Ειδήσεις

Η Sabotage ίσως κυκλοφορήσει και άλλα DLC για το Messenger

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Braveheart1980

Super Moderator at ninty.gr
Γεννημένος στην Hyrule, καταδικασμένος να κυνηγά μανιτάρια, headshots και hidden objects! Ευτυχώς που υπάρχει και το πάνω-πάνω, κάτω-κάτω, αριστερά-αριστερά .... Απορίας άξιο το γεγονός πως με αντέχουν οι γύρω μου...
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Tο Messenger ήταν ένα από τα κορυφαία indie του 2018. Η Sabotage έριξε πολύ μεράκι σε αυτόν τον τίτλο, αντλώντας έμπνευση από το αρχικό παιχνίδι Ninja Gaiden . Όπως έχει ήδη ανακοινώθει προηγουμένως θα κυκλοφορήσει ένα δωρεάν πακέτο DLC με τον τίτλο «Picnic Panic» κάποια στιγμή το 2019.

Με βάση ένα πρόσφατο Q & A βίντεο με τον διευθυντή του παιχνιδιού Thierry Boulanger, νέο περιεχόμενο για το Messenger θα μπορούσε επίσης να είναι καθ οδόν. Το επερχόμενο δωρεάν DLC περιγράφηκε από τον Boulanger ως ένα “πείραμα” και προοριζόται να είναι μέρος ενός μεγαλύτερου DLC πακέτου , χωρισμένου σε τρία ξεχωριστά κεφάλαια.

Αν το δωρεάν DLC πακέτο ‘Panic Panic‘ τα πάει καλά ωθήσει τις πωλήσεις του κύριου παιχνιδιού και να αυξήσει τη συνολική του αξία, θα μπορούσε ενδεχομένως να επιτρέψει στην ομάδα να συνεχίσει να κυκλοφορέι και άλλα DLC για τον τίτλο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το περιεχόμενο, δείτε το πλήρες βίντεο παρακάτω:

Σχόλια χρηστών:
  1. Πολύ όμορφο φαίνεται το Unruly Heroes , είδα οτι βγήκε και στο pc όμως μαλλον στο switch θα αγοραστεί 🙂
    Προβλέπω πάντως οτι φέτος θα έχουμε όπως έχουμε ηδη αρκετές επιλογές σε indies

Δείτε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση