κάτι τέτοιο γιατί μάλλον θα απογοητευθείτε. Πέρα από αυτά υπάρχει φήμη για ανακοίνωση Metroid Prime trilogy σε αυτό το Direct και λογικά στέκει και αυτό (μέχρι αποδείξεως του αντιθετου φυσικά :P). Το Pokémon από την άλλη λογικά πάει για το τέλος του έτους οπότε ίσως και να μη το αγγίξουν στο συγκεκριμένο direct.
  Γενικά ακούγονται διάφορα αλλά καλά είναι να τα δούμε πρώτα. Θα δείξει σε λίγες ώρες...
  Κάτι καινούργια ή κάτι που περιμέναμε σε άλλες εποχές όπως το Eternal Darkness 2 ή έστω κάποιο remake του Eternal Darkness. Για Mario & Zelda είναι ακόμα νωρίς.
  Άντε να δούμε τι θα δούμε!! Με βάση τις φήμες, έρχεται το Assassins Creed Remastered στο Switch καθώς και το Spyro trilogy. Θα ήθελα επίσης μια ημερομηνία κυκλοφορίας για Daemon Machina, Luigi 3, Animal Crossing, Final Fantasy VII, Final Fantasy IX και Pokemon RPG. Για να δούμε? Τι θα μας δείξουν και τι θα κρατήσουν για την Ε3?

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com