Ειδήσεις 2

[Φήμη] Η Retro Studios δουλεύει σε δεύτερο project

Μοιραστείτε το σε :
Dimpap28
Latest posts by Dimpap28 (see all)

Είμαστε λίγο πριν την E3 και όπως είναι φυσικό η φημολογία έχει πάρει φωτιά! Μόλις χθες σας ενημερώσαμε ότι η Retro Studios ίσως δουλεύει πάνω σε ένα racing Starfox παιχνίδι και σήμερα διάφορες πηγές αναφέρουν ένα δεύτερο, διαφορετικό project στο οποίο δουλεύει ή δούλευε η δημιουργός των Metroid Prime…

Πηγές του Kotaku αναφέρουν ότι η Retro Studios εργαζόταν μέχρι πρόσφατα πάνω σε ένα δεύτερο παιχνίδι, η ανάπτυξη του οποίου όμως είχε περάσει από πολλές δυσκολίες, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει ήδη αποφασιστεί η ακύρωση του εν λόγω project.

Από την άλλη, το Game Informer ανέφερε ότι δεν ήταν σαφές αν οι δυσκολίες στην ανάπτυξη αφορούσαν το νέο Starfox ή κάποιο δεύτερο παιχνίδι, όμως σύμφωνα με τις πηγές τους η Retro Studios και η Nintendo δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένες με το πως διαμορφωνόταν το project και υπάρχει περίπτωση αυτό να ακυρωθεί.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την Nintendo η Retro Studios δε δουλεύει πάνω στο Metroid Prime 4, το οποίο ίσως έχει αναλάβει η Bandai Namco, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι η πρώτη συμμετείχε στην ανάπτυξη του remake του Donkey Kong: Tropical Freeze για το Nintendo Switch.

Σχόλια χρηστών:
  1. geo2004z
    Χαμός, οι φήμες οργιάζουν. Ελπίζω να μας λυθούν οι απορίες στην Ε3.

    Για να δούμε!
    Χαμός, οι φήμες οργιάζουν. Ελπίζω να μας λυθούν οι απορίες στην Ε3.

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com