Mobile Ειδήσεις 16

Fire Emblem και Animal Crossing έρχονται σε mobile συσκευές

Μοιραστείτε το σε :
Dimpap28
Latest posts by Dimpap28 (see all)

Με το NX να μην κυκλοφορεί φέτος και την γενικότερη φιλοσοφία της Nintendo να αλλάζει για να προσαρμοστεί στις τάσεις των καιρών, δεν μας κάνει εντύπωση ότι η Nintendo αρχίζει να φέρνει όλο και περισσότερα franchise της σε smart τηλέφωνα και τάμπλετ.

Έτσι, τα Fire Emblem και Animal Crossing θα κάνουν την εμφάνισή τους σε smart devices στο μέλλον, με τη φύση των δύο παιχνιδιών να ταιριάζουν γάντι σε τέτοιου είδους συσκευές. Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες πληροφορίες, πέραν δύο logo, τα οποία μπορείτε να δείτε παραπάτω:

Animal Crossing MobileFire Emblem Mobile

Πηγή

Σχόλια χρηστών:
 1. Εννοείται πως θα βγει καινούργια dedicated συσκευή για τους λόγους που είπε ο agilebeast παραπάνω. Στην Ιαπωνία οι συσκευές αυτές ζουν και βασιλεύουν ακόμα και ειδικά μετά την αποχώρηση της Sony, μόνο μικρή δεν είναι η συγκεκριμένη αγορά. Πιστεύω δε, πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα υπάρξει κάποιου τύπου σύγκλιση με την οικιακή (το NX) κάτι που θα κάνει το development πολύ πιο εύκολο.
  Σε κάθε περίπτωση η μετατροπή της Nintendo σε 3rd party (έστω και μερικώς αν μιλάμε μόνο για φορητές) θα ήταν ένα τραγικά κακό νέο για την εταιρεία και προάγγελος άσχημων εξελίξεων. Θα δούμε...
  Πιο πιθανό το βρίσκω το NX να είναι amiibo αντί για κονσόλα, παρά να μην βγει νέο φορητό. Σε mobile δεν θα μπορέσουν ποτέ να πουλήσουν εκατομύρρια αντίγραφα Pokémon / Animal Crossing / Fire Emblem κοστολογημένα στα $50. :p
  Εννοείται ότι θα βγάλει φορητό μόνη της μπάλα παίζει πια σε dedicated devices. Δεν κλείνεις έτσι το πιο κερδοφόρο σου κομμάτι εδώ και 20 χρόνια, στη γενιά του Gamecube με 20Μ πωλήσεις είχε το GBA με 80 και τραβούσε τα οικονομικά και αυτή τη γενιά το 3DS κράτησε σε κέρδη τη Nintendο. Είπαν θα βγάλουν κονσόλα ενωποιημένη, υπομονή χρειάζεται. Εγώ όταν λένε full games καταλαβαίνω priced παιχνίδια με fix τιμή όχι f2p.
  Dimpap28
  Κακά τα ψέματα, η Nintendo δε φαίνεται να βγάζει νέο φορητό

  Λες; Θα μου κάνει εντύπωση, μια που στα "σταθερά" δεν πάει πολύ καλά εδώ και πολύ καιρό ενώ στα φορητά ακόμα κυριαρχεί.
  Πάντως απ' όσο διαβάζω τα δύο παιχνίδια θα είναι "full games", με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Εγώ το καταλαβαίνω ως κλασικό Fire Emblem και κλασικό Animal Crossing, όπως ήταν στο 3DS.
  Κακά τα ψέματα, η Nintendo δε φαίνεται να βγάζει νέο φορητό, οπότε αν πάει μόνο με NX ως κυρία πλατφόρμα και στα mobile για τα υπόλοιπα, μια χαρά μου ακούγεται.
  Δεν σε ξέρω αλλά τα λες πολύ καλά. Με το Animal Crossing το μόνο που φοβάμαι είναι μην κατευθυνθούν στην ίδια κατεύθυνση που πορεύτηκε η Level 5 με το Fantasy Life 2 γιατί θα χαθεί μεσα στους άπειρους κλώνους που υπάρχουν ήδη και έχουν ήδη μια βάση παιχτών εδώ και χρόνια.
  Puzzle & Dragons, Final Fantasy: Record Keeper, Dragon Ball Z: Dokkan Battle, Chain Chronicle, Terra Battle είναι μερικά παραδείγμα gacha παιχνιδιών. Κάτι μου λέει ότι και τα δύο παιχνίδια θα μπορούσαν κάλιστα να εφαρμόσουν στοιχεία του είδους, αλλά πράγματι στο Fire Emblem θα ταίριαζε πάρα πολύ δεδομένου του τεράστιου cast.
  Καλές επιλογές πάντως. Το Animal Crossing ήταν εξαρχής η πιο προφανής μεταφορά που θα μπορούσε να γίνει, και με το momentum που έχει το Fire Emblem αυτή τη στιγμή, είναι έξυπνο να εισάγουν μια mobile έκδοση και να το καθιερώσουν πλέον πλήρως σαν "Tier 1" IP. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που σκέφτονται έως τώρα. Πολύ θα ήθελα να υπήρχε ένας έλεγχος από την Nintendo και στα Pokémon apps, γιατί δυστυχώς η TPC κινείται κάπως τσαπατσούλικα στον τομέα τώρα τελευταία.
  agilebeast
  Παιχνίδι με stamina bars όπου θα ρολλάρεις για χαρακτήρες. Ο Κάθε χαρακτήρας θα έχει κάποιο ποσοστό να σου τύχει, χαρακτήρες τύπου Ike, Robin, Marth κτλ θα έχουν μικρό ποσοστό να σου τύχουν και αν θ ες πληρώνεις για παραπάνω προσπάθειες. Αυτού του τύπου τα παιχνίδια είναι απίστευτα δημοφιλές στην Ασία.

  Σαν το clash royale;

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com