Ειδήσεις

Η Nintendo θα συμμετάσχει στο Virtual Reality Project!

Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Latest posts by Braveheart1980 (see all)

Το αρχικό πνεύμα της αβεβαιότητας σχετικά με το VR φαίνεται να διαλύεται. Όχι μόνο έχει αυξηθεί η VR βάση χρηστών στο Steam αλλά και περισσότερες εταιρείες παιχνιδιών προσεγγίζουν επίσης την τεχνολογία με το πέρασμα του χρόνου. Η Nintendo είναι μια από τις εταιρείες που ενδιαφέρεται να πειραματιστεί με την εικονική πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το Nintendo Life , 13 ιαπωνικές εταιρείες θα κάνουν μια κοινή επιχείρηση γνωστή ως “Consortium VRM” τον Φεβρουάριο του 2019. Αυτή η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη μιας VR εικονικής πραγματικότητας με 3D είδωλα. Το Virtual Cast έχει ετοιμάσει επίσης ένα βίντεο που παρουσιάζει τις εταιρείες που θα είναι μέρος του έργου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παραπάνω.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι η Nintendo είναι μία από τις 13 εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. Από τον Φεβρουάριο και μετά, η Nintendo θα συμμετάσχει ως παρατηρητής. Η ιαπωνική εταιρεία παιχνιδιών θα παρακολουθεί αυτό το έργο εικονικής πραγματικότητας ενώ θα παράσχει επίσης και προτάσεις για το έργο.

Άλλες εταιρείες που θα συμμετάσχουν είναι η Unity Japan, Cluster, Crypton Future Media, Mirrativ και άλλες. Οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες έχουν εμπειρία δημιουργώντας περιβάλλοντα 3D και VR.

Ο κύριος στόχος της επιχείρησης είναι η προσαρμογή της μορφής αρχείου “VRM“. Η μορφή VRM είναι ένα πρότυπο για τρισδιάστατα ανθρώπινα μοντέλα που παρουσιάζονται στην εικονική πραγματικότητα. Είναι ανεξάρτητο από πλατφόρμα, ανοικτού κώδικα και ελεύθερο στη χρήση. Αυτή η μορφή φαίνεται επίσης να κάνει τη διαδικασία δημιουργίας πιο εύκολη για τους προγραμματιστές παιχνιδιών και να επεκτείνει την πρωτοβουλία και πέρα ​​από την Ιαπωνία.

Σχόλια χρηστών:
Πηγή :

vgr.com

Δείτε επίσης:

0

Αφήστε μια απάντηση

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: