––>
Ειδήσεις 1

Gameathlon 2019!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Άλλη μια μεγάλη έκθεση, άλλη μια παρουσία του ninty.gr, το οποίο σταθερά και πάνω από μια δεκαετία δίνει το παρόν σε νέα, reviews, εκθέσεις και τουρνουά! Η εν λόγω έκθεση ήταν εκπληκτική, γνωρίσαμε και παίξαμε με πολλούς από εσάς! Δείτε ένα πλήρες βίντεο και κυριολεκτικά δεκάδες φωτο από την έκθεση!

Σχόλια χρηστών:
  1. Στην έκθεση προσωπικά πέρασα πολύ ωραία αλλά χάρηκα που σας γνώρισα από κοντά αν και κάποιος εκεί φαινόταν ότι είχε λιώσει στο TETRIS και προσκαλούσε κόσμο να μοιράζει πόνο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
    Από εκεί και πέρα αντικειμενικά κατά την άποψη μου το συγκεκριμένο σημείο της Ninty αλλά και γενικότερα στην Nintendo σκηνή ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της έκθεσης που δεν μπορούσες να μην σταματήσεις.
    Από εμένα και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στην όλη οργάνωση και στα πολύ όμορφα πράγματα που είχατε να μας δείξετε καθώς ολα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι σίγουρος αν και δεν έκατσα πολύ ώρα , φάνηκε πόσο μεράκι υπήρχε.

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com