Ειδήσεις 2

Η Nintendo διερευνά επίσημα την 5G τεχνολογία

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι μέτοχοι αγαπούν τα λόγια, έτσι δεν είναι; Όσον αφορά τις τηλεπικοινωνιες, δεν υπάρχει τίποτα πιο “in” αυτή τη στιγμή από το ‘5G‘. Ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών είναι ώριμος με όνειρα για το πώς το 5G θα αλλάξει τη ζωή μας. Αλλά τι σημαίνει αυτό στο κλάδο των videogames;

Η Nintendo ρωτήθηκε πώς σκοπεύει να ανταποκριθεί στην αλλαγή των προτύπων επικοινωνίας από 4G σε 5G κατά τη διάρκεια του τελευταίου Q & A μετόχων της. Ο κoς Shiota παρείχε την παρακάτω απάντηση – δηλώνοντας πώς η εταιρεία δεν κυνηγάει μόνο τις τάσεις, αλλά επίσης εξετάζει πώς θα τις εφαρμόσει :

Με το 5G μπορούμε να στείλουμε μεγάλο όγκο δεδομένων χωρίς καθυστέρηση (latency). Γνωρίζουμε ότι αυτή η τεχνολογία έχει κερδίσει πολλή προσοχή, και η Nintendo την ερευνά επίσης. Ωστόσο, δεν επιδιώκουμε να ακολουθουμε μόνο τις τάσεις στην τεχνολογία. Όταν εξετάζουμε τι να προσφέρουμε στις ψυχαγωγικές δραστηριότητές μας και τις υπηρεσίες μας, σκεφτόμαστε τόσο πώς θα εφαρμοστεί η τεχνολογία στο gameplay όσο και ποιες νέες εμπειρίες μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές ως αποτέλεσμα αυτής της εφαρμογής. Το κόστος είναι επίσης ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας όταν μιλάμε για 5G. Είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσετε ακόμη και μια εξαιρετική τεχνολογία αν το κόστος είναι υπερβολικά υψηλό, συνεπώς θα συνεχίσουμε να διερευνούμε διεξοδικά το κόστος των νέων τεχνολογιών.

Σχόλια χρηστών:
 1. Εκτός φιλοσοφίας Nintendo να βάλει 5G πομποδέκτη και να αυξηθεί το κόστος. Εδώ δεν βάζουν voice chat και ζητάνε... smartphone app!

  Ακόμα και στο Vita περισσότερο πούλησε η WiFi έκδοση και όποιος θέλει 3G tethering, το κάνει μέσω του κινητού.
  Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από ninty.gr
  Εμφάνιση Μηνύματος

  Για ενδεχόμενο πλήρως φορητό διάδοχο του Switch;  Μάλλον γράφτηκε πριν την ανακοίνωση του Λάιτ

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com