Ειδήσεις 202

Έρχονται DLC για κοστούμια των Mii Fighter

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Στο Super Smash Bros. Ultimate δεν θα έρθουν με DLC μόνο χαρακτήρες. Εάν θέλετε περισσότερα κοστούμια για τα Mii Fighter σας, τότε θα πρέπει να προετοιμαστείτε. Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν DLC και για κοστούμια των Mii Fighter που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019. Κάθε DLC θα κοστίζει 0,75$ και θα περιέχει ένα κοστούμι.

Σχόλια χρηστών:
 1. Είχα να παίξω από τον Δεκέμβριο και ανησυχούσα ότι θα το έχω ξεχάσει και θα φάω πολύ ξύλο.Μέσα στο πρώτο δίλεπτο,είχα θυμηθεί σχεδόν τα πάντα κι άρχισα να βγάζω και σχετικά δύσκολες μάχες και spirits.Το μόνο που δε θυμάμαι είναι που ακριβώς πάω στο WOL,αλλά εντάξει,θα γίνει κι αυτό.
  Θελω μονο ο "Brave" (αρχεια του επομενου χαρακτηρα) να ειναι ο Erdrick απο το Dragon Quest επειδη μια φημη απ' το 4chan πριν απο το τρειλερ το Τζοκερ τον αποκαλυψε και μιλουσε για τον Doomguy, δεν χρειαζομαι αλλους λογους.
  βεβαίως

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από marios
  Εμφάνιση Μηνύματος

  θα παει κανεις σας στο gameathlon;  Χαιρετώ!

  Επειδη δε το βρίσκω, στο online δεν υπάρχει tournament;;;

Δείτε επίσης:

202 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση