Ειδήσεις 27

Ευρωπαϊκό trailer για το New Super Mario Bros. U Deluxe

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τον τίτλο τον θαυμάσατε μέσα από το review μας, ώρα για το περίπου 5 λεπτών Ευρωπαϊκό trailer!

Σχόλια χρηστών:
 1. Ναι είναι ένα κανονικό παιχνίδι το Luigi U, απλά πιο σύντομες οι πίστες.
  Επίσης, αν βρίσκετε δύσκολα τα NSMB, προνόησε η Nintendo γιατί σε αυτό μπορείτε να παίξετε και με τον Nabbit που δεν χάνει όταν ακουμπάει εχθρούς και με την Toadette που γίνεται Peachette μέσω του Super Crown και δεν χάνει όταν πέφτει στο κενό.
  Δείτε και κανα βιντεάκι, τόσα βάλαμε!
  Και αλλαγμενες πίστες φαντάζομαι,για να ταιριάζει με τις αλλαγές που ανέφερα. Δεν το έχω παίξει πολύ οπότε καλύτερα να απαντήσει κάποιος που το έχει δει σε βάθος.
  Το Luigi έχει μικρότερες πίστες,πιο δύσκολες και ξεκινάει ο χρόνος από το 99, που σημαίνει ότι είσαι μονίμως στην τσίτα. Το έχω παίξει όμως πολύ λίγο οπότε δε μπορώ να σου πω πολλά.
  Α,μόνο το ότι ο χειρισμός του χαρακτήρα διαφέρει μιας κι έχει διαφορετικό άλμα ενώ αν θυμάμαι καλά είναι πιο γρήγορος στο τρέξιμο του κι επομένως σταματάει και πιο δύσκολα.
  Πάντως το U εγώ το λάτρεψα.
  Τα new super Mario bros, δεν είναι δύσκολα στο να φτάσεις στο τέρμα κάθε πίστας όπως είναι τα παλιά, αλλά σε πολλές πίστες είναι δύσκολο το να βρεις τα 3 κέρματα με το αστέρι που υπάρχουν σε κάθε πίστα.
  Το luigi edition από όσο ξέρω δεν είναι το παιχνίδι Mario bros σε hard edition, αλλά στο Mario bros u υπήρχε ένας κλέφτες που έπρεπε να πιάσεις με χρόνο, όποτε αυτό το extra το έκαναν παιχνίδι / έξτρα περιεχόμενο.
  Altair
  Έχοντας παίξει μόνο τα 2 NSMB σε DS/3DS μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως το U είναι πιο δύσκολο.

  Supernino
  Και εγώ στο U το βρήκα δύσκολο. Το παράτησα και δεν ξανά ασχολήθηκα

  Γενικά τα Μάριο είναι δύσκολα παιχνίδια. Δε θυμάμαι κάποιο ίδιαιτερα εύκολο. Απλα είχα την εντύπωση πως είχα διαβάσει -εδώ μέσα ίσως;- πως το συγκεκριμένο ειναι πολύ εύκολο. Βέβαια απο κάποια βιντεάκια που εχω δει, δε μου δημιουργείται τέτοια εντύπωση. Άρα, απορώ γιατί υπάρχει το "Luigi édition" που το κανει ακόμα δυσκολότερο.
  Και εγώ στο U το βρήκα δύσκολο. Το παράτησα και δεν ξανά ασχολήθηκα
Source :

youtube.com

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com