Nintendo Switch Ειδήσεις 15

[Φήμη] Launch τίτλοι του ΝΧ θα είναι και Wii U Ports!

Μοιραστείτε το σε :
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Φήμες, φήμες, φήμες πόσες πια; Αν και η συγκεκριμένη φαίνεται να έχει κάποια λογική, ο ρυθμός των φερόμενων διαρροών έχει πάρει το φαινόμενο χιονοστιβάδας!

Η Emily Rogers λοιπόν και με βάση τις έντονες φήμες πως το επερχόμενο Zelda U θα είναι για το ΝΧ ότι και το Twilligh Princess για το Wii, ανέφερε σε tweets που ωστόσο κατέβηκαν άγνωστο γιατί:

Γελάμε με τους ανταγωνιστές της Nintendo, αλλά μην σοκαριστείτε αν τα Zelda U, Smash Bros U, ή το Xenoblade X  βγούν και για το NX . Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω σχετικά με το τι έρχεται στο ΝΧ, πέραν από το Zelda. Αλλά όσο πλησιάζουμε στην Ε3, θα αποκαλύψω περισσότερα πράγματα για το ΝΧ

Αλήθεια εσείς τι λέτε;

Θα είναι πισωγύρισμα τέτοια ports ή θα αποτελέσουν δυνατό lineup εξαιρετικών τίτλων;

Πηγή Νο 1

Πηγή Νο 2

Σχόλια χρηστών:
 1. Dimpap28
  Αν γίνουν ports, σημαίνει ότι ξεχνάμε την backwards compatibility για τα καλά... Δε με πειράζει προσωπικά, καλό είναι να απολαύσουν αυτές τις παιχνιδάρες στο NX όσοι δεν είχαν Wii U. Πληθαίνουν οι φήμες, νομίζω είμαστε κοντά σε μια αποκάλυψη...!

  Δεν ισχύει Δημήτρη αυτό ακριβώς...
  Η BC μπορεί να υπάρχει μπορεί και όχι. Προσωπικά ποντάρω στο ναι (κυρίως λόγω παράδοσης), χωρίς αυτό να σημαίνει πως το όχι θα ήταν έκπληξη. Η BC γενικά μιλώντας, δεν έχει κάτι το κακό και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την καινούργια πλατφόρμα. Μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους από την υιοθέτηση της ίδιας h/w αρχιτεκτονικής - πλατφόρμας (περίπτωση GC -> Wii -> Wii U), μέχρι την ενσωμάτωση κάποιων τσιπ (περίπτωση GBA -> DS -> 3DS) ή και την απλή εξομοίωση (περίπτωση VC, X360 -> X1 κλπ).
  Παίρνω πάσα από αυτό, επειδή υπάρχει μια παραφιλολογία στο neogaf και γενικά στα fan sites, πως η Nintendo έμεινε τρεις γενιές στην PowerPC πλατφόρμα λόγω της BC κάτι που στη περίπτωση του Wii U της έκανε κακό. Αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι τελείως λάθος... Δεν θα επεκταθώ πολύ, θα πως απλά πως ΙΜΗΟ, η Nintendo πήγε εκεί που πήγε γιατί πολύ απλά και στις δύο περιπτώσεις, εκεί βρήκε τη καλύτερη και αποδοτικότερη λύση για το όραμα της, για τις συγκεκριμένες κονσόλες (όποιο και αν ήταν αυτό!).
  Με απλά λόγια ο PowerPC δεν μπήκε στο Wii U επειδή έπρεπε το τελευταίο, καλά και σώνει να είναι συμβατό με το Wii. Μπήκε γιατί αυτόν επέλεξε η N. για το Wii U για τους δικούς της άσχετους λόγους και η εύκολη σχετικά (αλλά όχι αυτόματη) BC, ήταν απλά ένα μπόνους και τίποτα παραπάνω.
  Σε σχέση με το ΝΧ τώρα, όσοι γνωρίζουν πράγματα μέσα από τη βιομηχανία είναι σχεδόν σίγουροι πως αυτό θα βασίζεται είτε σε ARM, είτε σε Χ86 (AMD). Με τη Nintendo βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, αλλά αυτή τη στιγμή η υιοθέτηση τρίτης πλατφόρμας μοιάζει αρκετά απίθανη. Αν αυτό αληθεύει τότε προφανώς μιλάμε για τελείως άλλη αρχιτεκτονική πράγμα όμως που δεν αποκλείει την BC με κάποια από τα τρικ που ανέφερα.
  Σε σχέση με τα ports τώρα, αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ, είναι πως οι συγκεκριμένοι τίτλοι πιθανότατα θα λάβουν μια φροντίδα παραπάνω ώστε να τρέχουν native στη καινούργια πλατφόρμα. Eνδεχομένως και με κάποιες μικροβελτιώσεις και ίσως με extra περιεχόμενο. Δεν νομίζω πως αυτό λέει κάτι για τους υπόλοιπους του Wii U οι οποίοι θεωρητικά μπορούν να τρέχουν στοιχειωδώς σε κάποιο emulation mode... Προσωπικά δεν με χαλάει τίποτα από τα παραπάνω ώστε να γεμίζει όπως είπε και ο Cloud το πρόγραμμα κυκλοφοριών. Τα ports από τη προηγούμενη γενιά κιόλας (και περισσότερο σε αυτή) ήρθαν για να μείνουν και από τη στιγμή που μιλάμε για τόσο μεγάλες παραγωγές και άνθρωποι που δε τις έχουν παίξει είναι λογικό να τα βλέπουμε...
  Εγώ είχα πάρει την version του GC οπότε σίγουρα θυμόμουν πως είχε βγει αργότερα! Wii αγόρασα το 2008! 😛
  Dr.Neferious
  Το Twilight Princess κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2006 στο Game Cube και πιο συγκεκριμένα στο Launch του Wii!Με λίγα λόγια ταυτόχρονα και στις δύο κονσόλες!
  Τώρα για το ΝΧ, άμα είναι να το κάνουν σαν το U πράγματι ας μην το βγάλουν καθόλου(Cloud for President)!Μέχρι να βγουν τα Mario Kart 8,Super Smash Bros U κλπ δεν υπήρχε λόγος αγοράς Wii U!Και μετριότητες τύπου Zombie U και Nintendo Land δεν μπόρεσαν βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά....

  Νοέμβριο κυκλοφόρησε το Wii με κατευθείαν το Twilight Princess. Σίγουρα κυκλοφόρησε αργότερα τον Δεκέμβρη για GC.
  Το Twilight Princess κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2006 στο Game Cube και πιο συγκεκριμένα στο Launch του Wii!Με λίγα λόγια ταυτόχρονα και στις δύο κονσόλες!
  Τώρα για το ΝΧ, άμα είναι να το κάνουν σαν το U πράγματι ας μην το βγάλουν καθόλου(Cloud for President)!Μέχρι να βγουν τα Mario Kart 8,Super Smash Bros U κλπ δεν υπήρχε λόγος αγοράς Wii U!Και μετριότητες τύπου Zombie U και Nintendo Land δεν μπόρεσαν βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά....
  To TwilightPrincess αν θυμαμαι καλα, ειχε κυκλοφορησει πρωτα στο Wii και μετα στο Gamecube! Οποτε μπορει να γινει το ιδιο και τωρα.
  Αυτό που φοβάμαι είναι μη βγάλουν κάτι (το καινούριο Zelda, πχ) σε Wii U πριν ανακοινωθεί ότι το ίδιο θα βγει και σε NX, και να μην ξέρω αν είναι καλύτερα να περιμένω μήπως είναι καλύτερα στο 2ο.
  CHARIZARD92
  Δηλαδή θα μπορούμε να παίξουμε wii u τίτλους στο nx
  Όπως παίζουμε τώρα wii σε wii u?

  Οι φήμες λένε πως δεν θα γίνεται αυτό. Που έχει και βάση, αν όντως έχει αλλάξει εντελώς η αρχιτεκτονική της κονσόλας.
  Δηλαδή θα μπορούμε να παίξουμε wii u τίτλους στο nx
  Όπως παίζουμε τώρα wii σε wii u?

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com