––>
Nintendo Switch Ειδήσεις 3

Έρχεται (και) το Double Dragon IV στο Switch!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ετοιμαστείτε για μπόλικο ξύλο λοιπόν! Η σειρά Double Dragon που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές επανέρχεται δυναμικά και μέσω του Switch eShop!

Ο τίτλος μάλιστα θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτέμβρη έναντι 6,99$!


Σχόλια χρηστών:
 1. vassilis_pap
  Για πολύ καιρό μάλιστα ήταν αδιανόητο να πεις κάπου πως οι κονσόλες αυτές έχουν ενδιαφέροντα πράγματα και αξίζει να αγοραστούν συνειδητά από gamers που φυσικά ήξεραν τι έκαναν και γιατί.

  Και στις 2 περιπτώσεις αυτοί που έκαναν τα σχόλια ήταν στην καλύτερη πολύ μακριά από την πραγματικότητα..
  Όπως ήταν αδύνατον να μην μπορείς να καταλάβεις ότι οι πωλήσεις έχουν άμεση σχέση με το τι πόσα και ποια παιχνίδια θα έχει ένα σύστημα, έτσι ήταν και αδιανόητο να μην μπορείς να καταλάβεις ότι υπήρχε και πολύ σοβαρός λόγος για κάποιον απόλυτα συνειδητοποιημένο gamer (Δηλαδή να μην βγει μετά και να πει "Α, το μηχάνημα που αγόρασα δεν έχει ΠΑΡΑ πολλά παιχνίδια, και μου "ψήφισε" και μετά από λίγο καιρό!!".. Θα είναι για φάπες!!) να αγοράσει ένα από αυτά τα συστήματα..
  Πχ και για να μιλήσω ξανά προσωπικά, το WiiU (ΑΝ είχα λεφτά...:-p) θα το αγόραζα με κλειστά μάτια μόνο και μόνο για τα Mario Kart 8, New Super Mario Bros. U, Super Mario 3D World, The Legend of Zelda: The Wind Waker, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Bayonetta 2, Xenoblade Chronicles X, και Rayman Legends... 8 παιχνιδάκια μέσα στα γούστα μου (ΟΚ, η Bayonetta ίσως και να μην είναι και τόσο.. Άλλα αν είχα το μηχάνημα και τα λεφτά, μάλλον θα το χτύπαγα.), ΕΜΕΝΑ μου είναι υπεραρκετά!
  Άλλα από την άλλη βέβαια και αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάποιος ρωτούσε ξερά αν αξίζει το WiiU θα του έλεγα με την μία "Πάρτο, και μην το σκέφτεσαι και πολύ!!"..
  Όλα έχουν σημασία. Οι πωλήσεις για τον λόγο που είπες και αν κάποιοι το αμφισβητούν σίγουρα δεν έχουν επαφή με το αντικείμενο.
  Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει και το μέτρο. Το Wii U και το Vita δε, έχουν δεχθεί ΤΟ bullying με μόνο επιχείρημα τις χαμηλές πωλήσεις τους. Για πολύ καιρό μάλιστα ήταν αδιανόητο να πεις κάπου πως οι κονσόλες αυτές έχουν ενδιαφέροντα πράγματα και αξίζει να αγοραστούν συνειδητά από gamers που φυσικά ήξεραν τι έκαναν και γιατί. Αυτό κατά την άποψή μου είναι καθαρή υπερβολή που αγγίζει τα όρια του κανιβαλισμου. Πράγμα που φυσικά με τον καιρό φάνηκε. Πχ το τελευταίο καιρό έχω βαρεθεί να διαβάζω σε μεγάλα μέσα, ξένα αλλά και ελληνικά (πχ neogaf) appreciation threads για το Wii U.
  Μπορώ μάλιστα να πω πως όσο trendy ήταν κάποτε να τα χώνεις στην συγκεκριμένη κονσόλα, άλλο τόσο "ψαγμένο" θεωρείται σήμερα να μιλάς για τα "διαμάντια" του και το πόσο αξίζει να ασχοληθείς. Τραβά βγάλε άκρη...
  Επιτέλους έχουν αρκετά δυνατά συστήματα για να δούμε τέτοια καταπληκτικά και τεχνικά άρτια γραφικά...!!:P:lol:
  Πέρα από την πλάκα...
  Πρώτον, όπως λέει και ο λαός, μάζευε κι ας ειν' και ρόγες..
  Δεύτερον, και σχετικά με το "(και)" στον τίτλο, αυτά κάνουν οι καλές πωλήσεις (Έστω και με κάποια παιχνίδια σαν αυτό...:-P).. Όσο κάτι πουλάει καλά, τα "και" θα γίνονται όλο και περισσότερα..
  Και γιαυτό και στις "μαύρες" εποχές του WiiU (Και του Vita..) κάποιοι γκρινιάζαμε για το πως τα πάει το σύστημα στην αγορά, και πάντα παίρναμε σαν απάντηση "δεν έχουμε μετοχές για να μας ενδιαφέρουν τα νούμερα! Εμείς κοιτάζουμε μόνο τα παιχνίδια."..;-)

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com