Nintendo Switch Ειδήσεις

[Φήμη] Grand Theft Auto 5 στο Switch;

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο Reddit χρήστης DasVergeben έχει τη φήμη γνωστού αλλά όχι πάντα πετυχημένου leaker ειδήσεων της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών. Ενώ ο DasVergeben ήταν ανακριβής σε κάποιες από τις ειδήσεις που διέρρεε, το γεγονός ότι προέβλεψε με ακρίβεια το Teenage Mutant Ninja Turtles DLC για το Injustice 2 , του προσδίδει κάποια αξιοπιστία . Οι τελευταίοι ισχυρισμοί του DasVergeben έχουν σχέση με το φημογούμενο Nintendo Direct, για την 11η Ιανουαρίου , στο οποίο βλέπει ανακοίνωση του Grand Theft Auto 5 για το Nintendo Switch.

Ο DasVergeben έχει αρκετές πληροφορίες και προσδοκίες σχετικά με το Nintendo Direct (το οποίο ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη), αλλά ένα από τα πιο πιστευτά φημολγούμενα νέα είναι ότι το Grand Theft Auto 5 έρχεται στην τελευταία κονσόλα της Nintendo. Ας μην ξεχνάμε πως η Rockstar Games έχει ήδη δείξει υποστήριξη για το Switch με την κυκλοφορία του LA Noire

Εκτός από την ανακοίνωση του port του Grand Theft Auto 5 , ο DasVergeben πρότεινε επίσης ότι το Switch θα λάβει ένα remastered port του Red Dead Redemption .

Πέρα από αυτές τις ανακοινώσεις που σχετίζονται με το Rockstar Games, ο DasVergeben διέρρευσε επίσης ορισμένες άλλες ανακοινώσεις που υποτίθεται ότι έχουν οριστεί για το Nintendo Direct αυτό το μήνα. Επανέλαβε ότι για το Metroid Prime 4  θα συνεργαστεί η Nintendo με την Bandai Namco και ότι το παιχνίδι θα παρουσιαστεί μάλιστα στο Direct. Είπε επίσης ότι ένα νέο Animal Crossing παιχνίδι θα ανακοινωθεί, και ότι θα υπάρξουν κάποια νέα για το νέο παιχνίδι Pokemon για το Switch.

Τέλος σύμφωνα με το DasVergeben, στο Nintendo Switch θα κυκλοφορήσουν επίσης ports των Dark Souls , Dragon Ball FighterZ , το Hearthstone και πολλά άλλα.

Σχόλια χρηστών:
 1. Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mikeus
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα! Και touchscreen και modem βλέπω...

  Μέρος της συλλογής με obscure κονσόλες και αυτό;  Mortal Kombat 3. Resident Evil 2. Περίπτωση oh yes.
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από GLAROS
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Game.Com Tiger. H ευχή σου έχει πραγματοποιηθεί @ 1997.  Ενδιαφέρον, δεν το ήξερα! Και touchscreen και modem βλέπω...

  Μέρος της συλλογής με obscure κονσόλες και αυτό;
  Game.Com Tiger. H ευχή σου έχει πραγματοποιηθεί @ 1997.
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από geo2004z
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Στο ανανεωμένο μοντέλο θα ήθελα ένα δεύτερο cartridge slot αν γίνεται γιατί είμαι μεγάλος τεμπέλης και βαριέμαι να αλλάζω cartridges όταν παίζω 2 παιχνίδια και παραπάνω την ίδια περίοδο.  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από rockass14
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Πάντως ο Metaldave64 είναι από τους πλέον αναξιόπιστους"leakers".
  Αν δεις τι έχει πει τα τελευταία 2 χρόνια (όσο τον παρακολουθώ δηλαδή) θα καραφλιάσεις!
  Και γενικά στα σχόλια στο κανάλι του στο youtube τρώει τρελό κράξιμο.
  Όχι ότι δεν πιστεύω ότι θα βγει ανανεωμένο μοντέλο.
  Κουβέντα να γίνεται!  Βασικά ο leaker είναι αυτός που πόσταρε στο ResetERA (υποτίθεται σοβαρό forum και τα ελέγχουν αυτά)...

  - - - Updated - - -

  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από geo2004z
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Στο ανανεωμένο μοντέλο θα ήθελα ένα δεύτερο cartridge slot αν γίνεται γιατί είμαι μεγάλος τεμπέλης και βαριέμαι να αλλάζω cartridges όταν παίζω 2 παιχνίδια και παραπάνω την ίδια περίοδο.  Αυτό δεν το έκαναν ούτε παλιά (που δεν υπήρχε ψηφιακό), σήμερα θα το κάνουν;

  Εκτός αν είναι wishful thinking στον Αϊ Βασίλη, εκεί πάω πάσο...
  Στο ανανεωμένο μοντέλο θα ήθελα ένα δεύτερο cartridge slot αν γίνεται γιατί είμαι μεγάλος τεμπέλης και βαριέμαι να αλλάζω cartridges όταν παίζω 2 παιχνίδια και παραπάνω την ίδια περίοδο.
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από mikeus
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Σιγουράκι πλέον το Switch Pro για 2019:

  https://twitter.com/SMetaldave64/sta...24196331253761

  Δουλειές με φούντες θα έχουν στο DF...  Πάντως ο Metaldave64 είναι από τους πλέον αναξιόπιστους"leakers".
  Αν δεις τι έχει πει τα τελευταία 2 χρόνια (όσο τον παρακολουθώ δηλαδή) θα καραφλιάσεις!
  Και γενικά στα σχόλια στο κανάλι του στο youtube τρώει τρελό κράξιμο.
  Όχι ότι δεν πιστεύω ότι θα βγει ανανεωμένο μοντέλο.
  Κουβέντα να γίνεται!
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από funkykong84
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Εγώ παίζω το WiiU πάντα στην ταμπλέτα. Ένας απ' τους λόγους που δεν έχω παίξει ακόμα το PS4 μου είναι ότι βαριέμαι να κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση, άσε που τα γράμματα είναι μικροσκοπικά στα σημερινά παιχνίδια.

  Επίσης, απ' τη στιγμή που η Nintendo έχει επιβιώσει ουσιαστικά χάρη στα φορητά της συστήματα, καλά κάνει και τα ενοποιεί και επενδύει ακόμα στη φορητότητα, εκτός του ότι παιδιά πολύ μικρών ηλικιών σχεδόν πάντα ξεκινάνε με φορητά.  Συμφωνώ σε αυτά που λες, μιας και τα φορητά της Nintendo πουλούσαν, αλλά αυτοί που ασχολιόντουσαν με φορητά συστήματά θα ασχοληθούν και με το switch, αυτοί που ασχολιόντουσαν με οικιακά συστήματά τo ότι το switch είναι 2-1 θα το πάρουν για να παίζουν σε tv mode.
  Εγώ είμαι του οικιακού, αν και έχω gba/ds/3ds/ps vita/switch, μου αρέσουν σαν συστήματά αλλά περισσότερο ασχολούμαι με τα οικιακά συστήματά, δεν με τραβάνε να παίξω τόσο πολύ τα φορητά. Με το switch το πράγμα διαφέρει μια και είναι 2 σε 1, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι τίτλοι, πχ doom δεν υπάρχει λόγος να το πάρω στο switch, μιας και στα αλλά συστήματά είναι ανώτερο σε γραφικά / ήχο κλπ. Το gaming έχει να κάνει με το πως βολεύει το καθένα να παίζει, πχ αν και μου αρέσει να παίζω σπίτι σε οθόνη, παιχνίδι σε pc δεν μπορώ να παίξω με τίποτα, είναι η τελευταία επιλογή που θα ειχα, και πάλι δύσκολα να έπαιζα σε pc, κάποιοι άλλοι έτσι θα είναι και με τα φορητά, γιατί ο καθένας θέλει αλλά πράγματα.
  Εγώ παίζω το WiiU πάντα στην ταμπλέτα. Ένας απ' τους λόγους που δεν έχω παίξει ακόμα το PS4 μου είναι ότι βαριέμαι να κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση, άσε που τα γράμματα είναι μικροσκοπικά στα σημερινά παιχνίδια.

  Επίσης, απ' τη στιγμή που η Nintendo έχει επιβιώσει ουσιαστικά χάρη στα φορητά της συστήματα, καλά κάνει και τα ενοποιεί και επενδύει ακόμα στη φορητότητα, εκτός του ότι παιδιά πολύ μικρών ηλικιών σχεδόν πάντα ξεκινάνε με φορητά.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση